onsdag

Valborgsmässoafton idag.. Amatörernas afton som Mathias säger :)
Vi ska inte göra något speciellt ikväll.. Jag jobbade över ett par timmar sen gick jag hem och la mig i soffan, höll på att somna men jag har ryckt upp mig lite nu.. Ska gå ut och städa upp i köket sen blir det till att laga mat.. Blir något gott med lax idag. Kanske slänger upp receptet sen om det blir smarrigt :)
Berra börjar jobba 5 imorgonbitti så det blir tidig sänggång.. skönt..

tisdag

Superskön dag idag! Kl 8 imorse skickade Emma sms: Jag är hos dig om 20. Så det var bara att hoppa upp ur sängen och göra sig iordning.. Berra var ute och firade segern igår så han vägrade gå upp så tidigt :P
Jag och Emma tog en skön morgonpromenad. Ner till stranden, in på jobbet och handlade frallor och frukt.
Sen gick vi hem hit och gjorde fruktsallad.. Smarrigt :)
En runda ut till Ikea för Emma skulle köpa lite grejor till deras nya kök. Det kommer nog bli tjusigt :)
Sen gick vi en runda på stan.. Det blev en klänning och en jacka för mig :) För Emma blev det en klänning, och två kjolar :)
En fika på Espresso i blåsten.. Det var nästan orkan ibland, bord och stolar flög runder. Men det var skönt ändå :) Har verkligen kännts som sommar idag.. Jag har haft kjol och kofta bara :)
Sen körde Emma hem och jag och Berra har legat i varsin soffan och degat.. Gick och köpte hamburgare och sallad och grillade på balkongen.. Gott gott :)
Har skrivit halva mitt arbete om Knutbymordet och nu ska vi lägga oss och kolla på Beck!

Utmaning

Emma utmanade mig så jag är väl så illa tvungen :P

TRE namn jag går under:
Milla
Mini
Porr-Milla ?!

TRE saker som skrämmer mig:
Ovissheten
Döden
Krokodiler

TRE saker jag har på mig
Tights
Uggletröja
Diadem
(Jag vet, jag är en modeguru) ;)

TRE sanningar:
Jag tycker om choklad
Jag är lat
Min dator åker snart ut genom fönstret, skitdator!

TRE saker jag verkligen vill ha:

EN NY DATOR!
Ett brev som bekräftar att jag kommit in på någon av utbildningarna jag sökt
35 timmar per dygn

TRE personer jag utmanar:
Henke
Liza
Cp-Cajsa :)

(Jag har ju ingen aning om vilka som läser, så jag chansar :) )

måndag

Jaha, idag blev det övertid för min del.. Lisa Fisa är sjuk.. 7.30-20.30.. Ingen rolig dag!!
Imorgon kommer äntligen Emma hit.. Det ska bli superkul!! :)
Har inte setts på evigheter. Hon kommer tidigt tidigt imorgonbitti.. Innan 9.. Så jag får smyga upp och ut och möta henne för att inte väcka Berra.. Han kommer bli vansinnig annars :P
Blir en runda till Ikea för hon skulle byta något till lägenheten..
Jag och Berra tänkte köpa nya balkongmöbler imorgon, vet inte om det blir av eller om vi tar det en annan dag?!

Det ska bli fint väder imorgon med, så det blir förhoppningsvis fika nere på Espresso!! Me like!! :)

Nej, nu ska jag gå och ta mig ett bad

Helsingborg leder just nu med 4-2 mot losermalmö.. Så viktigt :) Det kommer vara en glad man som kommer hem inatt, om han ens kommer hem?! :D
Hoppas han inte råkar i bråk bara.. Det ska ha varit en massa stök nere på stan hela dan! Suck!

Köpenhamnsshopping

Dom här grejorna fick jag med mig hem:

 Den svarta "korgen" som jag fyllt med halsdukar, mössor och vantar.
  Min söta hoodie med ugglor på :)

 Två koftor ifrån Zara. Den svarta har trekvartsärmar.. Skönt till sommaren :)

 Här har jag pyntat lite :) Härligt med färg nu!

Berra köpte en grymt snygg Armanijacka, nästan så man blev avis :)


Nu kom han hem ifrån Hifs träning. Han har varit uppe och kollat formen inför Derbyt imorgon :P


söndag

Supermysig dag vi hade i Köpenhamn igår :) Jag hann tyvärr inte uppdatera något. Gick upp klockan sju och kom hem strax innan ett inatt..
Jag, Berra och Alex möttes upp nere på knutpunkten, tog färjan över och sen tåget mot Köpenhamn. Hoppade av ett par stationer innan huvudstationen för Berra och Alex skulle självklart till butiken Casual Clothing. Det kan man ju absolut inte missa :P
Sen åkte vi vidare in till stan och mötte upp Anna-Karin och Johnny. Satte oss på en uteservering och åt supergoda mackor.. Jag tog med kyckling, såklart :) Lite shoppning blev det.. Hann med de affärerna jag ville: Urban Outfitters, Zara, TopShop och Mango. Blev en jättesöt tjock huvtröja och två koftor. Letade efter ett par ljusa "Chinos" men hittade inga någonstans :S Vet att dom har på Gina här i stan så jag får kila in och köpa dom där.
Jag var även inne en runda på Systrerne Grene (eller hur det nu stavas) Dom andra ville inte följa med men jag hade tjatat hela dan på att gå dit så inget kunde stoppa mig :) Det är en affär som legat mig varmt om hjärtat i alla år.. När vi var små var vi ALLTID där inne. Men då var butiken större kändes det som och mycket, mycket mer grejor.. Mest skit iofs :P Köpte iaf lite ljus som jag ska pynta med idag.
Sen gick vi ner till Kungens Nytorv och satte oss.. Herregud vad folk där var.. Helt galet!! Tog iaf ett glas vin i solskenet :) Dom andra drack öl!
Sen tog vi oss upp mot ströget igen för lite mat.. Satte oss på ett ställe som heter Sköldpaddan. (Varför man nu döper sin restaurang till det?) Deras specielite är mackor.. Man får välja bröd och "huvudpålägg" tex salami och brie.. Sen får man plocka en massa ifrån salladsbuffen.. Och det var riktigt fina saker.. Anna-karin tog en sån macka.. Jag åt Entrecote med bakad potatis.. Mumma!
Sen tog vi oss tillbaka till stationen för vi visste inte riktigt när vi skulle åka hem. Gick runt i det området där för att hitta en bar som Anna-Karin brukar hänga på..
Jag höll nästan på att kissa ner mig så läskigt det var att gå där.. Knarkare, Horor, Fulla människor och SEXBUTIKER.. Huuur många som helst.. Dom låg vägg i vägg med varandra..
Anna-Karin och johnny skulle ut i malmö och vi var supertrötta så vi tog varsit tåg hemåt..
Stupade i säng strax innan ett och somnade på två röda :P

fredag

Vart tog solen vägen? Nu blev jag sur. Jag och Elin skulle ju sitta ute i solen och äta lunch/fika hela dan?!
Igår fick Berra jobba över så han var hemma sent, tråkigt.. Men istället för att börja halv 10 idag så börjar han halv 2 för då hinner vi umgås lite mer :) Han ligger och sover fortfarande, sömntuta! Jag har varit uppe sen halv 9 jag.. Har skrivit klart läxan och skickat in den.. Sitter och funderar på vad jag ska skriva mitt fördjupningsarbete om?! Blir något inom kriminalitet iaf, det har jag bestämt. Kanske kilar ner till biblioteket sen och ser om dom har någon bra bok för det.

Imorgon ska vi åka till Köpenhamn.. Strosa runder på ströget, shoppa litegrann, dricka en öl i solskenet? och bara mysa :)
Vet inte riktigt vilka som ska med än, blir nog jag, Berra, Jocke, hans fjälla, Anna-Karin, Johnny? och Alex?
Aja, det blir nog trevligt iaf.. Killarna ska in på Casual clothing, det är bestämt iaf :P
Jag ska på Systrarna Grene, om jag så ska gå själv :)

Nu ropar mannen inifrån sovrummet att jag ska komma in och massera honom. Han är ju lustig han, förstår inte vart han får allt ifrån? :)

Nej, en dusch kanske?!

torsdag

Kunde inte komma in på bloggen igårkväll, vet inte vad det var som var fel?
Men nu är jag här iaf, dock bara en liten liten stund, för sen måste jag springa ner och parkera om bilen och kila till jobbet. Igår hade jag en riktig mysdag..
Efter jobbet ringde Berra och frågade om jag ville komma ner till baravara.. Han och Spermien (ja, han kallas så?) satt där.. Så jag kilade bort till dom en runda. Sen gick vi hem och jag satte på mig på balkongen med nya nummret av ELLE! Blir alltid lika besviken när jag köper den.. Dom har bara modereportage med kläder som kostar minst 5000 styck.. Det har iaf inte jag råd med.
Sen ringde Lina och frågade om hon fick komma på besök och det fick hon såklart :) Sen kom Sofie också och jag lagade mat.. Blev spättafiléer med min panering på olivolja, vitlök, persilja och ströbröd. Kokt potatis, kall vitlökssås och haricot verts till det :) Detta avnjöts på balkongen!
Sen gick jag ner till Espresso house och mötte upp Elin, Sara och Ulrika.. Mys mys, sen vidare till dunkers där vi skulle kolla på Campus spex.. Jag gillar alla sådana där uppträdanden.. Det var skitkul :)
Sen gick jag hem och satte mig och pluggade.. Mkt effektiiv dag måste jag säga! :)

Nej, nu måste jag kila.

tisdag

Vilken härlig dag. Tog röda faran och cyklade iväg till skolan, skrev mitt prov som jag tyvärr inte tror gick så bra :S Sen cyklade jag hem och satte mig på balkongen igen :)
Har gjort storkok med spagetti och köttfärssås idag.. Skönt att ha i frysen och bara kunna tina upp när man inte orkar laga själv. Hade i morötter idag, det har jag aldrig haft innan men jag vet att många har det.. Det är både gott, nyttigt och drygar ut maten lite så jag tänkte varför inte? Smarrigt blev det iaf :)

Imorgon blir en mysig dag. Först ska jag jobba ett par timmar, bara till ett så det är skönt :) Sen hem och plugga och städa lite. Sen kommer Sofie och äter middag med mig :) Och på kvällen ska jag gå och kolla på Campus spex med Elin och hennes classmates, det ska bli roligt :)

Just nu har jag sånt hemskt sockersug så jag måste kila ner till affären och köpa något gott.

mormor

Jag ringde nyss till mamma för att höra hur det var med mormor och om hennes flytt blivit av än.. Och då var mamma i det nya rummet på möllebackshemmet. Mormor har fått ett av de största rummen på hela stället :) Möllebackshemmet ligger ungefär 100 m ifrån hennes hus så hon ser det ifrån sitt rum.. :)
Jag fick prata lite med henne och man hörde hur glad hon blev när hon hörde att det var jag.. (Hon kan inte riktigt prata, få fram hej och ja och så bara)
Älskade mormor, hoppas det blir bra på det nya stället nu. Jag ska komma och hälsa på så fort jag kan!

image339

tisdag

Åhh, vad underbart skönt väder det är idag.. Jag och Berra gick upp och kollade på Hifs träning, (jag vet, sådär kul, men jag satt och läste tidningar i solen) :) Nu har jag suttit på balkongen och pluggat.. Har kommit på en massa saker jag ska göra där sen :) Vi ska köpa nya utemöbler när lönen kommit, så då ska jag köpa lite balkonglådor och fina blommor :) Nej, nu blir det en ny runda ut på balkongen med pluggboken. Prov kl 4 :S

måndag

Ikväll blir det en spontan grillkväll med Lisa och Mathilda.. Köttet ligger i marinad och jag ska bara byta om. Mys pys :) Återkommer kanske senare!

Wallmansbilder igen

Här kommer två av Sandras bilder. Först den utlovade på mig och min goda efterrätt!



Också kvällens bild på mig och Mathias, haha!



Det var en galet rolig kväll :D

smycken

Detta har jag pysslat med idag, det blev ett armband och två halsband..






Ser ni den lilla trollsländan som sitter på alla tre smyckena? Den använder jag alltid när jag gör "hela" smycken.. Annars gör jag mycket berlocker som jag byter ut i en kedja som jag har.
Det är en jätterolig med DYR hobby!!

lördag

Nu kom äntligen Berra hem ifrån jobbet.. Han är i duschen nu och sen ska vi ut på en promenad :)
Jag har suttit och pillat med mina smycken, kanske lägger upp bild på det sen..
Nu ska jag gå och klä på mig, kan ju inte sitta i tights och sleten tröja hela dagen :D

Mary Kay

Jag måste bara tipsa om den absolut bästa makeupremovern jag vet.
Den kommer ifrån Marykay och är oljefri vilket gör att du slipper bli oljig runt ögonen.
Bara fukta en bomullstuss med lite vatten och lite lite remover.. Det går snabbt och enkelt!

image331

(Nu blev det ett sånt där käckt inlägg, jag vet)

fortsättning


wallmans i bilder



fredag

Herregud vilken kväll det var igår.. Så roligt har jag inte haft på länge länge!!
Jag kom hem när Berra skulle upp till jobbet, haha!
Wallmans var verkligen en hit, superduktiga artister, god mat och goda drinkar :D
Jag fick in en specialarefterrätt pga min nötallergi som alla blev avundsjuka på. Dom andra åt äpplekaka, jag fick in ett stort cocktailglas med en massa frukt, färska jordgubbar och så.. MMM :) (Sandra fick nog en bild på det, ska försöka ragga upp den)
Det togs en hel del bilder igår, så jag tänkte slänga upp ett par sen. Vi var galnast på hela stället så dom andra gästerna tittade delvis på artisterna, delvis på oss :)

Nu ska jag skriva klart min läxa för denna veckan så jag kan skicka in den.
Återkommer om en stund!

onsdag

Idag har jag varit mycket duktig. Jobbade till kl 1, sen gick jag upp på stan och mötte Elin. Vi gick och kollade i lite affärer, letade efter en jacka till henne. Ingen jacka blev det men ett par vita, höga kawasaki. Dom var mkt snygga! Synd att inte jag har några pengar då!!

Sen mötte vi upp Ulrika och gick till waynes och fikade i TVÅ TIMMAR?! (Vart tog tiden vägen?!) Men det var mysigt iaf :)
Väl hemma har jag gjort nästan alla mina skoluppgifter för denna veckan, så duktig så :)

Måste dela med mig av min goda mat jag lagade igår.. Det blev ugnsbakad lax. Letade igenom kyl, frys och skafferi efter något gott att ha till, vilket resulterade i en "gegga" på creme fraiche, mjölk, fransk senap, rödlök, limesaft, dill och massor med fiskkrydda. Hällde det över fisken och sen in i ugnen 225 grader, ca 20 min.. Ris och haricot verts till det.. SUPERGOTT, det måste ni prova :)

Imorgon ska jag på Wallmans och det ska bli superroligt!! Ska gå och packa ner mina saker som jag behöver ha med mig.. Får byta om och göra mig iordning på jobbet.

Nu ska jag sätta mig och pärla lite smycken.. Riktigt bra avkoppling :)

tisdag

Ledig dag idag, superskönt!!
Jag och Berra åkte på utflykt till Råå idag.. Köpte med oss thaimat ifrån Nannys och gick ner och satte oss och käkade på stranden, det var supermysigt :) Jag plockade en massa fina stenar som jag ska pyssla lite med här hemma. Göra fint med ljus och så :)
Sen körde vi hem och slappade lite, kollade lite på OC :) Sen körde jag Berra till jobbet för dom skulle ner till malmö och spela fotboll.. Så jag körde ut till väla för att köpa lite mer smyckesgrejor, men det mesta i silver var slut, typiskt panduro, tacka vet jag susannes butik.. Mkt bättre saker och bättre priser. Men jag fick iaf med mig en del saker hem, såklart :) Köpte en kjol med för ynka 20 kr.. Skitsnygg, kanske slänger upp en bild sen.
Jag försökte plugga lite nu, men jag har absolut ingen ork till det, är trött i huvudet och i kroppen. Kanske ska unna mig en pluggfri dag? Får se om Berra vill hjälpa mig när han kommer hem. Mkt lättare när man är två :)

Berra var och handlade igår och köpte en massa fisk :) Lax, torsk, spätta.. Så ikväll blir det lax till middag.. Gott gott!

tänd ett ljus!

Som i alla andra bloggar vill jag också uppmana alla att tända ett ljus kl 9 ikväll. Stackars lilla Engla..
Äckliga jävla gubbe.. Ibland funderar jag på varför vi inte har dödsstraff i Sverige.
Förhoppningsvis kommer han att sitta med andra mördare och då får han det inte lätt.. Pedofiler och barnmördare är de mest hatade i hela fängelset och de andra internerna tar de chanser de får att skada dom. Inte mer än rätt.. Äckliga jävla människor..

söndag

Det blev en hemmakväll med familjen igår, mys pys. Jag och mamma lagade fläskfilé och ugnsbakade grönsaker som sen anna och oskar kom för att hjälpa till att äta upp. Sen slog vi oss ner i soffan och spelade Guitar Hero. Det gick sådär för dom i början, men sen kom dom igång :) För pappa gick det väl sämre kan man säga :P Vi satt uppe till kl 12 och spelade, han och jag. Han klarade en låt iaf, så det var han stolt över :D
Imorse var jag, Josefin och boy ute och gick en timme på stranden, super supermysigt! Riktigt varmt var det så jag fick till och med börja klä av mig. Boy badade, ungefär fem gånger, tosiga hund!
Sen blev det snabba ryck hem och packa ihop.. För HIF började spela kl 3 så vi var tvungna att köra hem. Hann inom och säga hej till mormor och hon blev jätteglad över att se både mig och Berra. Hon är så söt min lilla mormor!!

Nu borde jag plugga så jag har det gjort men mitt huvud dunkar!! Tänkte slå mig ner i soffan med en makrillsmacka och kollade lite på OC. Halv sex kommer berra hem och har bokat tvn, så jag kan sätta mig med plugget då.

lördag

Har haft en riktig mamma-dotter dag idag. Gick upp imorse, käkade frukost, lastade in sommardäcken och körde hem till familjen Persson. Mats (Berras pappa) är så snäll och ska byta däck till oss :) Sen åkte jag och mamma ner till Susanne och hennes butik Humlan där jag köpte på mig ännu mer smyckesgrejor, det är så kul :D En runda till apoteket, en låång fika på köpmannagatans nya fik, nr 17. Blev en toast och en Chailatte. Så nu har jag invigt mamma i chaidrickandet :) Sen körde vi bort till Horna och kollade in huset. Kul att köra och kolla när jag är här, eftersom jag inte är här så ofta hinner det hända en del. Nu var klinkersen och kaklet lagt i badrummet där nere och det blev supersnyggt!! :) En runda till hanöhallen, kommer nog ta ett tag att vänja sig efter ombyggnaden men det hade blivit fint iaf! Nu har vi precis landat här hemma. Jag har haft ont i huvudet hela dan så jag ska gå och ta något att dricka. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Verkar som det bara är jag, josefin och victor som är i åhus, så det blir kanske att jag stannar hemma med familjen ikväll. Isåfall får jag och stumpan ta en promenad imorgon förmiddag eller nåt :)
Anna och Oskar kommer kanske hit och äter senare så jag får åka hem och hämta xboxet och guitar herot hos Berras föräldrar. För det var han tvungen att släpa med sig till åhus :)

Nej, dricka nu!

fredag

Hej alla kära läsare.. Det blir nog tyvärr dåligt med bloggande idag. Har skrivit personligt brev och såntdärnt till en utbildning jag ska läsa. Så jag ska smita ner på jobbet tidigare så jag kan skriva ut och skicka iväg. Jobb tio timmar sen ska jag sätta mig i bilen och brumma till Åhus. Imorgon är den stora dagen, jag ska träffa JOSEFIN :D
Igår lagade jag och Lisa lasagne, spelade mario på 8-bitars och kollade på So you think you can dance och störde oss på proglamledarens fula kläder och kassa passform. Det var trevligt!
Ha en trevlig fredag allihopa!

torsdag

Ahh, detta har varit en galen dag! När jag kom till jobbet imorse fick jag reda på att Lina var sjuk. Mathias slutar ett och skulle iväg på semester så han kunde inte stanna längre, tobias skulle på möte kl tre och sen på hockey.. Så, det var jag och Lisa. Lisa fick ta kassan öppning till stängning stackarn.. Jag har slitit som ett djur hela eftermiddagen så nu är jag trött som jag vet inte vad. Om tjugo minuter när vi har stängt ska jag och Lisa gå hem till mig och laga mat, det förtjänar vi :) berra är i Ljungskile och tittar på Hif, såklart.. Det är trist att sitta själv så Lisa fick ställa upp och umgås med mig :)

onsdag

Hallå allihopa everybody! (Snitsigt jag vet) :)
Vad roligt med så många kommentarer :) Och inte visste jag att du läste här mammi.. :)
Det var ett glädjande mail som väntade när jag kom hem ifrån jobbet. Vg och Mvg på mina skoluppgifter denna veckan... Woho, vad jag är bra :) Skulle krypa ner i soffan och kolla på greys, trodde jag. nej nej, då visar vi hockey istället, vad fan är grejen liksom? Kollade på top model i tio minuter sen störtade berra in och krävde att få titta på fotbollen. Så jag satte mig och läste mina kära bloggar istället :)
Nu ska jag krypa ner i sängen med min bok. Jobb 10-20 imorgon.

Röda faran



Det här är röda faran. Idag har vi varit på äventyr. Det är alltid ett litet äventyr när jag är ute och cyklar, främst för att jag är så fruktansvärt dålig på att cykla (det har jag gemensamt med adam) dels för att jag inte alls förstår "trafikreglerna" för cyklar i en större stad än åhus. Haha, så det kan sluta hur som helst. Får väl bli lite rundturer i sommar när det är bättre väder :)

Har gjort mitt prov nu och det blev ett VG på det, kändes fint :) Skrev fyra häften med text så jag hade lagom skrivkramp!

Nu har jag ätit middag, jag älskar falukorv, något av det bästa jag vet. Tyvärr tycker inte berra det är överdrivet gott så jag passar på när han jobbar kväll. Då har han inget att säga till om, då äter han det jag lagat :)
Ikväll blev det korvgryta med falukorv (såklart), morötter, lök, blomkål och krossade tomater. Chansade och hällde i koriander med, det blev mycket gott :)

Jag borde egentligen plugga nu, jag behöver göra det nästan alltid när jag är ledig. Men jag är slut i huvudet idag.. Får unna mig en pluggfri kväll känner jag. Nu ska jag baka brownies :)

ÄLSKADE!

MY LOVE, JAG LÄNGTAR SÅ TILL LÖRDAG :D


image283

tisdag

Idag är jag ledig ifrån jobbet, det är ju skönt. Men inget lugn och ingen ro här inte. Jag och Berra gick ner på stan och käkade, det var mysigt. Sen har jag legat i sängen och mått illa, vet inte om det var något fel på maten :S Måste iaf sätta mig och plugga lite till nu. Sen ska jag ta Berras hif-cykel och cykla till skolan :) Efter provet blir det nog lite fika och mys med Elinlilla.

måndag

Nähä, det var visst ingen som ville se några bilder, haha :P

Jag är så fruktansvärt trött just nu.. Jobb i lite mer än tolv timmar idag. Och imorgon har jag prov i kommunikation och massmedia så jag måste läsa ikväll :S Ska lägga mig i badet och läsa lite nu tänkte jag. Om en timme kommer mannen min hem, då ska jag krypa upp och gosa i soffan med honom!
Nej, nu ska jag sätta igång badvattnet!

bilder

Jag skulla vilja bli bättre på att lägga upp bilder här, men jag vet inte vad jag ska lägga upp för något.
Ni kan väl tipsa om vad ni vill se?
Här kommer iaf en på mig och älsklingen!

image282

Wallmans

Nästa torsdag ska vi på Wallmans med jobbet. Det ska bli så roligt! Jag sitter här och planerar min outfit i huvudet :) Vill ha min nya turkosa klänning men jag kan nog inte hålla mig så den åker nog på på lördag när det blir partaj med min älskade Josefin! :) Tänkte ha en garderobsrensning någon dag. Har så mkt grejor, så jag får inte plats. Dagens i-landsproblem faktiskt :)

Nu har jag suttit och skrivit fyra sidor om Sveriges statsskick, fruktansvärt tråkigt och ointressant måste jag säga! Har ont i ryggen nu av denna kassa datorstolen så jag ska gå och laga lite mat och kolla på OTH om en kvart :D

söndag

Jag vaknade klockan 6 av en hemsk, hemsk mardröm! Ville verkligen inte somna om så jag satte igång ett avsnitt OC. Kl 7 gick jag upp och tvättade så nu luktar det tvättmedel i lägenheten av tvätten som hänger på tork! Det finns inget som får mig på så bra städhumör som Greenday på hög volym. (Jag vet, jag är nog ensam om att tycka dom är bra) Men vilken fart det blev på mig, jag var helt crazy bananas. (Som Katrin Schulman skulle skrivit) :) Så jag har plockat och plockat och plockat, varit ute med kartongen och all frigolit från tvmonteringen igår, sorterat och lagt in all torr tvätt, ställt iordning recivern och högtalarna. Ja, här är fint nu helt enkelt :)

Nu ska jag sätta mig och plugga lite, sen hoppas jag på en fika med Elin. Idag spelar Hif, så jag hoppas på vinst= en glad man!

lördag

Nu sitter jag här och ska snart ta tag i pluggandet igen. Berra kom hem vid halv 3 och tyckte vi skulle åka ut och köpa ny tv, eftersom det var fotboll på tv i eftermiddag :) Sagt och gjort.
Är precis hemkomna nu, för ni vet väl hur lång tid det tar på såna ställen? Först får man stå och vänta hur länge som helst, sen ska försäljarna pracka på en en massa saker. Men det blev en snygg tv iaf :) En Sony Bravida 40 tums. Och jag fick säsong tre av OC för halva priset.. Så jag har kvällen räddad :) Slänger kanske upp en bild på tvn sen. Lär ju ta ett jävla tag för min tekniskaman att koppla in den. Haha!

Jag ska plugga i nån timme, sen blir det till att laga middag. Kasslergratäng idag. Mums!

fredag

Förlåt för mitt dåliga bloggande. Jag har inte ens haft tid att läsa bloggar, så jag klättrar på väggarna kan man väl säga!! Igår jobbade jag tolv timmar, sen gick jag direkt hem och satte mig och pluggade. Kröp ner och kollade på Beck med Berra.. så det var ett bra slut på dagen :) Men jag somnade ganska fort.
Nu ska jag kila till jobbet igen. Blir bara tio timmar idag, vilken lyx :)
Fick en massa beröm igår, och har fått hela veckan sen jag började min "nya tjänst" så det känns super :)

Är ledig i helgen förutom att jag ska plugga så jag ska försöka skriva mer då :)

onsdag

Idag har jag hunnit med en massa. Jobb fram till ett. Hem och plugga i ett par timmar, sen var jag bjuden på fika hos Sofie. Det var mysigt :)
Lagade supergodmat när jag kom hem. Pangasiusfiléer som jag panerade med en röra på olivolja, ströbröd, persilja, vitlök och fisk-krydda. Till det hade vi kokt potatis, kall vitlökssås, haricot verts och rivna morötter. Supergott, och det var uppskattat av honey :)

Nu har jag kollat på So you think you can dance och Greys.. Greys är faktiskt veckans bästa program. (Jag har sagt det förr, men det tål att sägas igen) :D

Nu ska jag krypa in i sängen hos Berra, han gick och la sig för en timme sen. Han ska upp kl 4.. Det hade jag aldrig pallat, han är så duktig så :) Jag får sova till halv 8 iaf, sen blir det jobb 8.30-20.15. Tuff dag. Men jag ska vara köttnisse imorgon för Lina är ledig. Så tiden kommer gå snabbt iaf :)

Godnatt gott folk!

tisdag

Jaha, är man beroende eller? Helt tokig när jag inte kunnat blogga.
Lördagen spenderades som sagt med Lina, Elin var också med en runda. Det var mkt mysigt. Vi lagade ryggbiff, ugnsbakade grönsaker och klyftpotatis. Spelade Guitar Hero, Buzz och åt mängder av godis!

I söndags fick jag upp Berra vid 2 tiden tror jag, hur kan man sova så länge? Vi fick sånt sug efter Guitar Hero så vi körde ut och köpte det nya X-boxet och spelet till. Sen var det lätt att slå ihjäl ett par timmar där :P

Igår började jag min nya tjänst på jobbet ;) Haha, gjorde ungefär samma saker som jag gjort innan. Fick lära mig lite mer på datorn och så bara. Fick bra med beröm. Det kändes bra.

Idag har jag börjat plugga. Var nere på skolan kl 9 imorse på möte. Har en månad på mig att läsa upp samhällskunskapen så jag kommer i stort sett inte göra något annat än att plugga och jobba nu.
Har ungefär 8 inlämningsuppgifter i veckan och två prov nu under denna månaden. Men men, det fixar jag :) Har gjort tre uppgifter redan.

Sen gick jag och Berra ner till biblioteket och lånade mina skolböcker (haha, känns kul att säga det). Det finns liksom inte en chans att jag tänker lägga 400 på varje bok som min lärare sa. Biblioteket är bra :)
Sen åt vi lunch på den nya sundsbussen. 80 spänn kostar det, då får man åka fram och tillbaka och käka lunch. Vi valde lax, potatis och hollandaesås. Supergott och mysigt.

Inom Gina och handlade en klänning. (Den som hon har i reklamen) Det blev en turkos. 129 spänn, då kan man liksom inte så emot!

Nej, nu ska jag bota min huvudvärk med lite vatten sen ska jag sätta mig och plugga lite till.