fredag

Jag vill köpa bil.. Jag frågade pappa vad han tyckte och han tyckte VERKLIGEN inte att det var någon bra idé.. Nähä, då får jag väl lägga dom planerna på is.. För det är inte direkt så att jag har dom pengarna själv :P

Idag regnar det.. duggar mest.. och åhh, vad jag gillar det.. det är så mysigt med höst.. För höst betyder höstkoftor!
jag och Elin ska gå och mysa på stan idag.. Om hon bara kan vakna snart.. Såhär länge sover man väl ändå inte?? Ska köpa present till min man idag, för han fyller år nästa vecka..

Jag råkade tjuvkika på våra nya scheman på jobbet igår.. Det gör mig så förbannad.. Jag bad om att INTE få fredagkvällarna.. Det var det enda jag bad om.. Men självklart fick jag ju dom. Roligt! Hoppas det bara är tillfälligt.. Jag ska ju visa mitt missnöje, det är ett som är säkert!

Nu sitter jag och tjötar lite med Frida på msn.. Hon är i Australien där hon ska spendera dom närmsta 8 månaderna.. Hur ska jag klara mig? redan tomt här hemma ju!

torsdag kväll

Jag har lyckats lägga upp bilder på henkes sida.. www.amnesi.nu
Jag är sjukt grym, haha :) fick knappt någon hjälp alls!!

idag har jag sorterat bland mina skor.. Berra säger att jag har för många.. men 31 par är väl inte så farligt? Där är tillochmed lite plats kvar så jag kanske ska köpa ett par nya? ;)
Behöver ju ett par nya höstskor.. och en höstjacka..

Vi har kanske inget bredband efter imorgon eftersom det bara är betalt fram tills den siste. Får vårt nya inom en vecka hoppas jag.. hur ska jag klara mig annars??

shakira

Dom spelade precis Shakira-Objection på MTV Rewind.. Då kom jag att tänka på när vi dansade till den låten på spexet i nian.. Hahaha



Tror ni att vi var såhär sexiga?? haha, knappast!



bilder

Så, här kommer lite bilder.. Rätt så rörigt fortfarande, och mkt som ska bytas ut.. men såhär ser det ut än sålänge iaf :)

Sovrummet, med sin härliga lila färg, urk!!
 

Mitt underbara köksbord


Vardagrummet.. (ser ni hur pluttig soffan ser ut, haha)


Badrummet


Nu vet ni iaf hur vi bor för tillfället :)

skit

Jag blir så trött!!! Vi skulle få vår soffgrupp hemkörd denna veckan... När jag ringde idag för att fråga när dom ska kommer och leverera den fick jag till svar: ja, det blir inte denna veckan iaf.. för två stycken har semester.. Jaha?? det skiter väl jag i? har dom sagt att dom ska leverera den får dom väl göra det? Den står ju där ute och väntar på oss!!
Nästa helg kommer mina och berras föräldrar hit på kalas :) Då ska jag banne mig ha fått hem sofforna.. För i denna kan man knappt sitta två.. haha!

Aja, det blir nog bra.. Har iaf fått tag på nyckeln till tvättstugan nu.. Fick ringa hyresvärden så han kom hit med den.. Trevlig prick det där :P

Nu ska jag ta lite bilder som jag kan lägga ut här..

onsdag kväll

Jaha, då var det kväll.. jag har datorn ikväll för berra kollar på fotboll på tvn, nån rättvisa får det ju vara :)
Så vi sitter här och trängs i vår minisoffa.. KAN SOFFGRUPPEN KOMMA SNART DÅ??

Upptäckte innan att vi inte har fått någon nyckel till tvättstugan.. För den berra har funkar inte heller.. Det var ju klyftigt av helsingborgshem.. Så jag får försöka jaga ifatt på en imorgonbitti.

Idag lagade jag riktigt god middag.. Fiskgryta med röd curry..
Hur enkelt som helst.. Fräs wokgrönsaker, på med röd curry (grytbas), låt koka upp.. I med fisktärningar i ett par minuter tills dom är färdiga.. Jag använde torsk, men det kan man ju välja själv. I med lite limesaft och servera med ris.. Det blev uppskattat.. Alltid kul att glädja sin man :) 
Han var så missnöjd med att han fick diska så jag fick muta honom med ett par godisbitar :)

Nu ska jag nog ta med mig datorn in i sängen och titta klart på en film som vi började se häromdan.. Jag somnade såklart.. This is England heter den.. verkade jättebra..

Godnatt!


röra bland nycklarna

Idag skulle jag vara duktig och tvätta.. Upptäckte igår att min nyckel inte gick in till tvättstugan. (vi har inga vanliga nycklar utan såna där plattor som läses av) Fick åka ner och testa berras igårkväll så jag visste att jag skulle komma in..
Vaknade klockan 8 idag och har pysslat hela dagen.. städat och fejat och monterat saker, nu börjar här bli riktigt fint :) Väntar på soffguppen bara. Och tv-bänk, soffbord, skrivbord och byrå.. och ny tv och nytt hemmabio.. också är här ju inte omtapetserat än.. Men utöver det börjar det bli klart :)

Iaf så klockan 12 släpade jag med mig all tvätt ner till tvättstugan.. och det var inte lite idag!! Kommer in genom dörren med berras nyckel.. MEN där finns tre dörrar till, en till tvättstugan, en till torkrummet och en till mangelrummet.. och självklart är dessa också låsta.. Där behöver man huvudnyckeln, och den har berra självklart på sin nyckelknippa.. (på jobbet) När jag står där ner och muttrar tittar jag på nyckeltavlan (där man beställer tid) och inser att vi satt nyckeln på fel dag.. Så IMORGON ska jag tvätta.. haha, bra det går då!!

Nu ska jag ta mig ett bad och göra mig iordning. Sen ska jag ut till colorama och betala våra tapeter.. (vi får betala lite extra för att vi vill ha en fondvägg) Det ligger brevid Ikea så jag kanske tittar inom där en sväng :)

Ska lägga in lite bilder ikväll hade jag tänkt..

lycka

idag var jag och hämtade vårt nya matbord.. Men jag hann bara sätta ihop två stolar innan jag gick till jobbet.. När jag kom hem nu vid halv tio står bord och stolar färdigmonterade i köket.. Och en stor del av alla grejor som ska ner i förrådet är nerburna.. Vilken man jag har va? :)

Imorgon är det jobb från morgon till 4.. älskar såna pass, jag ska ju lätt ha ett 8 till 5 jobb sen.. Inga kvällar, inga helger.. Lovely. Nu jobbar jag nästan alltid kväll.. och två av fyra helger i månaden.. Men men, jag är ung och orkar än sålänge :P

Nej, lite bloggläsning nu.. Ligger sjukt efter ;)

måndag

Jag ska bli duktigare på det här.. jag lovar.. Men shit vad vi har att göra alltid.. man kan aldrig slappna av för här finns alltid saker att organisera/packa upp.. Men det kommer bli snyggt när det är klart :)
Lägger upp bilder sen när den nya soffgruppen och matbordet kommit.. Nu är här inte så mkt att se.
Drygt att det är lång väntetid på tapetseringen.. Upp till 3 månader kan det ta, tråkigt.. Men vi har iaf beställt tapeter nu.. Vardagsrummet blir vitt, med en vit/silvrig fondvägg.. Hallen blir grå, badrummet ljusblått och köket klarrött.. Knappt att det kommer bli snyggt :D

Sovrummet är nu ljuslila och helsingborgshem vill inte tapetsera om det.. så jag ska nog måla det själv.. Vägrar att bo i den färgen längre än nödvändigt.. Blir nog nån lattebrun i sovrummet då..

Otroligt vad skönt det var att vara ledig igår, min första lediga dag på en vecka.. Jobbat 12 dagar av 14 dom senaste två veckorna.. Sånt tar på krafterna.. Men jag kommer håva in en fet lön iaf :D

Idag ska jag nog åka och hämta matbordet tror jag.. Sen blir det en runda på stan med Elin.. Frida kommer ner efter lunch så då blir det tjejfika :D Me like!! Ikväll ska jag jobba..

etta inte flyttstäda fler gånger..

kan nog vara det jobbigaste jag varit med om.. Denna veckan har varit helt STÖRD!!
Är så trött i kropp och knopp..
Har städat klart hela gamla lägenheten nu iaf.. Är lite saker som ska bäras över, men min kära Elin kommer hit och hjälper mig med det nu :)

Ikväll ska vi äta tacos.. Och jag tänker banne mig unna mig ett glas vin, eller två, eller tre ;)

Imorgon ska vi åka och kolla på matbord :D och sofforna kommer nästa vecka.. Det kommer bli så snyggt här :D

Bjuder in till inflyttningsfest snart!!

onsdag

Mitt förra inlägg ledde till en drös av frågande sms.. Så jag klargör.. Jag mår bra :)
Jobbar 150 % denna veckan, plus att vi är mitt uppe i flytten.. Flyttade in igår :)
Så jag är trött, både psykiskt och fysiskt..

Jag lägger in bilder och sånt sen när jag har tid... Förhoppningsvis om ett par dagar..

....

Mitt huvud är till bredden fyllt av tankar.. Jag behöver ett par dagar på mig att fundera ut saker och ting. Därför kommer jag härmed avskärma mig ifrån världen på obestämd framtid!

söndag

Jaha, då var det söndag.. Halva min lediga dag är över, sen börjar en ny 6 dagars vecka. Usch och fy!

Igår hade vi ju kärftskiva i Horna.. Det var supertrevligt!! Har en massa bilder, men orkar inte lägga in dom nu.. Får se när jag får tid till det.
Måste åka hem till hbg idag för imorgon börjar jag jobba tidigt..

Anna står nere i köket och diskar efter partajet igår.. men jag orkar nog jävlari inte hjälpa till :P
Ska hitta på något nu, för här kan jag ju inte sitta..

lasagne

Om ett par minuter kommer Elin hit.. då ska vi äta lasagne.. min goda lasagne med zucciniplattor (hyvlar med osthyveln) istället för lasagneplattor.. Och med riven STARK cheddar och keso.. Får nog bli ett glas vin till det :)

Idag har jag varit och betalat soffan.. blev lycklig bara av att se den igen :D


3:an                            Fotöljen
(finns en 2:a också, men den har jag ingen bild på)

Snyggt va? :)

Blev även en del annan shopping, såklart :P Köpte en hög vas, blommor till den, två ljusstakar och en skjortklänning som jag ska ha på mig imorgon.. Då är det 25 årsfest för min kära syster!!
Ska bli superkul!!

fredag

Jag har varit dålig, förlåt.. kunde inte dygnet ha fler timmar? Då lovar jag att jag hade varit en flitig bloggare!!
Jag har mest ägnat mig åt jobb denna veckan, varje dag för att vara exakt.. Är bara ledig på söndag.
I tisdes kväll var vi och kollade på vår blivande lägenhet igen, kl 08.10 på tisdag morgon skriver vi kontrakt :)
Sen kom Sofie hit och vi gick ner till hamnpaviljongen och mötte upp Frida, Anna, Malin, Fredrik och Fredrik..
Blev en del strosande innan vi tillslut beslöt oss att gå till Swea och äta.. Supergott verkligen!! :) Ett glas vin på det, självklart :)
Frida åker till Australien om mindre än en vecka.. Så vi ville ha lite avskedsmiddag för henne..
Hur ska vi klara oss utan dig gumman??

Igår var jag och Berra och kollade möbler innan jag började jobba.. Och herre min skapare.. Vi köpte en soffgrupp.. Den är sååå snygg!!
En trea, en tvåa och en fotölj.. Svart skinn, med vita sömmar.. JAG ÄR SÅÅ LYCKLIG!!
Lägger in bilder på den sen!

Nu ska jag till jobbet.. Igen!

måndag

Pust, vilken dag.. 13 timmarspass på jobbet.. Mkt att göra hela dan..
Efter klockan sex var det bara jag kvar (förutom Sandra i kassan) Ni tror inte att ALLT händer då??
Ingen kontakt med banken, så man fick göra signaturköp på alla.. Inte speciellt jobbigt egentligen men det tar mkt längre tid..
Kvittomaskinen gick sönder för ett ögonblick..
Eftersom vi inte hade någon kontakt med banken kunde vi inte göra någon butiksavstämmning när vi stängt.. Får försöka fixa det imorgon bitti..
Men pricken över i var ändå två små killar som kom in med en skadad hare..
Den var vanvårdad.. Inget hår på benen och hela haren stack piss..
Ut med dom på baksidan där vi la haren.. Ringde djursjukhuset.. Dom tyckte att den skulle avlivas. Kom vi upp med den så hjälpte dem till med det..
Den ena killen ringde sin pappa.. Han skulle köra ifrån Lund för att hjälpa till..
När jag gick hem satt han fortfarande och väntade på honom.. Undrar vad som hände med den lilla haren?

Typiskt min otur att allt händer när jag är kvällschef.. Men men.. Jag lär mig av såna här oförutsedda händelser iaf :)

När jag var påväg hem ringde pappa och gav mig ett glädjande besked :) Mina pengaproblem är över :)

min helg i bilder

I lördeskväll bestämde vi oss för att bowla.. Alltid lika roligt, och jag var grym som fan också :)


Philip, Lina och Josefin såg graciösa ut..


Inte jag, HAHA!


Men jag var glad ändå :)

Sen åkte vi hem till mamma och pappa och drack lite vin.. Det var najs..

min helg i bilder

I lördes var jag och tittade på Fia och Philips vigsel.. Åhh, så fint det var!!



När Fia tittade upp mot philip och sjöng För alltid med Sara Löfgren brast det.. Jävlar vad jag bölade..
Det var så fint!!

min helg i bilder

I fredes drack vi lite vin.(nåja, rätt så mkt) nere hos fabio..



Var en liten runda på handelsbaren.. men där var inte mkt folk.

lördag

Ska snart ner och bowla, fint skit.. Fan vad jag ska kötta :D

torsdag

Sitter här och har käkat hemmagjord pizza som honey gjort till mig.. smarrigt :)
Har kollat möbler idag.. men inte direkt hittat något vi vill ha.. Knäppt, jag som alltid brukar hitta en massa kul.. Gick ut ifrån Ikea utan att handlat NÅGOT.. inte alls likt mig, haha.
Köpte iaf ett par skor idag.. För jag behövde verkligen ett par nya :P

Imorgon blir det åhus.. ska bli trevligt..

Nu ska jag rota igenom köksskåpen efter lite choklad!! Och sen packa min kappsäck.


project runway

Snart börjar veckans bästa program.. me love!!
Josefin skulle kommit imorgon. men hon ska provjobba på ett nytt jobb.. så hoppas det går bra för henne :)
Jag och Berra ska kolla på möbler istället.. Får bli ikea och bolagret imorgon.. Har suttit och luskollat (kan man säga så?) bolagrets hemsida nu.. Såå mkt snyggt.. Jag vill flytta, nuuu!!

Det blir ingen kräftskiva i helgen.. tråkigt tycker jag. men men. vi får hitta på något annat kul.. Ska iaf till åhus på fredag.. Åker nog tillbaka till hem redan på lördag så jag kan umgås med min man. Sen väntar 6 dagars jobb..

Idag fyller förresten min kära syster 25..
GRATTIS SIS!!!
Hon får ha sin present på fredag, eller nästa helg när hon ska ha sin 25 års fest..
Det blir riktigt bra party då :)

Nej, nu börjar det här.. Puss och hej

onsdag

Leeeedig idag.. så skönt..
Vaknade till strålande sol.. fick med mig berra ner till parken.. Sen kom Elin..
Lagom tills berra stack till jobbet blev det molnigt.. Ahh, jag som skulle sola hela dan!!
Jag och Elin låg iaf kvar ett tag.. Sen gick vi ner på stan och käkade på Mezo :)

Nu sitter jag här i vår bastu till lägenhet, fy fan vad varmt här är.. Sister Hazel på högsta i högtalarna.. Försöker få lite energi.. Har iaf börjat städa.. Men här är mkt kvar :S
Får bloggpausa lite :)

tisdag

Äntligen har jag jobbat klart min helveteshelg.. Gick direkt upp till gröningen efter jobbet idag och träffade Frida, Malin, Sofie och Lina. Lina skulle dock gå precis när jag kom.. Satt där och mös lite i solen.. Jag har ju missat all sol nu i helgen.. Sen blev det espressohouse såklart :)

 

När Elin slutat jobba tog vi med oss vår bärbara grill och en bag-in-box och gick ner till gröningen..
Supermysigt hade vi.. :) Käkade karre, sallad, bröd och ballerina.. 
Drack vin!


Lånade ut eftervärmen till våra "grannar" som försökte grilla flintastek på en engångsgrill, det gick sådär för dom :P Som tack fick vi marshmallowapett :)



Nu sitter och och väntar på att berra ska komma hem ifrån malmö. Derby idag ju.. Blev 1-1..
Hoppas det är fint väder imorgon så jag kan sola.. Är LEDIG imorgon :D

stekarn

Jag har stekt köttbullar till ett helt kompani idag..
Kolla stekarn, hohoho.. (finurligt, jag vet)




Nu drar jag till Båstad, tjo tjing

ehh, aj?

image157

Hur är det ens möjligt funderar jag på?

snart dags för jobb

Har precis ätit lunch/middag.. Ugnsbakade grönsaker, ruccola, tomat, gurka och tonfisk.. Supergott, prova själva :)
Sen satte jag mig i köksfönstret och läste lite, hey, vem behöver balkong? :)
Nu måste jag göra mig iordning för jobbet..
Imorgon blir det en runda till Båstad med min Frida, och sen jobb på kvällen!
Jobb jobb jobb. Sex dagar i rad, med start idag.. Ungefär 40 timmars jobb lördag, söndag, måndag.. Kuuul. Nej!
Men men, jag skrattar hela vägen till banken.. (om det ändå vore så väl)

Jag gillar parenteser.. Men, hey. sån är jag!


Åkerblom

Idag kommer allas vår underbara "pappafield" hem ifrån Dublin..
Är oerhört ledsen att jag inte kan vara i Åhus och välkomna honom, får bli en hälsning här istället :)




(Sen att jag har en skum pose på det här fotot kan jag bjuda på)

torsdag

Jaha, torsdag idag, vad ska man då hitta på?
Jobb ikväll.. Nu har jag fem stängningar framför mig.. Rätt så drygt :S
Hade tänkt åka ut till Ikea idag, men jag orkar nog inte riktigt.. Blir bara att man gör av med en massa pengar som jag borde spara..
Jag borde köpa en ny jacka med, känns som att jag lever i min skinnjacka.. Måste ha lite att variera med.

Hängde in alla mina klänningar i garderoben igår.. Där är så trångt så det går inte in en pinal till. Fick tillochmed gå in på Berras sida..



Handlar man för mkt om det ser ut såhär? haha.
(Detta är bara det som hänger på klädstången, jag har fyra trådbackar och två hyllor också :P)
Jag älskar att handla nya kläder, tror att jag är beroende faktiskt..

fortf onsdag

Vilken brakmiddag det blev.. Grillad karre, ugnsbakade grönsaker, sallad, och kall sås.. jag blev ju precis spymätt :)
Nu har jag kollat på project runway. Veckans bästa program :)
Nu är det dags för so you think you can dance.. Åhh, vad jag saknar att dansa.. Måste börja till hösten igen..
Om inte annat för konditionens skull.. (den obefintliga konditionen) :P
Godnatt alla människor!

en spontan middag

Eftersom Berra är i Estland och Elin i Båstad tänkte jag och Petter slå våra kloka (nåja) huvuden ihop och laga middag tillsammans.. Det är ju döden att äta själv..
Grillat står på menyn och jag tänkte inviga Petter i de ugnsbakade grönsakernas värld!
Nu ska jag ner och handla!

Puss och Hej


onsdag

Jaha, då var man ensam hemma.. Berra åkte till Tallin kl 6 imorse.. Haha, vadå besatt av HIF?

Onsdag=ledig dag=tvättdag!
Tvätt tvätt tvätt ska jag ägna mig åt efter kl 12 idag.. Pust.. Måste snart ner till jobbet och hämta jobbkläder som ska tvättas.. Glömde självklart dom igår.. Också ska jag lämna tillbaka en film som jag och Berra kollade på igår.
Music & Lyrics.. Den var bra.. Lite mer girly än vad jag trodde den skulle vara, men hey, jag klagar inte :D

Om ett par veckor flyttar vi kanske? helt stört!!
Vi har inte skrivit kontrakt än, det kan vi inte göra förrens den andra lägenheten är besiktigad.. Men det ska den göras måndagen den 13de.. Om mindre än två veckor :)

Sitter och kollar en massa inredningsgrejor.. Vet inte riktigt hur jag vill ha det?
Ska iaf pyssla en massa själv, älskar att pyssla.. Men nu har vi ju inte direkt någon plats.. Det är synd!

Idag måste jag städa.. Jag tycker alltid att här är stökigt?? Berra tycker nog att jag är pedant för det sista han sa innan han gick imorse var: städa nu inte ihjäl dig! :D


Jag längtar tills nästa helg.. det ska bli såå roligt med roadtrip :D