måndag

Jag är beroende! Gott gott gott!!



Josefin kommer tyvärr inte imorgon :S Men det blir mys med Berra på förmiddagen och sen fika med Malin och Frida! Jag hoppas på fint väder! :)

SATC

Jag har ju förresten inte berättat hur det var på bion!
Jag säger som så, ni som inte sett filmen, GÅ OCH GÖR DET! Den var helt underbar!!
Man skrattade och grät om vartannat.. En riktig tjejfilm, och visst, den var hyffsat förutsägbar ibland, men det gjorde ingenting :)



Nu ska jag laga mat och väcka Berra som har powernapat i tre timmar :P
So long!

söndag

Nu är jag hemma ifrån mina äventyr i Varberg, eller jag kom hem för ett par timmar sen men har tagit mig en liten nap :)
Vi kom upp till Varberg vid 4 och då hoppade jag av hemma hos kusin Kristoffer som skaffat ny lägenhet, en riktigt mysig en. Där var Anna och Oskar redan och vi fördrev tiden med att spela kort, gurka som spelet så fint heter!
Sen körde vi ut till Patriks barndomshem där festen skulle hållas. Dom hade gjort rent ladan och dukat upp med långbord där. Nästan 70 pers var vi och jävlar vilket hålligång det var!! :D
Jag dansade som en tok och det känns idag kan jag säga. Mina stora blåsor på fötterna är bevis på detta!
Fick igång faster så hon dansade med som en galning vilket förvånade Helena (min andra kusin, som festen var för)
Riktigt riktigt skoj. Vid halv 2 tiden var en stor buss beställd som tog oss in till stan igen. En väldigt lyckad kväll.
Idag har man ju inte direkt varit jättepigg, men vafan :P Lite bakismat på Mcdonalds sen var man nöjd och glad igen :)

Jag har roliga saker att se fram emot i veckan! Imorgon är det jobb som vanligt, på tisdag hoppas jag på att Josefin kommer hit (jag håller tummarna) och på onsdag ska jag, Frida och Anna till malmö för att besöka en fotograferingsstudio.. Så skoj det ska bli! :D


Såhär såg jag ut igår. Tog inga bilder på hela kvällen, lite trist. Men jag inväntar bilder ifrån Syster Yster och Kusinerna!


lördag

Imorse vaknade jag tidigt. När jag kom upp låg skånska dagbladet på dörrmattan så jag kröp tillbaka ner i sängen och läste tidningen :)
Sen gick jag upp och plockade iordning i lägenheten innan jag satte mig här.. Ska alldeles strax klä på mig och sen gå och handla lite. Mammi och Pappi kommer hit idag så jag har lovat att bjuda på lunch :) Blev så mkt lasagne över sen igår så det får bli det.. Ska gå och köpa tomater och fetaost så jag kan göra en god sallad till! :)

I eftermiddag ska vi köra upp till Varberg. Min äldsta kusin och hennes sambo har båda fyllt 25 så det blir stor fest! 70 pers skulle vi vara hörde jag ryktas :)
Kommer kännas skumt att åka upp där, senast jag var i varberg var på farmors begravning. På ett sätt skulle jag vilja gå bort till lägenheten och kolla hur där ser ut, men det blir nog för mycket känslor.. Jag saknar henne och farfar så otroligt mycket! Har en sån vacker dikt/text som farfar skrev till farmor när hon fyllde 60. Den handlar om kärleken till henne och till Köpenhamn där de tillbringade mycket tid under alla år de bodde i malmö. Usch, nu svämmar känslorna över här, jag återkommer senare!

fredagskänsla

Vad underbart att känna fredagskänsla.. Det har jag inte gjort på ungefär två år eftersom jag jobbat i stort sett varje fredagkväll. Och har jag inte jobbat har jag varit helt ledig. Finns det något skönare än känslan när man stämplar ut kl 4 en fredageftermiddag? :)
Jag gick hem och drog på mig träningsstassen och begav mig ner till friskis, blev ett medelpass. Kan ju säga att det var ett 40+ pass.. Och dom stod och skrek indianskrik när tempot var som högst för att peppa alla, haha, det var kul!

Nu har jag läst ifatt mig på lite bloggar, lasagnen står i ugnen och berra står i duschen :P
Nu kom han ut, så vi ska kila ner och köpa godis! :)

Återkommer imorgon och helgens planer!

torsdag

Klockan är nu 07.05 och jag ska ge mig iväg till jobbet, gäsp! Men det är väl bara att vänja sig vid tidiga mornar, lär ju bli en del till hösten.
Ska försöka sluta vid 6 idag så jag hinner i tid till bion. Det ska bli så mysigt tjejer! :) Synd att jag börjar tidigt imorgonbitti, annars kunde man ju tagit varsin cosmo efteråt :)

Nej, får bli bilen idag, det regnar!

Midsommar

Här kommer lite midsommarbilder:


MORRIS!



Midsommarstången kläs



FÄRDIG! :)



Mor



Syster



Jag lagar mat



Öltunnan som jag släpade dit



Födelsedagsbarnet



Jag och Philip klipper gräset! :D



Markus och jag




Tack allihopa för en supertrevlig kväll! :D

onsdag

För första gången på länge såg jag min kropp i spegeln idag och kände att jag inte var nöjd. Så det fick bli en runda ner till friskis :) Kollade fel på schemat, tänkte gå på step men när jag kom ner klockan fem skulle det vara aerobis, stepen började 6. Väl där så blev passet inställt för instruktören satt fast i en bilkö mellan helsingborg och landskrona, en bilolycka som stängt av hela vägen. Så jag fick låna ett gymkort och gick upp och rastade löpbandet och trappmaskinen.. Superskönt!! :D
Innan träningen blev det en snabb runda inom Gina, behövde en tubtopp att ha på lördag. En underbar väska fick också följa med mig hem, jag behöver ju en skolväska nu :)



Dom här skorna köpte jag förra veckan, hade dom på midsommarafton!



Supersköna, trots klacken.. Tur jag tog med mig andra skor till brännbollen! :D

Inkommande mail

"Hej och tack för ditt positiva besked.

Vi önskar dig en fin sommar och så ses vi till hösten!

Mvh

___________________


Nordic Business Institute"


Nu är det verkligen på allvar!! Wiiii :D


SATC

På torsdag är det dags tjejer, mys pys!! :D




måndag

Hallå gott folk! Jag har varit lite kass på att uppdatera i helgen eftersom mammas och pappas bredband fungerar sådär. Har haft en supermysig helg med familj och vänner, Jag tycker om er!! :D

Igår när jag körde hem började regnet forsa ner.. Jag fick vattenplaning och var helt säker på att jag skulle köra av vägen.. Fick köra in till kanten och vänta tills det lugnat ner sig lite.. Var i chocktillstånd, sjukt läskigt!!

Hem kom jag iaf och kunde äntligen kramas med min älskling!!
Idag har jag jobbat hela dan.. Denna veckan blir det lite andra tider eftersom jag jobbar för basen som har semester. Så jag jobbar mån-fre för en gångs skull..

Nu ska jag krypa ner i soffan hos honey.. Han sitter och tittar på någon dokumentär om hundars luktsinne?! För go han ju!

lördag

Hade en supermysig midsommarafton igår :)
Först var jag och mamma ute och plockade blommor, sen åt vi tårta hos mormor med henne och bengt :)
Sen hoppade vi upp på våra cyllar och cyklade till horna :)
Där klädde vi midsommarstången, åt god mat, spelade brännboll och jag körde åkgräsklippare, haha, fan vad skoj det var!! Vid halv 12 någongång skulle mamma cykla hem och jag cyklade vidare, hämtade upp Eva och vi tog oss till Äspet bort till Philip. Där var alla svinfulla och gick typ och la sig efter en halvtimme. Men jag och Eva satt och snackade i köket och sen cyklade vi hemåt :)

En mycket mysig dag och kväll :)
Nu ska jag ringa Josefin och fråga om vi ska leka!

torsdag

Jaha, det blev visst några öl igår, det var inte riktigt meningen :P
Känner mig något sleten idag. Vaknade av ett fyllesms ifrån Berra kl 3 inatt. (Natten innan det skickade han klockan 4) Så sött att han saknar mig :D
Gick upp vid halv 8. Har packat min väska som jag ska ha med mig till åhus dit jag kör direkt efter jobbet ikväll. Måste ta tag i all disk innan jag kör till jobbet annars kommer det inte lukta gott när jag kommer hem på söndag :P

      
                                                                


onsdag

JAG KOM IN PÅ INKÖPSLINJEN I MALMÖ!!! Jag börjar den första september!! :D:D:D:D
Jag och Lina har varit i Viken och firat med god lunch.. Jätteräkor!

Nu har vi satt upp mina tavlor som jag köpte igår.. Köpte tavlor, en matta och en ny bokhylla som jag och Frida kånkade hem och satte ihop. Tack tjejen :D

Nu ska jag dra på mig några andra kläder.. Dra ner till stan och fira med en öl och sen blir det FOTBOOOOLL! :D

Jag är glad idag!!

Jag saknar dig!






tisdag

Igår hade jag myskväll för mig själv.
Lagade god mat när jag kom hem ifrån jobbet. Strimlad lövbiff med gorgonzolasås och pasta.
Sen la jag mig i soffan och kollade OC i tre timmar, åt ahlgrens bilar och målade naglarna.
Köpte ett fint lack för ett tag sen som jag älskar.
Mavalas "Graphic". Torkar på ett litet kick :)



Nu ska jag gå och sola sen ska jag iväg och fixa 30 års present till Oskar och inflyttningspresent till båda :)

I Eftermiddag ska jag och Frida till Ikea och mysa, sen ska jag bjuda på mat.. har inte bestämt vad jag ska göra än bara!

Sanna tar studenten

Här kommer lite fina bilder på min kusin när hon tog studenten!

  

SÖTNOS! :)

Reklam

Jag vill göra lite reklam och tipsa om min underbara "systers" myspace-sida.
Hon är en grym sångerska och jag får gåshud av varje ton. Har ju hänt att jag suttit och gråtit på en del konserter och så :P Det är tänkt att hon ska bli en känd sångerska, flytta till USA och då ska självklart jag följa med som hennes "assistent", eller hur?! :)

Här är hon, fina
Eva-Katrine Persson


söndag

Phuu. Äntligen är helgen över! Skulle egentligen jobbat 7.30 till 19.15 imorgon men jag fick en timmes sovmorgon så jag kunde mysa med berra lite :) Sen åker han till Österrike och vi ses inte på en vecka :S
Men jag har saker inplanerade varje dag så jag ska nog klara mig.
Måndag: Jobb
Tisdag: Leka med Frida :)
Onsdag: Jobb till 14.30.. Sen vila kanske? Har ju inte gjort det på ett par veckor :P
Torsdag: Jobb hela dan, sen åker jag till Åhus och stannar där till söndag. Och då kommer Berra hem igen :)

Nej, nu ska jag gå och ta en dusch eller kanske lägga mig i ett bad?
Sen blir det sängen igen. Där jag har spenderat all hemmatid de senaste dagarna.. Men nu kommer jag vara ledig fyra helger i rad, så det är absolut värt det :)

lördag

Jag har faktiskt inget spännande alls att berätta idag.. Jag har ju liksom inte gjort något mer än jobbat. Mellan klockan 6 och 8 när fotbollen varade kan jag inte påstå att det var mkt folk som handlade. Jag blev nästan sur på dom som gjorde det. Jag är ju inte speciellt fotbollsintresserad, men spelar Sverige så tittar man om man kan, Punkt!

Nu ska jag faktiskt krypa till kojs, satt uppe förlänge igår..
Imorgon, jobb 8-21.30.

Natti natti!

fredag

Jaha, nu har jag gått på min helg. Känns ju motiverande.
När jag kom hem ifrån jobbet slängde jag ihop ett par pizzor. Det är inte lika seriöst som det låter. Tog tre sådana där "pizzakit" med färdig deg som man bara rullar ut :) Till och med tomatsås finns det i dem. Den ena garnerade jag med salami och soltorkade tomater och två stycken med strimlad kalkon och champinjoner. Blir smarrigt :)
 skönt att slippa tänka på mat nu i helgen.
Jag har förresten ont i min tumme. Helt öm i den och ingen kraft.. Knepigt..
Idag har vi haft tvätt och städdag.. Här är skinande rent hemma och det är så skönt!

Nej, nu ska jag packa in pizzorna i folie sen blir det sängen för min del. Jobb 8-21.30 imorgon!

torsdag

Många timmars jobb idag. Från öppning till stängning. Precis som jag kommer jobba lördag, söndag och måndag, så jag varnar redan nu för dålig uppdatering.
Köpte med mig jordgubbar och glass hem, gottigt :)
Berra ligger och kollar på fotboll som vanligt och jag läser bloggar, (också som vanligt) :)
Vi ska snart gå och lägga oss och slänga igång en film.

Imorgon ska vi ha mys, städ och tvättdag. Vet inte riktigt hur vi ska hinna allt, men men :P
Jag behöver gå ner till biblioteket och lämna tillbaka min historiabok som är försenad och berra skulle fixa lite grejer inför resan och hämta ut sin mobil som varit på lagning.
Allt detta ska vi hinna innan 12 för då börjar tvättiden..

Imorgon är Linas sista dag på jobbet vilket känns väldigt sorgligt. Vem ska jag nu käka lunch med liksom??
Ska gå till jobbet lite tidigare så vi hinner fika tillsammans iaf :)
Och en liten present ska överlämnas! :)

Godnatt gott folk!

onsdag

JAG ÄR FÄRDIG MED MIN HISTORIA!!
Fick MVG på mitt arbete om Ryska Revolutionen. Helt otroligt..
En stor sten har fallit ifrån mitt hjärta!!
Så efter jobbet gick jag upp på stan och unnade mig lite shopping!
Blev en tunika med vit botten och turkosa prickar på, en röd-vit randig tröja (Har likadan i blå-vit som jag älskar), en knälång grön slappekjol och ett par marinblå byxor som slutar strax nedanför knäna.
Berra mötte upp mig på stan och gick och klagade för att han fick gå i tjejaffärer.. Trams där.
Så vi gick hem och la oss och sov en stund, det var skönt! :)
Nu har vi precis ätit min fläskfilégryta med broccoli och blomkål, jag med bulgur till, Berra med ris (Han är bulgur, couscous, quinua motståndare).
Nu är det fotbollstittande för hela slanten här bredvid mig i soffan. Jag har läst ifatt mig på alla bloggar som jag försummat under min "studietid".
Det känns så underbart att jag nu kan få lite tid över. Jag har lovat att jag ska ta tag i träningen igen.. Nu har jag inget att skylla på. Får väl se hur det går med det.. Haha!

Nej, nu ska jag gå och skära upp lite vattenmelon, smarrig kvällsfika!

provdags

Nu ska jag snart bege mig mot andra sidan stan för att skriva mitt sista prov. Har legat och pluggat nästan hela dan. Berra kom hem precis, han hade varit på väla och shoppat lite. Han hade köpt två par sjukt snygga shorts ifrån H&M av alla ställen. (Han handlar ju alltid en massa dyra saker :P Detta kanske är fjärde gången han handlar på H&M på de fem åren vi varit tillsammans) Men dom var grymt snygga iaf!

Efter provet blir det hemmagjorda hamburgare hos Elin och Petter.. Ska bli trevligt!

Nej, ner och hämta röda faran!

Lovely

Blir man glad när man öppnar mailen och får ett sånt här besked?


Subject: Nationalismen

Bra nyanserade svar på en svår uppgift. Utmärkt!  
Hälsningar Lennart

tisdag

Förlåt, jag har blivit så dålig på att uppdatera och när jag väl skriver så blir det bara tråkiga inlägg, jobb, plugg, jobb, plugg!!

Idag har jag mitt sista prov så om allt går bra blir det inget mer pluggsnack här.. Bara framtida utbildningar isåfall :)
Dagen ska ägnas åt plugg (no shit), telefonintervju med en utbildning (som jag inte känner mig speciellt sugen på), provskrivning, middag hos Elin och sen fotboll på Tivoli med hela gänget ikväll. Så efter provet har jag bara roliga saker att se fram emot :)

Idag tycker jag att vädret är myspysigt.. Berra sa häromdan att han längtade efter regn så han med gott samvete kunde sitta inne någon dag, för det är nästintill dödsstraff på att sitta inne när solen skiner.


Pappa ringde förresten i Söndagskväll med ett tråkigt besked. När han först bara sa: -Mormor är inlagd igen snörptes mitt hjärta åt och jag tänkte, nu är det slut.
Men som tur?! var har hon bara brutit benet. Stackars lilla mormor, hon hade gått och trillat och brutit lårbenshalsen. Hon låg och väntade på operation hela dagen igår.. Sen har jag inte hört mer. Har sån ångest för att jag ska jobba i helgen, jag hade så gärna velat vara hos henne! Men nästa torsdag efter jobbet ska jag åka dit iaf..
På fredagen är det ju midsommar och då blir det party i horna :) Inflyttningsfest, midsommarfest och 30 års fest för Oskar. Ska bli skoj!!

Nej, nu ska jag ha telefonmöte om en kvar (vad vuxet det låter) så jag ska krypa ner i sängen med mina pluggböcker sålänge.

söndag

Det blev lite spontanfylla igår, alltid trevligt :)
Frida och Malin mötte upp mig på jobbet och vi köpte med oss sallader, baguetter och plättar ner till gröningen.. Efter ett tag kom Madde och sen också Anna dit och gjorde oss sällskap.
Sen körde vi hem till Anna och Fridas mamma och hämtade grejor och vin och öl :)
Vidare till maxi för inhandling av kvällens middag som vi bestämmde oss för att äta här.
Det var fotboll på tv och det ville tvillingarna absolut inte missa, jag och Malin var mest intresserade av att äta :)
Vi bänkade oss iaf i soffan med Berra, som trivdes med en massa tjejer i lägenheten.
Vi dukade upp ett riktigt smörgåsbord med kex, ett par olika sorters ostar, vattenmelon, dipp, morotsstavar, gurkstavar, paprika, oliver, kronärtskockor, vindruvor och en faslig massa vin :)
När fotbollen var slut och berra skulle gå och lägga sig, han började 4 inatt stackarn, gick vi ner på stan.
En av de roligaste promenaderna jag haft! Vi lekte paparazzis och tog så stört mkt sjuka foton på vägen ner. Antar att det blir Facebook på dem, haha! Det var med annas kamera så tyvärr kan jag inte plocka bort dem som är för hemska.
Sen blev det hampan där vi mötte upp resten av gänget.
Tack för en underbar kväll tjejer! Det får vi göra om!

Nu ska jag gå och göra mig en riktig lyxfrukost med melon och ost och sånt därnt!
Plugg plugg i ett par timmar tills Berra kommer hem. Sen ska vi på utflykt :)

slut i rutan

Nu är jag verkligen helt slut. Vi slog försäljningsrekord idag, och rätt så stort med. Efter fyra var det bara jag och Lisa som jobbade så man kan ju säga som så att jag sprang som en idiot fram och tillbaka till kassan.
Nu ska jag gå och lägga mig för jag börjar 8 imorgonbitti igen.
Efter jobbet blir det picknik med Frida, Anna, Malin och Madde. Ska bli mycket mysigt! :)
Och imorgoneftermiddag kommer Berra hem. Lovely :)

fredag

Hade en superhärlig dag igår. Jobbade till fyra sen drog jag på mig finklänningen :) En marinblå vippig klänning med ankare på, ett rött skärp i midjan och röda pumps. Jag kände mig så fin :) Jag och Lisa travade bort till Knutpunkten där jag tog tåget till malmö och hon bussen till halmstad.
Mamma och pappa hämtade mig på stationen och vi tog en liten tur i malmö innan vi åkte bort till Linnégatan i Limhamn :)
Där satt alla och väntade på studentbarnet som kom åkande i en vit mustang med en stor rosa rosett på.. Så typiskt henne :) Otte var nöjd med som fick köra såklart.
Vi käkade god mat och drack vin och öl och sådär som man ska göra..
Vi elvatiden var mamma trött så då skulle dom åka hem. Jag fick skjuts till tåget och lyckades självklart ta ett tåg som stannade på alla jävla småstationer.. Det tog en timme och tio minuter att komma hem. Skoj!!
Väl framme på knutpunkten försökte jag få tag i en taxi, men det var såklart omöjligt. Jävlar vad folk där var!!
Så det var bara att trava hem i kortkort och klackar.. jag var skiträdd. Trodde hela tiden att någon följde efter, paranoid som man är!!
Somnade bums när jag kom hem!
Nu har jag skrivit klart mitt arbete och skickat in det..

Förresten blir man glad när dom ringer ifrån jobbet och frågar om man kan komma tidigare eftersom dom inte klarar sig utan en :) Plus att chefen avslutar med I Love You innan han lägger på, haha, knäpp människa det där. Så jag ska göra mig iordning nu och sen trava bort.. 100 % Ob idag med ju så det sitter som handen i handsken :)


onsdag

En massa massa att göra på jobbet idag.. Galet med strandfolk!
Slutade ett, då gick jag hem till Sofie och hämtade henne.. Gick ner till Espresso house (såklart) där Frida och Frida satt. Sen kom Elin också dit.. Satt där i ett par timmar och mös :) Självklart hade jag t-shirt på mig så nu har jag en härlig bonnabränna! Har försökt rätta till den på balkongen sen jag kom hem.
Har även hunnit skriva största delen av mitt arbete. Bara sammanfattningen kvar.. Skönt!! Arbetet är skickat till pappsen för kommentarer :)

Nu har vi precis ätit.. Lagade jättegod fisk idag som jag fick beröm för. Slängde ihop lite vad som fanns hemma. Blev baconinlindad spätta och över det hällde jag en röra på creme fraiche med smak av franska örter, mjölk och chilisås också in med det i ugnen. Hemmagjort potatismos till.. :)

Nu ska jag försöka få Berra att slita sig ifrån x-boxet, han sitter och spelar något fotbollsspel.. Vi ska gå ner och kolla på garaget eftersom jag inte varit där än. Också ska vi köpa varsin glass.. Har jag bestämt :)

Imorgon blir det jobb tidigt, fram till 4. Sen ska jag till Malmö och fira att kusinen tar studenten :)

tisdag

Ja, jösses vad mkt det har varit att göra på jobbet idag. Jag som hade tänkt jobba till 2- tiden.. kvart över 6 stämplade jag ut.. Suck.. Nu är jag hungrig som bara den.. Ska ut i köket och laga lite kyckling hade jag tänkt. Berra är iväg och spelar fotboll, men han kommer nog snart hem.
Sitter och försöker få ihop mitt arbete också.. Ska fortsätta imorgon mellan jobb och fika.. Busy Woman :D

måndag

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har verkligen haft fullt upp hela helgen med besök hos mormor, shopping med mor min, fika i horna, grillning med Josefin och Victor och glassätande med Emma.
Idag har jag varit på informationsdag och intervju på en skola i malmö som jag sökt. Det kändes superbra och han som intervjuade mig sa att det kändes bra och att han trodde jag skulle komma in. Så det är bara att hålla tummarna nu :) Får antagligen besked innan midsommar. Så får vi se om jag får positivt besked ifrån högskolan med. Då blir det ett knivigt val. Men det får jag ta när det kommer.

Nu ska jag försöka pränta ner ett arbeta om Ryska revolutionen. Det får bara vara på tre sidor så förhoppningsvis tar det inte så lång tid. Imorgon blir det jobb eftersom jag hade semester idag. Skulle dit och plocka upp de varor som de inte hann idag, så ett par timmar tänkte jag mig.. Men Tobias ringde och sa att det var helt galet där idag så de hade inte ens rört varorna så jag skulle ställa in mig på många timmars jobb :S

Onsdag är iaf halvdag och torsdag med. För då ska jag ta mig ner till Malmö igen och fira kusinen som tar studenten :)