Turkiet

Ja, imorgon drar vi gott folk! Det ska bli lovely!!
Idag har jag slappat hela långa dan. Jag och Berra körde ner och kollade lite på Anna när hon surfade. När hon var klar kom hon hit och åt lunch med mig som jag lagat! :) Vi satt på altanen och slappade och väntade på mamma. När hon äntligen kom hem körde vi ner till hundbadet med boy. Jag fegade idag, satt mest och frös. Men anna och boy var i och badade. Efter en stund kom Susanne och Stella också. Världens livligaste hund, men åh så söt! :)

Mamma och Pappa är nere på byn och lyssnar på någon musik. Jag orkade inte följa med, men nu är jag sugen på glass så jag funderar på att åka ner och möta upp dom? :)

Imorgonförmiddag åker vi in till stan och fixar allt som ska fixas sen hämtar vi upp familjen Larsson/Svensson i Hässlehåla och beger oss mot Jönköping där vi ska flyga ifrån!

Får se hur mycket jag kan uppdatera där nerifrån. Ni får ha två underbara veckor så hörs vi annars när jag kommer hem!



 

Kräftskiva hos Emelie för x antal år sedan!


 


många år sedan


Hur många har sett mig såhär mörkhårig? :)


nostalgi

Hittade lite gamla bilder i mammas dator :)


         


Håll utkik. Kan hända att jag lägger in fler i eftermiddag. Har ännu äldre ;)

tisdag

Idag har jag och boy mysdag.. Vi har lekt i trädgården. Tvättat, hängt tvätt och städat köket.
Igårkväll var vi och grillade hos Anna och Oskar. Kycklingspett och grönsaksspätt, klyftpotatis, sallad och såklart guacamole :D
Jag brände mig en del igår så jag bestämde mig för att strunta i stranden idag, vilket var klokt för det är inget superväder direkt.
Funderar på att sticka ner till surfingen en runda och kolla på syrran när hon vindsurfar. Det kan bli en syn det :)
Hade tänkt sticka in till stan och fixa lite grejor inför resan som att växla pengar och köpa nya hörlurar till min ipod men Berra har bilen och han tänkte att vi skulle fixa det imorgon innan vi kör så jag ska slappa hela dan.

Förhoppningsvis så ska jag träffa Emma senare i eftermiddag/kväll :)

måndag

Datorn har varit lite bortvald i ett par dagar. I Fredags när jag kom hem ifrån jobbet var kjelle, sandra och ludde hos oss. Slog mig ner på balkongen med dom och snackade skit ett tag. Sen gick vi ner på gröningen för att kolla på Wolbeat. (tror det stavas så) Inga som jag lyssnat på, men dom andra var lyriska :P
Killarna fortsatte ut, Jag och Sandra käkade kebab och sen tog vi oss hem :)

I Lördagsmorse gick jag och sandra ner till Espresso och käkade frukost. Riktigt slappt, och VARMT var det. Sen mötte vi upp killarna. Tobias ringde ifrån jobbet och var hysterisk. Där var jättemycket folk och de hann inte med, plus att Emma blev sjuk och fick gå hem. Jag hade ju gått på min semester så han hade dåligt samvete för att han ringde. Men eftersom jag var på gröningen gick jag bort och satte mig i kassan en halvtimme så att Sandra kunde få gå och äta. Vet ju själv hur det är när man har en halvtimmes lunch men får springa till kassan var femte minut.

Vid två tog jag och Berra tåget till Malmö. Tog oss hem till A-Ks och Johnnys lägenhet där vi mötte upp Anna och Oskar. Gjorde oss partyfina och tog sen en taxi till Limhamn där min morbror bor. Det blev en jävla skiva kan man säga. 80 pers, en massa fina och roliga tal, liveband och god mat.

Sen tog vi en taxi tillbaka till lägenheten där vi somnade gott. Berra gick upp halv 7 morgonen efter för att åka till Stockholm och kolla Hif-Dif. (Hif vann by the way) :D
Jag och Anna gick ner och handlade lite pålägg och så till frukosten. Gjorde avokadoröra att ha på mackan :)
Mamma och pappa kom och hämtade mig och vi körde ut till några vänners koloni där jag lekte med deras barnbarn. Så fruktansvärt söt liten tjej :)
Sen körde vi hem till Åhus och jag slängde mig på cykeln till stranden.. Mötte upp Josefin och de andra tjejerna och låg och pressade i ett par timmar. Jag badade till och med. Och jag badar ALDRIG.. Jag var själv förvånad :)

Igårkväll blev det grillning nere på Henkes Å-tomt. Riktigt slappt. Helstekt fläskfilé, klyftpotatis, rödvinssås, chilibearnese, sallad med fetaost och en massa avokado :D

Nu sitter jag här och väntar på att bli uppringd ifrån Vårdcentralen. Måste ha en ny allergispruta. Den jag har nu gick ut 2007 upptäckte jag. Drygt med telefonköer.
Sen blir det stranden för min del, där jag tänkte spendera hela dan!

snart semester

Idag köpte jag en underbar väska. En vit friis & company. Helt lovely! :D Den ska jag ha som skolväska..

Idag har vi firat att Berra har semester. Jag har ju en dag kvar att jobba, men imorgon hinner vi inte äta gott, så det fick vi göra idag :)
Blev oxfilé med ugnsbakad färskpotatis, kall sås med vitlök/gräslök, sallad och såklart avokado till det!!
Öppnade en flaska rött som jag sitter och smuttar på nu ;) Berra gick ner på stan för att dricka lite öl. Jag orkade verkligen inte följa med. Skönt att slappa för sig själv! :)

Blir lite OC i soffan med mitt vin och lite kakor. Lyx!

torsdag

Vilket underbart väder. Jag njuter som bara den. Jobbade till ett, sen var det snabbt hem och slänga in två maskiner tvätt för att hinna innan näste man ska tvätta. Har till klockan 4 på oss, så vi ska snart gå ner och hämta det sista som ligger i torktumlaren. Får se om jag får med mig Berra ner. Har inte lyckats någon av de andra 6-7 vändorna.. Men jag gjorde en deal. Hjälper han inte till med tvätten får han ta köket sen, höhö!

Har suttit på balkongen och lapat sol och förberett oss mentalt. För om en vecka ligger vi vid poolen :D
Helsingborgsfestivalen drar igång idag, så vi ska ner och kolla på stan en runda såfort tvätten är klar. Berra skulle handla lite inför resan och jag tänkte hitta en present till min syster.

Har egentligen bara 5 jobbtimmar kvar tills min semester börjar. Men jag ska börja tidigare imorgon, för är det sånt här väder kommer det va att göra. Så jag jobbar 12-21.30 sen har jag tre veckors SEMESTER! :D


fortf onsdag

Mår lite bättre nu som tur är. Älsklingen kom hem med godis till mig :) Har suttit och pillat med lite smycken, blev ett rosa halsband och två armband, ett rosa och ett turkost. Ska ha halsbandet och ena armbandet på lördag tänkte jag.

Tänkte slänga i lite färg i håret och dra igång 11 Oc-avsnittet för dagen. Ibland tror jag verkligen att jag bor där :)

onsdag

Blää för magsjukan som går nu. Idag är det min tur. Har varit vaken sen Berra körde till jobbet vid halv 5 imorse. Har mått så kasst hela morgonen. Som tur är har jag inte spytt och jag hoppas att jag slipper det.. Men min mage leker karusell idag. Skulle jobbat 12-21.30 idag. Tycker synd om Tobias som får jobba för mig. Fick så dåligt samvete när jag ringde honom innan. Men det ska man väl inte ha egentligen? Dåligt samvete för att man är sjuk menar jag?!

Nu har jag iaf suttit i telefon först med csn och sen med pappa för att försöka klura ut allt det här med bidrag och lån och grejer. Blev lite klokare, men det är knappt. Får gå igenom allt med Berra när han kommer hem. Man ska ju ändå försöka ta så lite lån som möjligt, men jag vill kunna klara mig med. Tur jag har en rik man ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen igen med mitt älskade OC. Har bara kollat fem avsnitt idag..

trött

Japp, har haft att göra idag. Bara lugna saker iofs men ändå :P
Familjen kom strax efter elva någongång. Då käkade vi lite på balkongen sen gick vi ner till stan och gick i affärer. Köpte hårfärg, det är verkligen ett måste. Var inne på Pärlgården också och köpte lite fina smyckegrejor :) Är sugen på att börja pilla igen, men det tar ju sån tid! Har iaf satt hängen på ett par änglavingar som jag köpte, så dom ska jag ha på lördag.
På Lördag är det nämligen dags för 60 års fest i malmö hos min morbror. Det ska bli riktigt roligt. Har en underbar rosa sidenklänning som jag ska ha. Köpte den för flera månader sen, mamma hittade den till mig och sa att det stod mitt namn på den :) Kan visa imorgon.

Efter stan tog vi en runda ner till espresso house för en mochafrapino såklart :) Nu ikväll har vi käkat nere på medelhavsrestaurangen som ligger här nere. Mamma och pappa åt där en gång så det var deras enda önskan för dagen att få äta där igen :)

Nu har dom åkt hem och jag har bäddat ner mannen min i sängen. Han sov på tok för lite timmar inatt och börjar tidigt imorgonbitti igen. Ska gå in och göra honom sällskap nu, han ligger och tittar på film :)

tisdag

Varför kan man aldrig sova länge när man bestämt sig för det??
Jag vaknade klockan 8. Satte igång ett OC avsnitt och drömde mig bort :)

Sen har jag städat badrummet och plockat iordning här hemma. När La Familia ska komma är det bäst att ha ordning på torpet. Fast jag har fortfarande inte lagt upp mina gardiner, det vet jag att jag kommer få anmärkning på..

Kom att tänka på en rolig sak som hände på jobbet i söndags.. Hörde ett samtal mellan en liten flicka på typ 5 och hennes mamma.

Flicka, 5: Mamma, det är väl inte lördag idag?
Mamma: Nej, det är söndag.
Flicka, 5: Men varför köper du då godis? Vi har ju kvar sen igår. Mamma, man behöver inte äta godis VARJE dag.

Hahaha, snacka om ombytta roller!!

Nu ska jag ta och sminka mig lite granna och kila ner till affären och köpa potatis och sill. Blev sugen på en riktig sommarlunch/brunch. Potatis, sill, ägg, makrill, och gravad lax!

BOY


Imorgon kommer min älskade Boy hit. Då ska vi kramas en massa!! :)



måndag

46 timmars jobb är över!! Underbart!!
Köpte med mig en Loranga hem som jag avnjutit på balkongen med en (okej två) Oreokaka. Härligt slut på en helgs jobb.
Är riktigt trött i kroppen så jag ska slänga mig i soffan och kolla på OC, vad hade jag gjort utan mina boxar? I LOVE YOU!

Berra är och kollar fotboll såklart så jag ska slappa för mig själv. Slänger in en pizza i ugnen till kvällsmat, har ingen ork att ställa mig och laga till något.

Imorgon kommer mamma, pappa, anna och boy såklart :)
Dom skulle köra klockan 9 sa mamma, det tror jag när jag ser det.. Haha, hon är INTE snabb på morgnarna min mor.


lördag

Nordic Business Institute, Framtidsvägen 10B, 351 96 VÄXJÖ

hur fint är inte det då? Min framtid :)
Nu är det iofs inte i växjö jag ska gå, men huvudkontoret ligger där.

jag längtar till hösten, när jag slipper detta stället. (Sitter på jobbet nu)
Har varit effektiv idag så jag har inget kvar att göra. Har till och med gjort brödvagn, vilket är det absolut tråkigaste man kan göra här. (imponerad Rosita?) :)

Puss och Hej, Leverpastej
(kollade på Bert igår, grymt bra) :D

fredag

Då var en av fyra lååånga jobbdagar avklarad. Kommer jobba konstant fram till klockan 4 på måndag.
Bara hem och sova emellan.
Men men, detta är kanske min sista helg på Hamilton? Fan vad underbart isåfall :D (Fast jag behöver ju pengar när jag börjar plugga så förhoppningsvis ska jag jobba ibland)
Idag har det varit lite kaos, men det löste sig till slut.
Imorgon och på Söndag ska jag jobba med min kära Elin, det är fint det! :D

Nej, nu kom mannen ut ur duschen så vi ska kolla på antingen Bert eller OC, han får välja :D

Avi

Häromdagen fick jag hem en avi i brevlådan. Hade ingen aning om vad det var för något och har inte hunnit ner och hämta ut paketet, men jag sprang ner idag.



En hand/Fotcreme med Aloe Vera, En parfym som doftade himmelskt och en dagcreme. Återkommer sen om det var något att ha :)



Fick en premie med eftersom det var första gången jag beställde. Denna snygga väska i bronze-färg. Den ska användas flitigt!!

Det var kul med nya cremer och så, så jag blev sugen på en liten spakväll. Skulle egentligen behöva färga håret, men det får bli efter helgen, har inte tid innan. Ska ta mig ett skönt bad nu, med Malins grymma bok. Sen ska jag ha lite pedikyr och manikyr!

torsdag

Idag har varit en mysig dag! Jobbade till ett, sen gick jag upp och mötte Emma och Frank på stan. Vi gick bort till Espresso House och käkade.. Som vanligt! Jag gillar det stället :)
Sen tog vi båten över till Helsingör och handlade lite dricka. Man har ju snart semester :)
Sen tillbaka igen och upp på Vila och Gina.. Köpte denna tunikan. Den kommer trivas i Turkiets vindar och solstrålar, jag är helt säker! :) Kolla in dom söta fiskarna! :)




Bert

Nu är jag hemkommen ifrån jobbet. Slängde ihop en pastasallad med tonfisk. Hur kan något vara så gott? Jag undrar det ja. Skulle kunna äta det varje dag tror jag. Synd bara att Berra tycker tonfisk är blä. Synd för honom, mer åt mig! :D

Idag köpte jag med mig Berts röjiga Rockliv och Berts pinsamma pubertet som säljs med Aftonbladet denna veckan.
Fattar ni? Bert.. Haha, han är ju kung!
Nu hoppas jag Berra kommer hem snart så vi kan kolla på ett avsnitt, sen måste jag sova.
Börjar 7.30 imorgon.

onsdag

Skönt med sovmorgon.. Jobbar 12 till stängning idag, lite segt för man hinner ju inte göra något direkt.
Inte när man sover till tjugo över tio som jag gjorde idag, har jag blivit en sjusovare?
Jag vaknade till klockan halv 4 inatt och det var tomt i lägenheten. Berra skulle ut och ta några öl efter matchen, men till halv fyra? haha. Han var iaf på väg hem när jag ringde. Och sådär lagom full.. Han började diskutera tvättid och sånt, så söt var han :)
Nu har jag satt igång en film till honom inne i sovrummet så han håller sig lugn. Annars får man ju inget gjort :)

Imorgon eftermiddag kommer Emma och Frank, det ska bli trevligt! (Om hon slipper sin hemska förkylning vill säga)

HAHAHA

Rätt åt er gnagarsvin!!




Nu ska jag krypa ner i sängen med en grym bok som jag lånat av Malin.
"Bakom stängda dörrar". Har läst halva nu på bara ett par dagar. Man fastnar verkligen i den. Fruktansvärd historia!

ALANYA!

Här befinner vi oss om 15 dagar!!




Resan till Magaluf eller Palma Nova som det egentligen var gick upp med 1000 spänn per person över natten så vi beger oss till Alanya istället.. Ska bli så himla skoj!! :D

Jag firade med en ny bikini idag. En turkos bandau-bikini.. (Ja, jag gillar turkost, jag är typ turkos, haha)


tivolirock

 
  
  

We had fun!

tisdag

Emma och Fredrik-besöket blev inställt pga sjukdom.. Emma är krasslig stackarn :S Men dom kommer på torsdag istället :)
Josefin kom hit iaf och vi har haft en supermysig dag! Gått rundor på stan, kollat i affärer, ätit sushi och druckit Frapino på Espresso såklart!! :)
Sen gick vi hit och hämtade en bok och OC-boxen som hon ville låna :)
Satt och kollade igenom en massa bilder och sen följde jag henne till tåget.
Gick inom och handlade lite till maten på vägen hem..
Ikväll får det bli fisk med champinjon/kantarell i ugnen och nypotatis till det! Får hoppas det smakar bra!

Ska lägga upp lite bilder ifrån helgen ikväll tänkte jag.

måndag

Hemma efter helgens bravader. Hade en mysig helg i åhus med fika med Emma och Frida, trädgårdsmys hos syrran, förfest hos Philip, Tivolirock, Fenix, T-baren, cykeltur genom Åhus och glassätande med mormor :)
Umgicks med kusin Sanna hela lördagkvällen och söndagen på dan.. skoj! :)

Sen åkte jag hem och slängde mig i soffan med mannen och fortsatte kolla resor..
Vi ska nog boka nu, eller imorgon.
Blir två veckor till Magaluf med Johan och Malin, myspys!! :D
Vi åker den förste, så det närmar sig.

Idag jobbade jag till sex, sen tog jag, Frida och Sofie en kvällsfika på Mezzo..

Nu kom Berra hem så vi ska fortsätta kolla resan.
Imorgon kommer Emma och Frank på frukost. Sen kommer Josefin också och hälsar på, så det blir lite mys på stan och en runda till Ikea.

lördag

jaha, då är det snart dags att bege sig ner mot tåget. Jag som tänkte läsa lite bloggar som jag inte hann igår, så ligger bloggkoll nere :S Då tar det ju hur lång tid som helst. Men men, får ta det senare idag.

Igår planerades det resor.. Inget bestämt än, men det lutar nog åt två veckor i Tunisien!! :D

fredag

Vad söta ni är med era kommentarer :)
Jag vet inte hur gubben mår, men eftersom inget nytt har kommit upp på hd, antar jag att han inte är så allvarligt skadad.
Idag mår jag bra. Men igår var det värre. Gick runt som en zombie och pratade knappt med någon på hela förmiddagen. Tankarna snurrade och jag var så trött eftersom jag knappt sovit något. Försökte ringa in någon som kunde ta kvällspasset men det var ingen som kunde, så det var bara att bita ihop :S
När jag kom hem vid halv 10 på kvällen hade Berra gjort mat till mig och sen kröp vi ner i badet :)
Ännu ett OC-avsnitt fick avsluta dagen! :)

Jag måste också tillägga att jag har världens bästa chef, som skickade sms till mig igårkväll och skrev att han hoppades jag fick sova gott inatt..
(Vi skickar alltid sms till honom efter stängning så han vet att allt har gått bra, så det är inte så skumt som det låter) :P

Nu sitter jag här och väntar på att Lisa ska vakna så vi kan leka lite. Vi får ju passa på när vi är lediga samtidigt och hon inte är i Halmstad och tofflar :P

Ikväll blir det jobb och imorgon tänkte jag bege mig till Åhus.
Lunch med Emma kl 11 (Den enda av mina vänner som är lika morgonpigg som jag) :)
På kvällen blir det nog lite partaj.

olycka

Man påkörd vid övergångsställe

Helsingborg. Strax innan klockan tre på onsdagseftermiddagen blev en man påkörd av en personbil på Järnvägsgatan i Helsingborg. Olyckan inträffade vid ett övergångsställe i höjd med Hamnpaviljongen.

Ambulans var snabbt på plats och fotgängaren fördes till Helsingborgs lasarett. Det finns inga uppgifter om skadeläget.

Även föraren, som chockades vid olyckan, fick föras till lasarettet.

(Texten är tagen ifrån hd.se)

Jag kom körande på drottninggatan. Ser att en man går mitt ut på övergångsstället mot rött ljus. Jag saktar in och tänkte tuta för att uppmärksamma honom på att han gick mot rött. Men jag gjorde aldrig det. Bilen som kom i filen bredvid mig såg inte mannen. I nästa sekund flyger han upp i luften framför min vindruta. Jag tvärbromsade och vejde åt sidan men det kändes som att han touchade min bil när han landade. Som tur var stod ambulansen på andra sidan gatan så de var snabbt framme. Mannen var då vid medvetande men det blödde ifrån huvudet på honom.
Fy fan vad jag mådde dåligt. Jag kan inte ens tänka mig hur de två i den andra bilen mår. Ambulanspersonalen såg ju vad som hände och det var inte fråga om någon smitning eller så.. Så jag fick köra vidare.
Malin kom bort till mig och vi körde hem till Frida. Mina ben skakade hela vägen när jag körde. Väl framme ringde jag Berra och då bröt jag ihop. Jag kan bara tänka på mannens blick som mötte min när jag satt bredvid honom på gatan. Han såg så rädd och hjälplös ut.
Tänk om jag hade tutat?! Då hade kanske föraren i den andra bilen uppmärksammat honom!!

Har haft mys med tjejerna idag. Har försökt att inte tänka på det som hände men det maler hela tiden i bakhuvudet.
Vi åkte ner till hamnpaviljongen nu ikväll och käkade, sen åt vi varsin glass på gröningen.
Tack mina fina vänner för att ni finns. Jag älskar er!


onsdag

Jaha, det här med bildredigering och sånt är ju inte riktigt min grej :P Men jag fick in bilden iaf..

Om det är någon som känner för att hjälpa mig så är det välkommet?!

Nu ska jag kolla klart på OC- avsnittet som jag började på i morse.. Jag är helt tokig jag vet. Men det är sjukt vad man fastnar lätt i serier!! (Och Tica, jag gillar OTH också, såklart) :)

Sen ska jag hämta Ekbergskan nere vid knutan och sen köra hem till Frida där vi ska styla och vara tjejiga!!

jaha

Jaha, dagen blev inte som planerat.. Jag satt och väntade på att Berra skulle komma hem så vi kunde hitta på något. Men nej nej, då kommer han hem och säger att han ska åka till Åhus. ARG blev jag, här har jag suttit själv hela kvällen igår och hela dagen idag. Tyckte han kunde berättat det lite tidigare. Men men.. Han var så gullig så jag var tvungen att förlåta honom ;)
Som terapi för att lugna ner mig lite åkte jag ut till ikea själv.. Att köpa småfjoms är terapi! :)
Det blev iaf en lampa till sovrumsfönstret, ett flätat underlägg till vardagsrummet, lite ljushållare, nya tallrikar ;) och stora lådor som jag ska ha i garderoben.. Där går inte in en pinal till.. Galgarna hänger så tätt så det går inte att rubba dem. Så jag får organisera lite..
Imorgon blir en mysig dag. Först blir det jobb fram till ett, sen ska jag hem en stund innan jag ska till Frida och styla henne inför hennes systers bröllop. Leka lite med låcktången och sånt, det gillar jag :)
Sen blir det kvällsfika med alla tjejerna.. Vi är oslagbara! :)

tisdag

Underbart med en ledig dag. Jag sov fram till klockan var halv 11. Det är inte klokt. Jag som brukar gå upp vid 9 även om jag är ledig! Gick upp och hämtade tidningen och kröp ner i sängen med den. Sen gick jag upp och gjorde iordning en god frukost (som jag i vanliga fall är sämst på att äta).. Det fick bli tunnbrödsrullar med kalkon och salami, te och ett glas apelsinjuice. Ner i sängen igen och kolla lite OC.. Härlig morgon :)
Nu har jag dock lite ångest för att jag låtit halva dan gå, men man behöver ta det lugnt ibland. Berra ska egentligen sluta klockan ett idag, men det blir nog lite övertid. Vet inte vad vi ska hitta på i eftermiddag? Det hade varit mysigt med en trip till ikea. Vi ska ha lampor både till hallen och till långväggen i vardagsrummet. Men vi blir aldrig färdiga till det.. Kanske ska tjata lite idag? :) Annars är det mesta klart i lägenheten nu.. (Vi flyttade ju bara in i september förra året) :P
Det som ska fixas är nytt skrivbord och nytt hemmabiosystem. (Det vi har nu har Berra haft i 4 år, och det är ju på TOK för länge, enligt honom) Bara det kommer ljud är jag nöjd :)
Sen är det bara småplock som att lägga upp gardiner och sånt.. Jag är lat med sånt, jag vet.. Måste plantera om mitt bonsaiträd också. Det kanske får bli ett projekt för dagen?

Regnet vräker ner utanför fönstret och jag trivs. Tycker det är så mysigt! :)
Ska ta mig ett bad och sen krypa ner i soffan med mina älskade OC-boxar tills Berra kommer hem..

lovely


helgen i bilder












måndag

Har haft en helt underbar helg! I lördags kom Johan och Malin hit. Vi gick på stan en sväng, jag inhandlade en röd tubtop, ett "sailor-linne", ett halsband och ett lovely skärp :) Sen gick vi hem hit och slappade lite på balkongen, killarna drack bärs såklart och jag och malin käkade oliver som jag köpt enbart för hennes skull (och lite för min egen) :)
Sen drog vi på oss badkläderna och gick ner och la oss på gröningen en stund. Dom andra badade, men jag är badkruka så jag nöjde mig med att titta på. När vi blev rastlösa gick vi hem till balkongen ingen som är helt underbar på eftermiddagarna/kvällarna. Vi spelade Geni. Jag vann inte, Chocking!! ;)

Käkade god mat, grillade kycklingfiléer, grillad paprika, aubergine och hallumiost.. Till det hade vi ungsbakad potatis med rosmarin. Och sallad såklart.
Vi hade en supertrevlig kväll med vin, öl, drinkar och en massa skitsnack :)

Vi kom ner till stan en liten runda men vi var rätt så sena barerna stängde bara en stund efter vi kommit..
Hem igen och jag somnade som en stock!

Igår sov vi länge, det var verkligen välbehövligt! Vi gick inte upp förrens halv 12 och då dukade vi upp en god frukost på balkongen. Solen ville inte visa sig men det var varmt ändå. Bonnapågen Johan klarade inte riktigt av storstadstempot, så han var hyffsat bakis ;) Medans killarna la sig i varsin soffa och sov gick jag och Malin ut på en två timmar lång promenad. Superskönt!! :) Vi gick barfota genom hela pålsjöskog, (Vet inte vart idén kom ifrån?) Men nu är iaf fötterna peelade och känns som barnrumpor :)

Sen gick vi hem och fick igång våra män, satte dom i bilen och körde till Mölle!
Där hade vi tänkt att äta en god middag i hamnen.. Men god kan man väl inte påstå att den var, inte för det priset iaf :P
Berras och Johans mat såg sjukt rolig ut, en kalvkotlett och en halv bakpotatis.. Inte ett salladsblad så lång ögat kunde nå.. Den såg helt smaklös ut :P Jag och Malin fick iaf sallad till våra tigerräkor, men det var också det enda!

Sen åkte vi hem och hässleholmarna begav sig hemåt. Jag och Berra la oss i soffan och mös och åt jordgubbar och glass!

Tack för en supertrevlig helg!!

lördag

Vilken fart jag och älsklingen haft idag! Han gick upp innan mig, stängde till dörren så jag skulle få sova vidare, sötis :) När jag kom upp stod han och diskade.. Sen hängde han in tvätten och dammsög.. Världens bästa kille eller? :D
Jag har planterat nya blommor på balkongen och bäddat, haha. inte så effektiv.
Sen gick vi och handlade lite till ikväll. Mest blandsaker för vi ska göra goda drinkar :) Köpte två liter jordgubbar som vi ska smaska i oss ikväll! Nu kommer Johan och Malin om en halvtimme så jag får göra mig iordning för vi ska möta dom på stan.. Blir lite shopping och sen straanden! :)


fredag

Det är inte klokt vad veckorna går snabbt med mitt schema.. det är underbart. Nu är det snart helg igen. Jobb ikväll bara.. Basen ringde så jag får komma in lite tidigare idag med.. inte allt för ovanligt :P
Men jag måste bli klar med tvätten först. Hade hur mkt som helst idag..
Hoppas vädret håller i sig i helgen.. Imorgon blir det pardejt ;) Jag och Malin har lämnat över planeringen till Berra och Johan, så vi kan ju se hur det slutar :) Vi var och handlade innan så jag vet iaf att vi ska käka här hemma. Jag ville ha raclette men det ville inte Berra.. Jag har fortfarande inte hunnit inviga mitt järn som jag fick i julklapp :S
Vi har köpt färsk rosmarin iaf så det luktar i hela köket nu, gott :)




torsdag igen

Ahh, så trött i kroppen idag. Har varit full rulle på jobbet hela dan. Kom inte därifrån förrens tjugo i tio. Hanna som ska ta över min tjänst skulle lära sig att stänga så vi gick igenom det idag. Hon verkar vara en supergo tjej så det känns bra att lämna över till henne :)
Nu har jag fått i mig en tallrik tortellini med ricotta och spenat och nu ska jag och älsklingen krypa ner och kolla på film. Kanske ska tigga till sig lite massage också? :)


torsdag


Fan vad roligt det var igår.. Riktigt trevligt.. Jag har aldrig någonsin kännt mig så snygg! :)
Frida kom och hämtade mig på jobbet klockan ett, vi körde till Landskrona och hämtade Anna, inom Statoil och köpte lunch, sallad och baguetter och sånt. Sen bar det av mot Malmö och Västra hamnen. Vi satte oss på en brygga och åt vår matsäck :) Sen började äventyret.. Att ta sig in i turning torso var som att ta sig in i ett fängelse, haha!
Först gick vi in genom en dörr, men det kändes fel, så vi gick ut igen och runt hela tornet.. Det fanns inga fler dörrar så det var bara att prova den :P Man fick ringa in till receptionen som öppnade dörren till oss.. Väl inne fick man gå runt tornet och berätta sitt ärende till killen i receptionen.. Så han kunde öppna in till hissarna.. Runt igen, och självklart hann vi inte runt förrens dörrarna stängts igen, haha. Så jag fick gå och be honom öppna igen, han hade hyffsat kul åt oss :P
In i ett rum med hissar, minimala hissar så man fick härlig cellskräck. Upp till 12de våningen och det tog inte mer än ett par sekunder, swoosch sa det!
Sen fick dom öppna dörren för en där uppe. Sådär, äntligen framme!
Vi fick slå oss ner i ett par skinnsoffor och läsa tidningar i väntan på att bli sminkade. Jag blev sminkad och stylad av en tjej som hette Nazrin.. Sjukt duktig var hon.. Sen fick vi gå in och bli fotade av fotografen.. Tre olika set kläder hade vi så det var full fart.. Men fan så kul det var.. Man kände sig som en riktig modell :) Sen fick man gå in till en viewer och kolla igenom bilderna och bestämma sig för vilka man ville ha. 22 bilder fick följa med hem, hihi!! :)
Så det kommer nog någon bild om dan, håll utkik :)

Sen åkte vi hem igen och jag hoppade av hos Elin och Petter där det bjöds på grillat, vilken lyx :)


Nu ska jag kila till jobbet, hemma vid halv tio ikväll. So long!

The Studio


tisdag

Ett par timmars fika på Espresso house med Frida och Malin slår aldrig fel :) Sompan och en kille till kom och gjorde oss sällskap en stund, det var trevligt!
Blev en bulgur/kycklingsallad som jag inte direkt skulle rekomendera.. Var någon konstig tomatgrejs på bulguren som inte var god. Drack en Frapino med hallon och granatäpple till som var yummie!!

Sen kilade jag inom Gina för att hitta något kul att ha på mig på plåtningen imorgon, den här skönheten ropade på mig!!



Och jackan var också högljud :D



Jag hade tänkt sticka ner och träna klockan 6 men självklart har jag kollat fel på schemat igen, jag är sämst. Så stepen början inte förrens 7 idag vilket sabbar min planering lite. På ett sätt känner jag för att vara hemma och mysa för mig själv. Ha en liten spakväll. Men om jag redan börjar slappa med träningen så kommer jag aldrig bli fit :P Såå, step får det bli!! :D