måndag

Riktigt tråkigt väder idag! Det till och med regnade en skvätt precis.
Nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och sen bege mig till bussen, sen blir det tåg direkt till jobbet.
Tack Mamma, Pappa och Syster för en mysig helg!

Får se om det ploppar ut en liten bebis i veckan, isåfall åker jag hit nästa helg med :)

söndag

Tänkte att jag skulle försöka bli lite bättre på att skriva här. Nu när våren är på ingång händer det mer och är därför roligare att visa upp saker :)

Jag befinner mig iallafall i Åhus, har varit här sedan i torsdagskväll. Tog tåget direkt efter jobbet och mamma och pappa hämtade mig i stan.
I fredags begav sig jag, mamma och syster in till Kristianstad för att bättra på vårgarderoben lite, men framförallt för en lunch på TeaPot som jag längtat efter :)

Blev en tröja och ett par skor inhandlat iaf. På kvällen var Anna och Oskar här på middag och Thailandsfoto-visning.
Lördagen spenderade vi först en stund nere på byn och sen åt vi våfflor i trädgården i det fina vädret. Lite lite för kallt, men vad gör väl det? :)

Idag har vi varit nere och gått i Kronoskogen, fikat i Horna och nyss var jag och pappa ute och sprang.
Har fått ett nytt löparset av mamma, ett lila. Haha! Så jag inveg tröjan idag iaf. Sist jag sprang var någongång förra sommaren så det var lite kämpigt men jag tog mig igenom nästan 4,5 km. Bra jobbat!

Nu är det dags för en dusch, sen har jag önskat stekt falukorv och makaroner till middag. Min absoluta favoritmat :):)

Ikväll får vi inte missa "Stockholm-Båstad" kl 20 på tv4. Verkar vara sjukt roligt!

familjen effektiv

Herregud vad vi var effektiva igår!
Jetlagen sitter nog fortfarande i för vi är så jääkla trötta på kvällarna, somnar tidigt = vaknar tidigt!
I lördags skulle vi kolla på en film men somnade ifrån den hela tiden så igårmorse kl 8 bestämde vi oss för att se klart den. Sen hade vi en intensiv men ändå skön dag.
- Var ute och lämnade in tvn som mystiskt har gått sönder? Men fick en lånetv som tur är :)
- Vi tvättade 8 eller 9 maskiner tvätt. Sjukt jobbigt för nu har vi tvätt hängandes i hela lägenheten, men det var ändå skönt att få det rent :)
- Berra satte upp sladdlister och det blev jättefint :)
- Jag improviserade ihop en egen våffelsmet som blev riktigt god. Våfflor är perfekt söndagslunch :)
- Sen gjorde vi hemmagjord pizza. Blev 5 st tror jag? Bra att frysa ner slicear och plocka upp när man inte orkar laga mat!

Idag har jag varit borta och sagt upp mitt gymkort. Klapp på axeln. Har inte varit där sen i somras så det känns som onödiga pengar varje månad :P
Nu myser jag i soffan med en kopp Nespresso och datorn.
Kl 12 är det dags för jobb.

torsdag

Kanske dags att uppdatera lite här.
Vi är nu hemma i Sverige igen efter en helt underbar resa!!
Får lägga upp lite bilder sen när vi lagt in dem :)

Vi kom hem i tisdagsmorse, började packa upp och plocka iordning direkt. Hämtade bilen och storhandlade. Skönt att ha det gjort. Igår var jag också ledig. Började med en kaffe med Caroline, hälsade på på jobbet, städade lägenheten och sen körde jag hem till Frida och Fredde för en massa mys.

Idag ska jag äntligen jobba igen (låter kanske skumt, men jag gillar mitt jobb) :)

fredag - i Thailand

Hejsan allihopa!
Nu har jag tid med lite datortid :)
Vi har det jakligt bra har, men idag regnar det :( hoppas det slutar for i eftermiddag har vi bokat in elefanttrekking. Det var var fodelsedagspresent till Puda som ocksa ar har nere, och fyllde ar haromdagen.

Annars njuter vi av lata dagar pa stranden och ett par kalla chang pa kvallen. Som ni vet gillar jag och Berra att byta boende ofta (3 lagenheter pa fyra ar, haha) sa vi ar nu inne pa vart tredje hotell. Det forsta var en Bungalow pa stranden som var sjukt mysig, men den lag ganska sa langt ivag. Sen flyttade vi till IndependentBo, sjukt haftigt stalle. Verkar som att en del kanner till det da manga stannar och fotar och sa. Det ar sma fargglada tradhyddor som man bor i. Ganska sa mysigt. Synd bara att toalett plus dusch var vardelos sa det blev bra tva natter dar. Kandes som att det skulle kunna ringla in en orm pa besok nar som helst nar man duschade!

Far se vad vi hittar pa idag om det inte blir nagon elefanttour. Puda kommer val pa besok sa det blir lite kortspel pa verandan! :)
Nej, dags att uppdatera sig om vad som hander i omvarlden!