måndag

Vilken DEPPkväll. Valborgsmässoafton och jag sitter helt ensam. Är det så livet ska vara.
Har tillbringat dagen i Lund med en massa folk. har varit trevligt men ack så kallt..
Jag börjar jobba kl 9 imorgonbitti så att festa känns ju inte så lönt.
Ska försöka laga mig en god middag, mysa i min ensamhet med en film kanske.. Och sen krypa till kojs.
Berra, jag saknar dig.. Vill inte vara ensam.. Du är min kärlek-mitt liv!!

söndag

Jag har nog ALDRIG mått så dåligt som jag gjorde i morse.. Fy fan.. Låg och skakade i hela kroppen.
Skönt att det har släppt nu iaf.. Har diskat ungefär 70 glas (kändes det som) och allt efter maten igår.. Maten var otroligt god.. Kycklingfileér i olika marinader.. Potatissallad, grillspett med lök och champinjoner och sallad.

Berra är och jobbar, tråkigt för mig :(
Tog en sväng ner till jobbet för att hälsa på Elin.. Köpte en glass och en tidning och gick och satte mig i parken.. Åhh, så skönt.. Satt där i säkert en och en halv timme.. Sen började jag få allergi och fick ta mig hemåt.. Vart man än går luktar det grill. Jag älskar verkligen sommaren..

Lördag

Lördag idag, har varit dålig på att skriva..
I torsdes var jag då hos Isabelle på födelsedagsfest.. Var hemma ifrån jobbet halv 9, kl 9 var jag hos Isabelle som bor i andra änden av stan.. Där emellan hade jag hunnit byta om, äta och sminka mig. Det var en jävla taxifärd vill jag lova :) Kvällen var mkt lyckad, dock bara jag, isabelle och frida som stack ner till villan. Men, vi var oslagbara vi tjejer :)

I går åkte jag och Elin till Helsingör, handlade lite inför ikväll. För ikväll blir det nämligen grillfest här hemma är det tänkt. Vädret är ju sådär.. I värsta fall får vi sitta inomhus och äta.. Finns det hjärterum finns det stjärterum :)

Igårkväll hade jag och Berra myskväll.. vi skulle laga mat tillsammans och sånt.. Men halvvägs insåg vi att vi inte hade några wokgrönsaker.. Efter att jag förlorade klunsen (som vanligt) fick jag springa ner till Ica.. Precis när jag kommer upp till lägenheten igen har berra kommit på att vi inte har någon kokosmjölk heller.. Så det fick bli en runda till. Tur att det inte är mer än 100 m..

Nej, nu måste jag plocka undan och hitta kläder. Kjellberg och Stiff kommer om en timme ungefär.

onsdag

Åhh, vilket härligt väder.. ME LIKE!!
Jag tog en runda till systemet i min nya sparkdräkt innan. (hängleshortsen)
Sen åt jag lunch ute på gården och läste nya glamour som kom i brevlådan igår..
Om ett par minuter kommer Elin och då ska jag bjuda på glass nere i trädgården.. mys mys mys!!
Om berra ska vara i malmö länge idag kanske jag tar mig dit jag också.. hade varit trevligt. Får se vad som hinns med.
Imorgon ska jag på födelsedagskalas hos Isabelle.. Hon fyller 21 och Andreas fyller också år, vet dock inte hur mkt. och på lördag blir det grillfest här hemma.. ska bli superkul och gott såklart!! Med solen och värmen kommer också livsgnistan och suget efter fester igen!!

LONDON

Här kommer en liten uppdatering om mina dagar i London.

Torsdag
Planet lyfte vid 10.. Satt bredvid emelie och snackade hela vägen, mkt trevligt :)
Kom till hotellet vid halv 2 ungefär. Vi käkade en mysig lunch på en bar i South Kensington, där vi bodde.
Vi gick vidare upp mot Holland park, strosade runt där och kollade på alla fina blommor och barn som lekte.. London är charmigt på det viset, en massa härliga parker överallt.
Det blev en kaffelatte på starbucks såklart.. mitt och pappas favorit-tillhåll under semastern. Sen shoppade jag ett par hängelsbyxor.. sjukt fräcka, ljusa, med hög midja :)
På vägen hem gick vi förbi en massa fina hus och underbara bilar. jag och pappa var i paradiset.. Det fanns jaguarer, porschar, mercedesar, land rovers (ungefär tusen stycken), en hummer och en massa söta minicoopers.
Vi gick hem till hotellet och vilade lite, sen gick jag, anna och pappa ut på en bar. Mamma hade migrän. Pappa drack självklart Guinesse. Jag och anna tog varsin Strongbow blackcurrant.. (som cider ungefär)

Fredag
Vi promenerade bort till BP House, där min syster jobbade under två månader för 5 år sedan.. En del hade förändrats men det mesta var sig likt. Pappa ville kolla på kgrigsmuséum så vi skickade iväg honom själv. Jag, mamma och anna åkte ner till Covent Garden där vi tillbringade dan. Shoppade och åt lunch.
Här fyndade jag ett par jeans på Mango.. Kan vara en av mina absoluta favoritaffärer.. Vidare mot ett gigantiskt Top Shop, här blev det en svart tröja bara.. På tok för mkt folk. Köpte även en svart mulberry-väska.. LOVELY.. jag älskar den :) 
På kvällen var vi på musikalen Lion King.. Helt UNDERBART!! det var verkligen värt de 500 kronorna som biljetten kostade.. Dom hade gjort det så oroligt häftigt, allting var så genomtänkt och skådespelarna var superduktiga..
Tunnelbana hem och marsch i  sängen..

Lördag
Vi åkte upp till Towern. Kollade på en minneslund ifrån första och andra världskriget med namn på de som dog ute till havs och inte fått någon ordentlig begravning och gravsten. Bara ifrån första världskriget var det 12000 namn.. Ifrån andra var det säkert 3 gånger fler.
Gick över Tower Bridge.. In på ett starbucks, (självklart) det var dags för en frappucino med caramel.. Underbart gott! Vi tog bussen utt till Covent garden, vidare upp till Soho där vi käkade lunch. Det fick bli en grillad ciabatta med kyckling, chorizo och avokado.. Super! Kollade Chinatown, Leistersquare där jag handlade på mig ett lager med scarfs, blev en brun, en turkos och en rosa.. Så nu klarar jag mig ett tag :) Tog tunnelbanan till Hyde park. Där väntade en halvtimmes toakö för oss tjejer.. Killarna kunde bara travar rakt in, som det brukar vara.. Riktigt tröttsamt. Tur att pappa hade sin mp3 med sig så han hade något att fördriva tiden med :)
Vi käkade glass och tittade på alla inlinesåkarna.. På väg hem gled en hummerlimo förbi.. Mitt hjärta smälte..
På kvällen blev det en pizza med parma, mozzarella och färsk basilika. smakade bra. Stannade till på en pub för en corona med tillhörande lime. det sitter aldrig fel :)

Söndag
Vi tillbringade nästan hela dagen ute på Camden Market.. Där fanns ALLT!! En massa skit och en hel del fina saker. Mina inköp för dagen blev ett par solglasögon, ett linne med körsbär på, och ett par skor gjorda i kamelskinn (som små tofflor).
Jag och pappa tog en runda in på Gap där han shoppade loss. Jag hittade en jacka till Berra som jag tyckte var fin :)
Vidare hem.. jag och pappa tog oss upp till Kensington High Street för ännu ett besök på Urban Outfiters där jag skulle köpa en BH som jag kollat ut innan.
På kvällen gick vi ut och åt lasange.. Skulle ta taxi kl 3 ifrån hotellet så det blev sängen tidigt..
Och nu är jag hemma iaf.. borta bra med hemma bäst..
Nu har berra lagat mat så jag ska gå och äta..
Uppdaterar med bilder sen!!

Puss och Hej

onsdag

Nu är det snart dags. imorgon bär det av mot London.. underbart..
En otrolig tur att pappa ringde igår och frågade om jag visste vart mitt pass var.. Pass? hade jag inte en tanke på att ha med mig. haha. Det låter som att jag aldrig varit utomlands.. Men detta är första gången jag är det sen jag flyttade.. Så innan fixade liksom mamma och pappa såna saker :P

Igår var vi och kollade på en ny lägenhet.. den var mysig.. En trea på 60 kvadrat.. så det var rätt så små rum.. Hon ska komma hit och kolla imorgonkväll, så får vi se hur det går.. Ska kolla på en till om ett par helger.. Den ligger i huset bredvid oss..

Nu ska jag kila ner och köpa lite frukt att ha med mig på tåget.. Ska känna vad det är för väder också, kanske för kallt för mina shorts..? Dagens outfit: Korta ljusbruna shorts med slag, vit rundhalsad tröja, brun skinnjacka och leopardscarfs..

Puss och hej. hörs nästa vecka ifall jag inte får möjlighet att uppdatera i London..

måndag

23 timmars helg, en verkligt tuff sådan. Halva skåne var och handlade engångsgrillar för en mysig dag på gröningen. Själv satt man fast på jobbet. Men men, nu tröjer det en månad tills jag jobbar så igen. Direkt efter jobbet åkte jag hem till Elin och Petter och åt tacos. Mkt gott och trevligt :)
Idag har jag tvättat, varit på stan runda och sen slog jag mig ner på gården med nya solo och ett glas cola.. hur skönt som helst... Berra satt där en stund med mig, men han är så otålig :P
Nu är han iväg och laddar upp inför matchen ikväll.. Vet inte riktigt vad jag ska pyssla med ikväll. Börjar bli rejält hungrig så jag ska nog laga mat snart.. Men, what to do? Sugen på pasta, så det får det nog bli..

LONDON OM 3 DAGAR!! Lovely.. Riktigt roligt att det visade sig idag att Emelie ska ta samma flyg dit.. Får kanske ta oss en drink tillsammans då i helgen!!


lördag

12 timmars arbetsdag.. pust och fy!!

torsdag

Igår var jag och fikade hos Elin och Petter. Sen lotsade vi dit Emma och satt och snackade lite, följt av en god glass nere vid hamnen. Sen gick jag och Emma hem till mig och började laga mat. Elin och Petter kom vid 8, det bjöds på fördrink, middag, vin, spel och många skratt.
Riktigt härlig kväll. Tycker lite synd om Elin som började jobba kl 9 imorse då dom inte kom härifrån förrens elva-halv 12..

Idag har jag och Emma varit effektiva. Gick upp tidigt, åt frukost. Sen körde vi ut till Ikea.. Blev en del inköp:
-Två stolar
-Överkast
-Två lampor
-Teburkar
-Tesilar
-Stekspade

Sen var vi inne en runda på väla med, men där handlade jag inte något, ska ju shoppa kläder i London sen :)

Lunch här hemma, sen en promenad ner till stranden/glass på jobbet, vidare upp i stan till Thehuset. Köpte två nya tesorter idag. Blåbär-Yoghurt och Rabarber-Grädde. Luktade så gott :)
Sen körde Emma hem och jag har fixat lite, hällt över alla teer i burkar och satt små etiketter på. Jag är så pysslig :)


onsdag

igår kunde jag inte skriva blogg, sidan fungerade inte, så det var inte mitt fel, mina kära fans.

Idag är det onsdag och jag är ledig, likaså imorgon och på fredag. Rätt så segt, men tur då att jag har vänner att umgås med :) Idag ska jag hem till Elin och fika, ska bli mysigt, så längesen vi umgicks utanför jobbet, har blivit dåliga på det. Ikväll kommer Emma, ska laga till någon god mat och ha myskväll antar jag. Imorgon ska vi göra helsingborg osäkert?! nej, vet faktiskt inte vad vi ska göra än.. inget planerat. Jag är sugen på en sväng till Ikea..
På fredag blir det fika med Frida.. det är också trevligt :) Me like- friends!!

Nu ska jag gå och handla bröd, och jord för jag ska plantera om mina blommor, jag är huslig som bara den!! Har redan städat lägenheten!!

Puss och hej

måndag

jag har hittat en utbildning. eller ja, emma har hittat den.. låter riktigt intressant
http://www.sverigehalsan.se/utb/fsv.asp?
vad tror ni? kan det passa mig kanske?

Sitter här i Åhus fortfarande, ska åka hem sen. men jag åker nog rätt så sent. Berra är i halmstad och kollar premiären, så då är det ändå inte kul att vara hemma.

Jag har en massa funderingar på hur jag vill göra om i vår lägenhet nu, finns inte så mkt att göra iofs.. men en hel del ideér finns det :)

Igår var jag och Emma inne i stan för jag ville kolla in franks nya lägenhet, jättefin var den..
när hungern tog överhanden lagade vi lite mat och sen körde vi hem till Patric för att förfesta. Fast både jag och Emma körde så vi drack inget. Det var riktigt roligt att träffa alla gamla vänner ifrån klassen. Jag saknar faktiskt skolan, tro det eller ej. Var en runda inne i stan men det var bara frimus öppet, och där välde det ut folk. Fick bli lite nattamat på Statoil E22 eftersom resten av kristianstad var nersläckt.

lördag

En riktigt mysig kväll igår.. Surpriseparty för Karin som varit iväg i 4 månader. Har gjort en gigantisk resa med sin syster till Thailand, Nya Zeeland och Australien. Riktigt avis..
Hon blev inledd på bowlingen med ögonbindel på. och när hon tog av den stod vi där uppradade.. Sammanlagt var vi 10 st.. Åt god buffé och sen bowlade vi.. fy satan vad bra jag var :D

Efteråt stack jag, carro och emelie in till stan.. Men deras gratisbiljetter till grand gällde inte längre så vi skulle gå och ta ut pengar.. Men varken mitt eller emelies kort fungerade i någon bankomat.. helskumt.. Så då åkte vi hem igen.. tur att jag körde.. hade varit drygt att vänta på bussar och mög.

Körde hem till min älskling istället, det var mys.. Även fast vi låg och trängdes i en 90 säng. Jag, Berra och deras hund+tratt.. (sån som man sätter på för att dom inte ska klia och bita på stygnen)

Idag har vi målat brädor till syrrans hus.. måla måla måla.. Jag var superhet i mitt blåställ.. olala ;)

Ska snart dit igen och grilla, härligt :)

Jag gillar denna påsken, det händer mkt roligt/mysigt och man får umgås med nära och kära.. det behöver man!
Och om 12 dagar bär det av till London.. Me like!


fredag

Nu har jag precis varit på en timmes helkroppsmassage.. mm, underbart :)
Hem, duscha, byta om och snart bär det iväg på surpriseparty.. vågar inte skriva för vem för jag vet inte om personen läser här. (vågar inte ta för stora risker) :P
Det ska bli riktigt riktigt trevligt.
Blir en update imorgon om kvällen.

GLAD PÅSK ALLIHOP!

fortf torsdag

SKIT SKIT SKIT!!
Det blir inget lägenhetsbyte :S :S :S


torsdag

min plan sket sig.. jag vaknade kl halv 8 :S Har tillbringat morgonen med två oc avsnitt ifrån första säsongen.. det piggar alltid upp :) vad som också piggade upp idag var ett litet paket som dök ner i brevlådan.. en scarf, en parfym och ett par pilgrim örhängen.. mm, skoj skoj :)

top 10 at ten idag-greenday.. sjukt fint.. jag njuter.. får kanske gräva fram bullet in a bible-albumet sen..

Ikväll efter jobbet ska jag till åhus.. måste kolla upp tågen då kanske?
Nu ska jag iaf vara pysslig.. ska knåpa ihop fina påskägg till mammsen, pappsen och berrisen. hoppas dom blir glada..

onsdag

Vad är det för jävla idioti att visa hockey istället för vänner och greys anatomy?
Det får bli Top Model ikväll istället..

Ska försöka sova länge imorgon.. Måste vara utvilad tills jag börjar jobba.. Skärtorsdagen är vår absolut största försäljningsdag på hela året.. och självklart sitter jag i kassan :S

måndag

Oj, har inte hunnit skriva på hela helgen. varit uppbokad :P
I lördes kväll var jag ute, riktigt riktigt roligt. har verkligen saknat såna riktiga förfester..
Frida och Frida, vilka pärlor :)
Att vi fick se en bil i gungning pga ett par som gick lite för vilt till kommer förfölja mig resten av livet.. Det var något av det sjukaste jag någonsin sett. (och jag kan tillägga att titanic-regissören hade rätt, det blir sådär äckligt immigt på fönsterrutorna)

Igår åkte jag till Åhus.. Träffade Adam som var nere på besök med sin nya flickvän, det var trevligt..
Sen åkte jag hem till mamma och pappa och slappade..

Idag har vi varit uppe i varberg hos farmor.. Hon var HELT borta.. skitjobbigt. man kunde knappt prata med henne..
jag och mamma tog en sväng på stan.. Blev ett ceriserosa linne med en rosett på, och en vit t-shirt med puffärm och svarta prickar.. mkt söt.. Tänkte bli lite ladylike nu :)

Nej, usch. nu är jag trött och jag jobbar heldag imorgon.. så det är kanske bäst att gå och lägga sig nu.. Klockan är ju trots allt nio :)