utflykt

Bilder ifrån Hittarp

 Jag gottar mig i stolen så.. (blek jag vet)

 ...Berra fick ta filten :)

Sen försökte vi ta en fin bild på oss tillsammans, det gick sådär :)

   (mina ögon är solkänsliga, omöjligt att ha dom öppna) :P


onsdag

Idag har vi varit på utflykt efter jag slutat jobba, Supermysigt!!
Vi packade matsäck, ciabatta med kalkon och skagenröra och ciabatta med creme cheese med gräslökssmak.. Och ett par skivor melon till det.. Gottigt :)

Sen åkte vi ut till laröd, eller hittarp närmare bestämt och hittade en härlig läplats på stranden :)
Efter ett par timmar blev jag såklart rastlös och kände att plugget kallade så vi åkte hem och har suttit i värmen på balkongen.. Där är så underbart!

Nu har jag kollat lite bloggar, ska betala mina räkningar nu, alltid lika kul.
Berra lagar mat till mig, han är så söt :) Det blir grillad kycklingfile och potatis..

tisdag

Dagen har mestadels spenderats på balkongen med min historiabok. Var hemma hos Therese och fikade och kollade på hennes nyfödda dotter. Snart två veckor gammal.. Så underbart söt :)
Vid halv 2 kom Berra hem och fick förhöra mig lite.. Sen körde han mig till skolan där jag skrev prov.. Hela första delen kändes superbra. Andra var svårare, så jag hoppas jag fick ihop tillräckligt med poäng på första. Sen gick jag ner till biblioteket för att leta efter en bok om Ryska revolutionen.. Tänkte skriva mitt arbete om det men hittade inga vettiga böcker alls. Funderar på att skriva om Cubakrisen istället.. Vilket är intressantast?
Tog en runda på stan för lite uppmuntringsshopping.. Blev en kjol, ett par shorts, en tröja och ett nagellack. Lägger kanske upp bilder imorgon. Är så jobbigt att ta kort och sen leta upp sladden för att lägga in dem :P
Berra är iväg och spelar fotboll så jag har suttit på balkongen och skrivit om första världskriget och lagat god middag :)
Tillbaka till Gossip Girl nu!

Älskade hund

  
Världens finaste vovve

måndag

När jag gick till jobbet kvart över 8 imorse regnade det inte, så jag tog ingen jacka, bara tjocktröja så Berra fick komma och hämta mig när jag slutade. Sen åkte vi hem och han lagade mat till mig, sån lyx :)
Sen var det på med mjukis och ner med näsan i historiaboken.
Känns som jag har hyffsat koll på det just nu.. Men morgondagen kommer också spenderas med böckerna. Förutom en liten stund då jag ska bort till Therese och fika och mysa med bebisen :) Dom var nere på jobbet idag med.. Så liten, liten hon är :) Jag sa till Berra när jag kom hem att nu är det dags.. Han blev livrädd :P

Berra sitter här och kollar på fotboll. Jag ska vara duktig och ladda upp alla helgens bilder på facebook.

slut i rutan

Mina ögon faller snart ihop.. Sjukligt bakis hela dan, men jag har varit igång :)

När mamma och pappa kom fikade vi på balkongen sen var vi ute och gick i ett par timmar. Gick strandpromenaden och sen vände vi upp i Pålsjöskog. Supermysigt och boy trivdes med :) Tog lite söta bilder på honom som jag kanske lägger upp någon dag.

När vi kom hem satte sig pappa på balkongen och läste tidningen, mamma gick och la sig på soffan och jag och Berra tog tag i maten.. Är man bortbjuden så är man :)

Blev fläskfile,  delikatesspotatis och en supergod sallad.. Strålande sol på balkongen så det var skönt! :)
Blev lite glass till efterrätt såklart :)

Sen har jag suttit och pluggat en massa så nu är jag slut i rutan..
Ska gå och lägga mig i soffan hos Berra nu! :)

Mors dag



Den här lilla lådan är morsdagspresenten till min mor :) Plus middag som jag ska laga senare idag.
Nu kommer dom snart så jag ska duka upp med blåbärspaj och smoothie på balkongen!

GRATTIS ELIN!

Idag är det Elins tur att fylla år! Grattis Grattis, stora kickan :)


betongkepsen på

Fy fan.. Det är inte någon pigg människa som sitter här just nu, det kan jag ju tala om.
Fan vad roligt vi hade igår.. Jag är så lycklig att Frida är hemma.. Wiiho :)
Käkade supergod mat som hennes mamma lagat.. Hon är riktigt grym.. Alltid så god mat när man är där! Sen drack vi en massa vin.. Såklart.. Sen blev det hampan och tivoli, kebab och promenad med Sofie hem..

Berra väckte mig klockan 8 imorse för att fråga varför jag inte hört av mig när jag kom hem. Han blev orolig.. Sötnos :) Tur för honom att jag kunde somna om, annars hade jag blivit vansinnig :P

Nej, nu ska jag sätta mig i duschen, klä på mig, gå ut med soporna och plugga innan mamma, pappa, boy och Berra kommer.

redo för fest

Här sitter jag med feststassen på. Blev en svart miniklänning, röda pumps och ett nyihoppysslat halsband i svart och vitt. Sitter och väntar på Sofie och Lina som kommer närsomhelst.. Ikväll blir det partaj hos Frida. Ska bli superroligt!! Så längesen man träffade det gänget. Förutom Frida och Anna som jag träffade igår då :P

Ska försöka ta mig för att lägga upp alla bilder ifrån igår imorgon.. Där var en hel massa fula bilder :P

Nu ringde soppan!

PARTYY!! ROCK ON!

lördag

Jaha, man mår ju som man förtjänar idag.. Vi skulle ha en lugn kväll igår.. Det gick sådär :P
Vin på bara vara, sen fortsatte vi bort till zoobar.. Jag fick nattsällskap i form av Lisa, vilket var trevligt för Berra är ju i Åhus.
Imorse kom Petter hit och vi körde hem Lisa, och sen bar det av mot höganäs för att köpa fina presenter till Elin :)
Nu börjar solen komma fram på min balkong, underbart :) Så jag ska sätta mig där ute och plugga. Känner mig inte jättemotiverad måste jag säga..

Ska ta tag i disken först så jag slipper tänka på det.

fredag

Jaha, nu har min blogg flyttats till den nya plattformen. Än så länge har jag inte märkt några ändringar?

Berra åkte till Åhus imorse.. Trååååkigt!! Vi hjälptes åt att bära ner den gamla tvn och tvbänken i källaren, så tomt det blev när de inte står dubbelt i tvrummet, skönt :) Om ett par timmar ska jag träffa Frida och Anna för en fika.. (och Lisa om hon orkar pallra sig upp) :) Det ska bli mysigt :) Sen blir det jobb i ett par timmar och ikväll ska vi ut och dricka lite vin :) Elin fyller år på Söndag så vi ska fira henne.

Imorgon kommer jag ha tråkigt.. Har ingenting att göra, jo plugga men det känns ju motiverande en lördag.
Ska handla hem mat tills på söndag när mamma och pappa kommer. På kvällen blir det "välkommen hem fest" för Frida :) Det ska bli himla kul!! :)

Sen på söndag åker Berra med mamma och pappa hit.

torsdag

Nu är jag uppe och har gjort mig redo för en dag på jobbet. Vaknade med ett ryck kl halv 7 och trodde jag försovit mig.. Men som tur var behövde jag inte gå upp förrens nio :)
Torsdagar är en skön dag tycker jag. Inte för att jag jobbar 11 timmar utanför att jag börjar kl 10. Det är så skönt att ställa klockan på lite tidigare än vad man behöver och sen gå upp och göra sig iordning och äta frukost med goda marginaler :) Oftast hinner jag bara slänga i mig en tallrik fil på stående fot typ.
Men idag har jag suttit här och ätit frukost och kollat bloggar.. Najs! :)

Ha en trevlig dag!

Greys

Har helt glömt bort att äta ikväll. Och jag behöver matlåda till imorgon så jag fick slänga ihop något snabbt. Blev Berras specialare pasta med bacon, svamp, grädde och sweetchilisås. Alltid lika gott :)
Helt fel att äta vid denna tiden egentligen men jag har tyvärr vant min mage vid att få mat sent eftersom jag jobbar kvällar och så. Nu ska det bli gott med lite mat iaf :)

Ska självklart kolla på Greys ikväll. Som jag längtat! :)



Funderar på att pyssla ihop lite smycken med.. Gjorde ett nytt halsband igår :)


Grattis Henrik


Grattis henrik på 21 årsdagen!

image355

(Jag valde bilden med omsorg, hope you like it)

ny mobil

Denna lilla pärlan har jag införskaffat idag :D (Jag vet någon som är avis) :)

image354

Startade den för tio minuter sen och än så länge är jag nöjd :)

Idag har jag jobbat och fikat med Lisa. Fikan var mysig!! :) Scones med creme cheese och en latte till det på Espresso satt inte fel..

Nu har jag dammsugat lägenheten och våttorkat golvet i köket.. Får fint besök på Söndag så jag måste hålla snyggt här! Mammi, Pappi och Boy kommer hit! :)

Har suttit och läst på balkongen och fått lite färg i ansiktet minsann, kan inte sommaren komma snart?

duktiga jag!

Herregud vad jag är duktig. Jag har gjort 13 inlämningsuppgifter i streck.. Jag reste mig inte ens för att kissa fast jag var stört nödig.. Tänkte att om jag reser mig så kommer jag komma ur tempot :)
Nu ska jag städa och fixa fint här hemma. Berra sa att han ville att lägenheten skulle vara fläckfri när han kom hem, jaja, you wish :P Men en del ska jag faktiskt göra.
Idag när vi var och handlade köpte vi kycklingfiléer. Jättelängesen vi hade det hemma så ikväll får det bli kycklingmiddag :) Vet inte vad jag ska göra bara. Kommer nog på något för kyckling är ju typ det lättaste att laga till.

Ikväll är det först Gossip Girl och sen Desperate housewifes så räkna med att jag sitter bänkad kl 8 :)

tisdag

Gud vad underbart med en ledig dag!! I vanliga fall vaknar jag med jämna mellanrum innan jag till slut går upp vid 9 tiden. Idag sov jag fram till halv tio utan att öppna ögonen en enda gång.. Snacka om skönt :)
Berra hade sovmorgon, han började halv 2.. Så vi kunde ligga kvar och gosa ett tag :)

Sen stack vi iväg och köpte nya balkongmöbler så jag har pyntat fint på balkongen nu!! Synd att inte solen vill visa sig så jag kan sitta där och gotta mig..

Ska försöka ta tag i lite plugg nu så jag ligger steget före.. Det behövs!

Ska gå och byta om till myskläder och göra mig en smoothie :)

måndag

TRÖÖÖÖÖTT!!! Har jobbat 39 timmar nu på tre dagar.. Så jag är lite trött får jag nog lov att säga.. Underbara Frida är äntligen hemma och på fredag ska vi mysa innan jag börjar jobba. På lördag ska vi ta till flaskan, fint det :)

Nej, ska lägga mig i soffan nu.. Uppdaterar mer imorgon!

slappar

Jag skulle egentligen börjat ett. Men Tobias ringde och sa att packmaskinen fortfarande inte var lagad. Så jag kan sitta och lata mig lite. Behövs en sånhär 67 timmars vecka.. (Ja, ni läste rätt) Har lagat god mat precis. Tror jag lagt upp receptet innan? Fisk, lök, vitlök kryddor med krossade tomater.. Också spagetti till det.. Gott är det iaf. Idag lyxade jag till det extra med fetaost och oliver med.. Gott gott :)

Nu börjar solen visa sig på en hörna av balkongen så jag ska sätta mig och läsa lite. Är på "stand by" som Tobias sa :P

Har förresten färgat håret idag.. man kan ju säga att det blev blondt.. Men jag gillar det :)


Ska slänga iväg ett sms till mammi och pappi och se hur de har det i turklandet!

världens finaste

image352

image353

fredag

Äntligen klar med plugget för denna veckan, phu!! Nu kan jag koncentrera mig helt på jobbet.
Imorse vaknade jag kl 8, typiskt att jag inte kunde sova längre när jag väl har sovmorgon. Nu ska jag upp tidigt tre dagar i rad.. (jag är rätt så bortskämd med sovmorgnar) :)

Jag läste ut en bok som jag lånade av Malin i helgen. Äcklig heter den. Den handlar om en ung tjej som blev misshandlad av sin mamma under hela sin uppväxt. Hon levde i en sjuk missär. Men hon blev inte nedslagen av det utan blev sedan USAs första svarta kvinnliga domare. Så sjukt coolt tycker jag.
Här sitter jag och klagar på att jag har jobb och plugg.. Hon gick upp och städa kontor innan skolan, gick i skolan hela dan sen gick hon hem och gjorde sina läxor. På fredag, lördag och söndagnätterna jobbade hon som sköterska på ett sjukhus. På lördagarna jobbade hon i en klädaffär.. Ja, herregud! Nu ska jag inte avslöja mer om ni vill läsa boken! :)

image351

Jag ber om ursäkt för mina gula tummnagel. Dom vilar ifrån nagellack just nu. Eftersom jag nästan alltid målar dem har de tyvärr blivit gula :S

fortfarande torsdag

många timmars jobb idag.. Packmaskinen dog någongång inatt. Det var ju skoj.. Så Lina ligger efter som bara den inför helgen. Vem ställer upp? om inte jag! Så jag börjar nog vid 12 eller 13 imorgon.. jag fick välja själv :)
Har skrivit klart nästan alla mina hemuppgifter för denna veckan.. Började när jag kom hem vid 10 och när jag tittade på klockan för en stund sen var den halv 12. Kom igång rätt så bra faktiskt :) har bara en och en halv uppgift kvar som jag ska fixa imorgon förmiddag. Skönt :) Sen blir det jobb hela helgen.. Så det blir nog inte mkt uppdaterande här tyvärr.. När man jobbar 13 timmar om dan vill man bara hem och lägga sig sen!
Berra ligger och nanar, han sov när jag kom hem. Social man :P
men så ska han upp och fyra timmar också, stackarn.

Jag har ett i-landsproblem kan man tycka. När jag ska gå och lägga mig vill jag antingen läsa eller somna till en film. De veckorna berra börjar tidigt går han ju och lägger sig typ vid 10.. Och då ska lampan vara släckt.. Så jag måste isåfall ligga och läsa i soffan och precis när jag känner att ögonen faller ihop får jag springa in och slänga mig i sängen så snabbt som möjligt så jag inte hinner bli pigg. Tufft läge det där.

Nej, nu ska jag gå in och lägga mig.. Kan nog somna direkt idag så trött som jag är!
Natti nattii!

torsdag

Igår fick jag ett psykbryt.. Jag är slutkörd! Jag jobbar heltid, pluggar heltid och ska ta hand om mitt hem och min umgängeskrets.. Jag är minst sagt trött!!

Jobbade till sex igår, kom hem, lagade mat. Feta och soltorkade tomatfyllda biffar med ugnsbakade grönsaker, det var gott gott.. Sen satte jag mig och pluggade tills det tog stopp.. Jag fattade absolut ingenting!! Berra tröstade mig och jag kröp ner i sängen och la mig på hans arm.. Då kändes det mycket bättre igen! :)

Gick upp vid 8 idag för att hinna jobba undan. Har gjort litegrann faktiskt.. Ska fortsätta en liten stund till sen ska jag kila till jobbet. Är hemma vid halv 10 ikväll..

Hoppas ni får en trevlig dag!

prov

Provet gick nog hyssat bra iaf.. Antagligen inte vgnivå, men g iaf..
Nu ska jag renskriva dom uppgifterna jag gjort om renässansen.. (Nej, jag har inget liv)
Sen ska vi slänga ihop någon god mat.. Vet inte vad bara?! blir kanske fisk idag, för ovanlighetens skull, hehe. Jag älskar fisk.. Och man blir ju smart av det, vilket behövs såhär i pluggtider :)

Berra ligger och kollar på em uttagningen.. Så det råder tystnad här hemma. Inte ett ljud får jag ge ifrån mig. Jag märkte det nyss när jag började sjunga "upp på källarbacken" (Har inte den blekaste aning om var jag fick det ifrån) :)

tisdag

Herregud vad historia är tråkigt. Det är så himla mkt så jag får liksom inte grepp om det. Ska skriva prov på forntiden och antiken. Samtidigt som jag sitter och gör inlämningsuppgifter på medeltiden.. Gaaahh!
Nu ska jag avsätta exakt en och en halv timme.. Bara skriva och skriva och skriva.. Så kanske jag kommer någonvart!!


måndag

Lite spänning i vardagen idag..
Lisa ropade i snabben att en kund sa att det luktade bränt ute vid garaget.. Jag gick ut, och lågorna slog ut genom porten.. Säkert tre meter höga lågor.. Jag stod och stirrade, sa till Mathias.. Kolla, det brinner skitmkt.. Det slog mig liksom inte att jag skulle försöka släcka elden.. Tobias fick fart.. Ut med pulversläckaren. De använde tre st, ändå slocknade det inte.. Vi hade ringt brandkåren och hela byggnaden fick utrymmas.. En KVART tog det innan dom kom. De var på en annan utryckning.. Men ändå, det måste ju finnas resurser till mer än en utryckning i en sån här stor stad.. Tur att det bara var i garaget det brann. Någon idiot hade alltså satt fyr på containern.. Det ringde en kund ner och sa att hon sett en kille komma ut ifrån garaget.. Och vi har honom på kamera från när han var inne och handlade.. Så du är snart fast!! Sådetså!! :P Ja, herregud, det var kaos.
Tydligen ska det ha brunnit på Nicolaiskolan också.. Knäppt. Tänk om det är nån liga eller nått..
Aja, jag och Mathias röjde där ute ett bra tag..

Berra är i Åhus så jag har skittråkigt :S
Har prov imorgon så det är väl kanske lika bra.. Så att jag pluggar!!
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa igenom alla sidorna.


söndag

Sitter i Hässleholm nu. Hade en supermysig kväll igår. Vi åt helstekt fläskfilé och ugnsbakade rotfrukter. Gott gott :)
Fick ett ryck idag så jag ska åka med till Trelleborg och kolla på fotboll, hel galet :P Men det kändes tråkigt att åka hem själv, och pluggböckerna lockade inte så mkt..

Puss och Hej i sommarvärmen. Här är 22 grader i skuggan!!

lördag

Älsklingen och Puda tog en liten runda ner på stan igårkväll så han är tröttis nu och ligger fortfarande och sover. Så jag gick upp och passar på att plugga lite.. (Välförtjänt bloggpaus bara) :)
Fick hem ett reklamblad ifrån Ur & Penn precis. Såå mkt fina klockor och smycken där var, jag blir ju helt vimmelkantig :P Min kusin tar studenten i år, kanske är en klocka en bra present?
Hoppas jag får ledigt bara, det är en torsdag så jag jobbar egentligen hela dan.

Det ser ut att bli härligt väder idag, synd bara att solen kommer så sent till vår balkong, jag vill äta mysfrukost.. Ska nog springa ner och köpa lite frallor snart så honey blir glad :)

guitar hero

I vårt vardagsrum spelas det Guitar Hero för fullt. Jag briljerar som vanligt med Santana.. Puda är fortfarande på nybörjarstadiet, men det tar sig.. Han börjar bli duktig :)
Imorgon hoppas jag på skönt väder. Antingen blir det att slappa i parken eller så åker vi tidigare till Hässleholm och hälsar på på rullebacken. (Berras mormor och morfar)
Nu ska jag gå och hämta ett choklad och utklassa killarna :)


tråk

Nej jag vet, jag är inte jämn med mina blogginlägg. Uppehåll i ett par dagar, sen tre inlägg på rad :P

Just nu har jag tråkigt. Har pluggat en massa och känner mig duktig, men har hur mkt som helst kvar, har precis börjat min historia kurs. Sitter och väntar på att bakislisa ska ringa. Jag vill äta på stan innan jobbet!!! Hur kan man sova så länge? Det är crazy.. Så höll jag på när jag gick i 8an eller nått.. (Ja, Lisa är faktiskt ett år yngre) ;)

Jag lyssnar på Oasis, grymt band. Måste ladda upp inför imorgon då det vankas middag och dricka i hässlehåla. Känner jag Johan rätt blir det nog en del Oasis där ! :)

Jag är sugen på naglar igen, men det känns inte så lönt nu inför sommaren för då är det hektiskt på jobbet, jag kommer inte hinna tänka på att lyfta rätt och så.. Om jag ska börja plugga i höst så ska jag ha naglar iaf.. Hör du det Malin? Då får du ställa upp! :)

Body Shop

Måste tipsa om en underbar duschcreme ifrån bodyshop. Den doftar sådär lagom friskt..



Jag har den i jordgubb med och den luktar ju supergott, men lite väl mkt.. Detta är mandeldoft. Huden får lyster och du kan använda parfym utan att det blir en konstig blandning.

Denna har jag också, när man använt den kommer man ut ur duschen och luktar som en semla.. :)



Jag är nötallergiker så det är konstigt att jag kan använda dessa och tycka dom luktar gott.. Iofs äter jag ju inte dem utan använder dem på huden :P Men jag är känslig för nötdoft, jag tycker inte det luktar alls gott.
Men dessa gillar jag som sagt, iaf den första ! :)

fredag

Äntligen fredag, vad underbart.. Igår hade jag snormkt att göra på jobbet.. Men jag hade tempo så jag hann med allt jag skulle plus lite till. Oftast får jag lämna över uppgiften att bygga in nya saker i hyllorna och så till chefen men det hann jag med själv :)
Idag är det plugg som gäller.. Tvättar ett par maskiner med.
Väntar på att solen ska komma till min balkong så jag kan sitta där och läsa! :)
Nej, byta maskiner nu.

onsdag

MYSDAG kan den här dagen sammanfattas med. (med undantag ifrån gynekologbesöket).
Jag jobbade till ett och då kom Therese och hämtade mig. Vi körde bort till Espresso house där Lina och Elin satt. Det blev en macka med chevré och fikonmarmelad för mig, gottigt :)
Sen tog jag och Lina varsin öl/cider på hampan, traskade upp för kärnantrappan, tog varsin öl, gick till stattena för att hämta ut mitt recept, gick hem hit, drack ännu mer öl i solen på balkongen :)
Lina sitter och kollar på hockey och skriker här :P Jag har lagat fläskfilegryta som vi avnjöt på balkongen :)
Nu börjar snart Greys så jag ska slå mig ner i soffan med Lina och våra pepparkakor :D

me and my friend

Jag gillar Emma.. Hon är en grym vän! :)

image348


balkongpill

Efter handling med Elin, en takeaway maxburgare som vi avnjöt hemma hos henne och en stund med handledning i skolan har jag pysslat på balkongen. Här kommer resultatet:

image347

Mina fina kullamustbackar som jag tiggt till mig av en försäljare på jobbet :)


tisdag

Vad det är underbart att vara ledig :) Dagen har bjudit på mys med honey. Vi gick ner till biblioteket och lämnade tillbaka böckerna om knutby som jag lånat. Sen gick vi nerom stan, köpte varsin glass och strosade i norra hamnen på vägen hem :) Nu ska jag kila ner till bilen, ska hämta upp Elin för lite matshopping. Man får ju ställa upp så hon slipper bära kassarna tösen :)

Har fått tid hos gynekologen imorgon.. Måste byta p-piller eller nått.. Har ju humörsvängningar så det står härliga till. Men jag har ångest över att lägga mig i stolen.. Gulp!!!

måndag

Jaha, nu har jag varit dålig på att skriva.. Efter min härliga promenad i lördags åkte jag in till stan och träffade Emma och Frida.. Vi gick en liten shoppingrunda. Jag skulle lämna tillbaka lite grejor som mamma köpt också köpte jag en supersnygg klänning till Ottes 60 års fest.. Den är ceriserosa, i siden med ett skärp i midjan, Lovely. Kanske lägger upp en bild sen :)

Sen blev det fika på Fenix. Melon och parmaskinka för mig, gott gott :)


Sen åkte jag till Åhus och hälsade på mormor i hennes nya hem.. Älskade mormor, hon verkar ha det jättebra nu :)
Jag tog henne i rullstolen och gick ut en runda. Mamma gick med boy.. På vägen mötte vi Bengt (mormors kille ;)) också gick vi bort till hennes hus och gick en runda i trädgården där. Man såg hur lycklig hon var :)

Sen käkade jag och mamma middag tillsammans och jag drog på mig partystassen :)
En trevlig kväll som började i ungkarlslyan, vidare till T-baren, Burger King, Pernillas bil och en halvtimmes snack med Ida och Karin utanför vårt hus :)
 
Igår vaknade jag vid halv 10, mådde hur bra som helst :) gick upp och åt frukost i trädgården sen fick jag energi.. Städade och rensade en massa i trädgården, får ju vara snäll och hjälpa mamma och pappa lite :)
Sen kom Karin bort och jag, mamma och Karin åt våfflor i solskenet.

En runda bort till mormor för jag hade lovat henne att vi skulle gå och äta glass om det var fint väder. När jag och mamma kom dit var hon inte på hemmet.. Hon var på Österlen med sina kompisar ifrån hemmet.
Mormor 83, Elsa 95 och Hanna 102 var ute och åkte bil med Hannas dotter. Haha, goa dom är.
Så jag kopplade in hennes boxer. Jag är mest teknisk i vår familj vilket säger rätt så mkt, haha!
men det var inga problem.

Sen körde mamma mig till tåget där jag träffade Vicke, Annika och Joppe. Skönt med lite sällskap till Hbg. Berra kom och mötte mig på knutpunkten och vi tog en runda till gröningen, handlade mat på Marconi som vi gick hem och åt framför tvn. Sen somnade jag gott! :)

Jobbat hela dan idag, 7.30-19.15. Precis när jag skulle byta om kom Elin och Sara så jag följde med dom till Gröningen en stund där en massa ifrån deras klass satt och grillade. Mysigt! :)

Så nu har jag kommit ifatt i min bloggläsning.. 67 inlägg skrivna, haha. Har smaskat i mig en tonfisksallad som jag slängde ihop med.

Här är jag och Emma i lördags. (Snodde den ifrån Emmas blogg) :)


 

image346


Lördag

Halv 7 gick jag upp. Drog på mig tights och mammas vindjacka sen gick jag och boy på promenad :)
Underbart härligt var det att vara ute och gå innan världen vaknat, såg en människa under 40 min.
Jag tycker om att gå uppe i det här området, jag har ju ändå spenderat mina 19 första år här.
Jag gick förbi lekplatsen där jag och emily brukade leka, det stora däcket var en favorit. Linbanan som var rysk kaviar av lekplatser, man var så lycklig när man fick gå dit. Skogen där jag och Angelica hade koja. Furehov. Klätterträdet bakom Karins hus. Stora pulkabacken (som faktiskt är väldigt liten). Och basketplanen som bara hade en korg och som sedan blev en skateramp.
Nostalgitripp :)
Sen gick vi hem och åt frukost och boy gick och la sig igen. Slappis.. Jag är hur pigg som helst :)

walk the line

Walk the Line har legat här hemma i evigheter men jag har dragit mig för att kolla på den. Av den enkla anledningen att jag somnade tio minuter in sist jag försökte så jag har antagit att den var tråkig..
Men igår plockade vi fram den igen och my god vad fin den var. Jag såg till och med hela och det är en jävla bedrift av mig.. Berra envisas alltid med att vi ska ligga i sängen när vi kollar på film, jag vill sitta i soffan för jag vet hur slö jag blir av att lägga mig.. Men igår låg vi alltså i sängen och jag höll mig vaken, det tyder på en bra film! :)

image345

lax

Gårdagens middag bestod av lax, kokt potatis och en supergod sallad.
Laxen lagade jag i ugnen som vanligt.. Blandade creme bonjour med carljohanssvampssmak (långt ord) och mjölk och hällde över. När det var ungefär 10 minuter kvar la jag i färska champinjoner som jag delat på hälften.
En sallad på kaskadsallad, rödlök, gurka, körsbärstomater och limesaft till..
Det var uppskattat av mannen så det får jag göra fler gånger :)


Berra har jobbat över idag men han kommer nog hem om en halvtimme tror jag. Ikväll blir det till att slappa framför tvn, som vi alltid gör :P Men när Berra jobbar morgon orkar han inte göra så mkt mer.. Han går upp redan kl 4 på morgonen då.. Så vi går och lägger oss senast tio.. Pensionärsparet :)

Du är inte klok Madicken!

Åhh, så söta klänningar.. Tänk att växa upp så!

Astrid Lindgren i mitt hjärta!

torsdag

Det känns skönt att veta att man gör nytta när andra är bakis :)
Jag ställde klockan på halv 8, sen dess har jag tvättat och nästan skrivit klart mitt arbete om Knutby tragedin.. Jag väntar bara på att få tillbaka det ifrån korrekturläsaren (mamma) :)

Idag regnar det och jag är faktiskt glad för det.
1. Man kan sitta inne i soffan utan att få dåligt samvete.
2. Allt pollen sköljs bort. (Det kommer iofs nytt direkt, men ändå)
Gårdagen var inte nådig, jag nös och nös och nös..

Berra kommer inte hem än på ett par timmar så frågan är vad jag ska göra nu? Funderar på att dra igång en av mina träningsdvder :P (Känner mig som en riktig housewife :D)