tisdag

Vad är det för fel på bloggen? Igår gick det inte att publicera och nu pulicerade den samma inlägg tre gånger, så intressant är nog inte mitt liv :P

Jobb jobb jobb hela dan.. snart desperate housewifes, fint :)

Berra är på årsmöte, så jag är för mig själv.. kan ha både datorn och tv´n samtidigt, det hör inte till vanligheterna ;)

måndag

Idag har jag och berra varit effektiva, gick på en föreläsning kl 2.. Den handlade om att arbeta i Danmark, rätt så intressant.. Först tyckte man att det hade jättemånga fördelar, men sen när det började handla om pensionen, (att omvandla den) och alla a-kasseavgifter och så blev det för krångligt.. Sjukt mkt att tänka på.. känns konstigt att det är så stor skillnad mellan länderna, ligger ju bara 20 min bort.

Sen åkte vi till willys, oj jävlar vad vi har handlat.. Sex påsar, och eftersom jag är klen orkade jag bara bära två. Berra fick ta resten :D

När vi kom hem ägnade jag 40 minuter åt att organisera om skafferiet för att få plats med allt.. Sen blev det hemmagjort pizza, jag hade zuccini, färska tomater, bacon, champinjoner och ost på min mmm. supergott.. :)

Puss och Kram

söndag

jag och lina

Det blev en lyckad kväll igår.. Jag och Lina lagade supergod mat, lövbiff, potatiskroketter, bearnaisesås och en jättegod sallad med avokado och melon i :)
Sen stack vi ner till utposten, och senare vidare till tempel. Egentligen 23 där igår men jag smet in med en av Linas kompisar, Bailey kallas han.. Han brukar jobba som DJ där så det var inga problem :)
Nu ska jag börja med maten för snart kommer min man hem, ska pussa pussa pussa på honom ikväll.. Har saknat honom så..

Puss puss

lördag

AHH, jag hatar sopgubbar.. världens värsta släkte. Visst, dom är väl rätt så bra, utan dem hade vi vadat runt bland gamla matrester, blöjor och tidningssidor.. Men måste dom tömma soporna just utanför min lägenhet kl 8 på morgonen? EN LÖRDAG? jag hade mord i tankarna.. Eller iallafall grov misshandel..
Tur att jag är rätt så bra på att sova så jag kunde somna om sen ;)

sov gott

GODNATT VÄRLDEN, DET ÄR DAGS FÖR CAMILLA ATT KRYPA TILL KOJS!

Börjar få ont i halsen med, inte bra alls..

fredag




jag
Såhär roligt har jag på min ensamma kväll.. Berra är i åhus.
Kom hem ifrån jobbet vid tjugo i 8, sen dess har jag ätit lite mat, rostbiff och potatissallad, lagom såhär på kvällen.. Men visst var jag bara tvungen att klämma i mig en halv kladdkaka också? möhh, jag vill kräkas!!

Mindre än två månader till London, SÅÅÅÅ UNDERBART!! Jag bara längtar och längtar.. Vill ha en ny trenchcoat tills dess, en beige.. Nån som vet var man hittar en sån? Vill ha en kort.. Har hittills bara hittat långa farbror-bosse kappor..

Angelina och hennes tamagotchi?! (vet inte alls hur det stavas) kom hit i onsdes, mkt mkt trevligt :) Hon skulle åka igen igår, men pga snöstormen fick hon stanna tills idag. Men det har bara varit trevligt :D

Imorgonkväll ska jag och Lina laga mat och mysa lite.. ska bli trevligt.. lite tråkigt att sitta här hela helgen..
 
Har nu lyckats föra över låtar och bilder ifrån datorn till mobilen.. har haft denna mobilen i 3 månader ungefär, men jag har liksom inte blivit färdig till det, seg som jag är!! Har ni sett reklamerna för jambas ringsignaler? jag vet att dom är skitjobbiga, och dom väljer alltid de sämsta låtarna.. Men dom har en, Galna Kon. Som sjunger I like to muh it... Åhh, jag bara älskar den :D Måste ha den.. tänkte hitta den på internet, något förslag på var?


Puss och Hej, Jag är en ganska trevlig tjej.. ( I mina egna ögon iaf) :D

måndag

Idag har jag varit ute och gått, tvättat och umgåtts med Elin. En trevlig dag :) Var sjukt trött igår efter min helhelg, men det är verkligen värt att bara jobba varfjärde helg.. Istället för hälften av timmarna varannan helg som jag gjort innan.. Lite mer ledigt nu :)

Ikväll ska Kevin Federline vara med i CSI, haha, det måste jag se :)

Imorgon jobb, på onsdag kommer annie hoppas jag.. Hon skulle höra av sig ikväll..

Puss och Kram

fredag

Min underbara lilla boy har ont i benet, har haft det ett tag.. så nu är han hos veterenären med mammsen, hoppas det inte är något allvarligt..

min boy

Jobbade över igår, fina pengar.. Och imorse ringde Rosita och frågade om jag kunde börja ett par timmar tidigare idag för hennes dotter är sjuk.. Jag behöver pengar till London så jag tackar inte nej till extra jobb :)
Ska jobba hela helgen också, 13-20 imorgon, 9-20 på söndag, tufft.. Men men, pengar pengar pengar :) Kommer dock knappt träffa min älskling på hela helgen :S Får göra något mysigt ikväll när jag kommer hem ifrån jobbet..
Måste ringa Elin och avboka vår lunch idag, lite tråkigt ju..

Haha, stiff.. Som svar på din kommentar så tror jag bara du är svartsjuk ;)
Och allihopa, fortsätt skriva kommentarer, det är så kul att läsa :)


fredag

Åh, vad jag känner mig nyttig.. Gjorde en god röra med bönor, morötter, tomat och lök till lunch.. Sånt jag bara kan göra när berra inte är hemma eftersom han inte äter bönor..

Igår mådde jag inte bra så jag kände inte för att gå ut, och det gjorde inte Elin heller. Så efter jobbet hade vi spelkväll hemma hos henne. Det var jättetrevligt :) Lina var också med en tag, sen gick hon ut, såklart ;)

Vid tolv gick jag hem i kylan, det tar ungefär 25 minuter.. Tro det eller ej men det var en hur skön promenad som helst.. När jag kom hem kröp jag upp i soffan med en bok och en kopp "vintersaga"té..

Jag trivs med mitt liv, har det jättebra här i min nya stad :)
Men jag saknar Josefin.. känns jättekonstigt att inte hört hennes röst på 5 månader..

Mysigast just nu:
Hello Saferide- The Quiz

onsdag

Idag har Emma varit och hälsat på mig, mycket trevligt :) Vi bakade bullar, och lagom tills dom var klara dök Elin upp.. Sen har vi haft en mycket trevlig eftermiddag med bullar, te, tjejsnack och spel.. A-Ö, kan nog vara ett av världens roligaste spel.. och jag vann såklart :D men det var jämnt där framåt slutet..

Nu har berra åkt till åhus, trååkigt :S vad ska jag nu hitta på?
Imorgon blir det jobb, och kanske utgång tillochmed? Enligt Elin ska vi ut imorgon iaf :)
På fredag kommer Anna hit och vi ska laga god mat och så :) På lördag åker jag till Åhus, igen.. (känns som att jag alltid är där) men jag måste till tandläkaren i krstd på måndag så då slår jag två flugor i en smäll.. Blir nog utgång i krstd på lördag, som det ser ut nu iaf :)

Puss och Hej, alla mina läsare!!


fredag

tränade både i onsdes och igår, shit, två dagar i rad, när hände det senast? haha
MEN NU SKA FLÄSKET BORT!!! :)

Igår hade vi en jättemysig fika på jobbet, tobias tog över företaget och det känns hur bra som helst.. Det blir rätt så mkt förändringar, positiva sådana. Lite andra förmåner och så.
Han har infört utlottning varje torsdag.. Alla saker som vi fått till företaget under veckan, gratisprover och sånt lottar vi ut.. Igår vann jag ett bröd :) haha, inte så roliga saker kanske men hela grejen är rolig tycker jag :)

Jag hatar att inte ha några pengar.. nu är jag så fattig så det finns inte.. Men det är bara för att jag lagt undan pengar till London.. Åhh, det ska bli så kul.. kan se mig själv spatsera runt på Londons gator i trenchcoat, skarfs och solglasögon.. Sådär härligt mystisk :) Jag vill ha vår nu!!

Puss och Hej..