torsdag

Kan man ha tråkigare en torsdagkväll? Ska gå och värma en Kelda, karibisk kycklingsoppa snart, har absolut ingen ork till att laga mat. Det är en bra nödlösning, för dom är goda :)
Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag städmani, började plocka lite kläder och sånt i sovrummet.. sen var jag i full gång!! Somnade inte förrens kl 1 och det är sent för att vara mig! Sov dåligt hela natten och vaknade en massa gånger.. När klockan ringde halv 8 imorse var jag inte människa.

Imorgonbitti ska jag ställa klockan och gå och träna klockan 9.. Blir step/core imorgon.. så skönt! Sen har jag ett par timmar på mig att gå och plocka lite här.. Tänkte försöka hinna köpa ett par gardiner med innan jag ska käka lunch med Lina och Emma.. (och förhoppningsvis Elin).

Imorgonkväll bär det av till Åhus igen.. Är ledig i helgen och jag känner att jag vill vara hos mormor så mycket som möjligt! Berra har lite kompisar som kommer hit med.. Så jag tänkte låta dom umgås själva för en gångs skull.. jag är ju alltid med annars :)

Nej, nu väntar min kycklingsoppa!


Sofi

Idag på jobbet satt jag och bläddrade i den nya tidningen som aftonbladet ska börja ge ut.. Sofis Mode!
JAG KLARAR INTE AV DEN HÄR TJEJEN!!
Hon är totalt egocentrerad.. Skriver bara om saker som hon själv gillar.. Och det värsta tycker jag är när hon ska göra lyx vs. budget! Lyx enligt henne kan vara en väska på 30 000. Budget för henne är en väska för kanske 3000.. Allvarligt? Hur många kan köpa en väska för 3000 och kalla det budgetköp?


tisdag

Jaha, hemkommen ifrån jobbet.. fick ett roligt besked idag, jag ska få ny tjänst. Kolonialansvarig.. Haha, känns lite halvtöntigt. men men, kul med lite ansvar :)

Har fallit tillbaka i mitt avokadoberoende.. det är ju så GOTT!! Åt en till lunch på jobbet och en nu när jag kom hem! Gjorde en god pastasås och skivade avokado till det :)

Sitter och halvkollar på Gossip Girl.. Riktigt bra serie.. Men jag har sett rätt så många avsnitt redan, så det dröjer ett par veckor innan jag kommer sitta bänkad. Om tjugo minuter däremot ska jag kolla på Gynning.. Hon är så skön!

tillbaka igen

Sådär, nu är jag tillbaka igen. Har varit i Åhus sen i tisdagskväll men åkte hem igen igår.
Mormor mår sådär.. Men hon kommer iaf att överleva så länge hon inte får en ny blödning.
Usch, så jobbigt att se henne sådan!

Igår kom Berra iaf och mötte mig vid tåget, sen gick vi och köpte världens godaste pizza på "La Pizza".
(Kanske inte världens, men dom är faktiskt utesedda till nordens bästa pizzor)
Sen blev det filmtittande och ett litet blixtbesök av Nord och Jonte.
Imorse låg vi kvar länge i sängen och kramades, pratade och kollade OC. Det är skönt att vara hemma igen! Jag köpte säsong 1 och 2 av OC igår, så vi har en massa att kolla på nu :)

Sen gick vi ner på stan och jag var på shoppninghumör, minst sagt. Efter denna jobbiga veckan kände jag att jag behövde muntras upp.
Det blev en kjol, en lång t-shirt, ett festlinne, två behåar, ett halsband, ett skärp och ett par jobbebyxor.. Har länge letat efter ett par "snygga mjukisar" att ha på jobbet.. Mina krav är att dom ska vara svarta och ha fickor.. Idag hittade jag det perfekta paret. Så jag har myst runt på jobbet hela eftermiddan :)

Nu sitter jag här med min fruktsmoothie.. Hallon, blåbär, mango, vindruvor, banan och ananas.. Underbart god :)
Har kommit ifatt alla bloggar så nu är jag back on track!!

Merita ringde innan och det var superkul att höra hennes röst! Jag måste upp och hälsa på henne snart!
Ett par avsnitt OC nu, sen ska jag nana kudden!

...

Jag återkommer om ett par dagar.. Spenderar så mkt tid jag kan på sjukhuset med mormor, som i tisdes fick en allvarlig hjärnblödning. Jag orkar inte mer!

smakprov

Okej, jag kan inte hålla mig längre.. vårt soffbord är så snyggt så jag måste bara lägga upp det :D

image244

Den översta delen går att snurra på, så bordet kan bli jättelångt!!
Resten får ni vänta med att se tills allt är klart :)

Nej, nu ska jag nana. Tidig morgon imorgon!


måndag

Ja herregud vad jag har byggt idag!! Kl 11 började jag bygga på vår malm-byrå.. kl 2 var jag färdig.. Så nu sitter jag och tar igen mig i soffan :) Den blev ruskigt snygg iaf.
Vi fick ett ryck igår och körde till malmö, för jag blev sugen på ilva.. och där hittade vi det snyggaste soffbordet som någonsin tillverkats. (Det lovar jag). Och två supersnygga tavlor i svart och silver. Sen blev det en runda till ikea för att köpa en malm och en tv-bänk.. Blev en mörk tv-bänk som berra ville.. Får se hur det blir ihop med soffbordet som är i valnöt. Men det kan nog bli snyggt tror jag :)
För att vi skulle slippa köra vilse i malmö som vi gjorde sist, ringde jag pappa för att få vägbeskrivning. "Då svänger ni där, också kommer där två blinkljus (ja, vi säger så i vår familj) och en rondell, sen kör ni under ringvägen, också följer ni dom skyltarna, bla bla bla) Han har inte bott i malmö på snart 30 år, men han är som ett levande uppslagsverk min far. Varför kunde jag inte få ärva lite av det? Jag hittar ju knappt ut till väla!

Sen körde vi hem till anna-karin och johnny och gick ut och käkade med dem.. Jag åt viltgryta, supergott :)
Sen bar det iväg hem till vårt kära hbg igen.

Nu tänkte jag kila ner och sola, för jag ser inte klok ut!

söndag

Åh, vad kul att du läser här Malin, det visste jag inte!! :)

Jaha, vad händer idag då? Jag har tagit mig själv en spamorgon dvs, en lång dusch, skrubb, insmörjning och nagelmålning. Kvar i sängen ligger min man och sover, han hade nog en hård natt..

Igår satt vi här hemma och festade till det lite.. Inte jag iofs, drack bara ett par cider.
Sen stack killarna ut och röjde på stan. Jag kröp ner i sängen med en film istället, mycket mysigare :)

Idag ska vi ut och handla möbler. Vi var iväg igår också, men det blev inget handlat då.
Nu är vi nämligen lite oense om vad vi ska köpa för något.
Vi har kollat ut en tv-bänk och ett soffbord i ek, som är supersnygga.
Eftersom vi har ekmöbler i hela lägenheten vill Berra nu "bryta av" med något annat. Han vill ha mörka möbler i vardagsrummet.
Just för att vi har ekmöbler i resten av lägenheten tycker jag att vi bör fortsätta med det. Vårt vardagsrum är iofs väldigt ljust, men vi har svarta skinnsoffor och därför tror jag att det blir för mörkt med dom grejorna som Berra vill ha. Dagens i-landsproblem, verkligen :)

(Jag brukar få min vilja igenom så jag gissar på att vi kommer hem med det ljusa) :)

Nu vaknade han till liv och ska gå ner och köpa frallor.. Gottis!

Biokväll


Ikväll ska jag och honey på bio.. Vi ska se den nya National Treasure.. Jag ÄLSKAR ettan.. Hoppas att denna håller samma klass.

image242

Här är förresten ett smakprov på hur det ser ut hemma hos oss nu:

 Här är fondväggen i vardagsrummet.. JAG ÄLSKAR DEN!!

Nu får ni inte se mer förrens det är färdigt!!

Nu ska jag jag göra mig iordning för jobbet.. Ska börja en timme tidigare idag.

Födelsedagsbilder

Såhär såg det ut på min födelsedag

  Födelsedagsbarnet    Min älskade Boy var såklart med

  Oskar blir inte jättebra på bild :D

 Mitt fina bonsaiträd!    En hyfsat bra bild på oss för en gångs skull :)


Sen lekte min syster fotograf och tog bilder på allt möjligt i vårt hem:

    

Haha, hon har verkligen öga för det där, eller vad säger ni? :)



 

torsdag

Idag har jag pysslat en massa här hemma.. kommer bli supersnyggt :)
På lördag ska vi åka och köpa vårt nya soffbord och nya tvbänk!

Nu håller jag på att laga mat.. Tikkamasala.. Väntar bara på att min man ska komma hem och äta med mig..

Vi får nattbesök idag.. Carro kommer hit och sover.. Så mysigt !! :)

uttråkad.se

Fan vad tråkigt jag har!! måste underhålla mig själv i nästan en timme till innan jag kan köra och hämta min man. Har börjat ställa iordning i vardagsrummet, men eftersom jag inte är starkast i världen kunde jag inte ge mig på sofforna :S

Har tagit igen all bloggläsning som jag låg back med, lagat mat och ätit mat. Thats my life!

Nej, nu ska jag ta och plocka lite till.. Packa upp alla grejor jag handlade idag.

Sov så gott alla människor!

onsdag

Är hemkommen efter en relativt smärtfri dag på Gekås i Ullared.. Var väldigt folktomt vilket vi uppskattade.
Jag har busat med och burit runt på en snorig Noel i stort sett hela dan. Det var mysigt :)

Höll mig faktiskt lugn med handlandet.. Blev två kassar med småsaker.. Ny mopp och sånt..

Kom hem till en färdigtapetserad lägenhet :D Här är så snyggt ska ni tro! Försöker få tag på målarna för jag vill veta om jag kan börja ställa iordning grejorna. Jag tycker det ser färdigt ut, men dom har kvar sina grejor, så det kanske är något mer som ska göras. Får väl hålla mig tills imorgon..!!

Nu ska jag snart börja laga mat.. det är så underbart att kunna röra sig här hemma igen!

Sen får jag väl hämta Berra på jobbet.. Han fick ta bussen dit innan för jag åkt iväg med båda bilnycklarna :S (Måttligt glad han var, haha)

tisdag

Sitter just nu hemma hos Elin och Petter.. Har avnjutit en supergod middag. Elin lagade Fajitas. Nu står hon och diskar och Petter sjunger Oh Brother, oh brother i köket :)

Eftersom vår tv är urkopplad iom tapetseringen så våldgästar jag Mattisson/Grankvist för att kunna kolla på "I Huvudet på Gynning" som börjar om 20 minuter.. Ni som känner mig väl vet att jag avgudar henne. Jag tycker hon är så klockren :)

Min födelsedag var superbra.. Familjen kom på besök, och vi fick ett trevligt besök av Berras föräldrar. Dom hade med sig ett bonsaiträd till mig, så coolt det var...Får hoppas nu att jag lyckas sköta det bara.
Av mamma och pappa fick jag en Wassermaxx.. En röd, för vårt kök ska bli rött nu.. Tyvärr så saknades det grejor till den så dom ska byta. Av Berra fick jag 50 minuters valfri massage på "Njuta" Ska bli superskönt.. (Han har nog tröttnat på mitt tjat om massage varje dag) Av min syster och av mormor fick jag ett skoställ.. Ett sånt som sitter på väggen med "luckor"..

I lördes kväll käkade vi middag hemma hos oss.. jag lagade fläskfilegryta med bulgur och ugnsbakade grönsaker.. Mycket uppskattat.. Av Elin och Lina fick jag ett pilgrimhalsband, av Emma två tekoppar med tillhörande fat och av Sofie fick jag ett bagladyhalsband.. Tack tjejer för en mycket trevlig kväll :)

Imorgon ska jag och Theresé åka till Ullared.. Fick ett ryck innan idag så imorgon klockan 8 avgår bilen..

Kaos på Erikdahlbergs gata 15

Det är totalt kaos hemma hos oss.. Dom håller på att tapetsera hela lägenheten och vi bor med alla våra grejor i sovrummet :D
Jag hade en toppen födelsedag och jag skriver mer när jag får tillgång till bredbandet hemma. (jag går inte så bra ihop med det trådlösa)

Hipp Hipp Hurra!!

Grattis till mig själv :D

image229

typiskt

typiskt att jag börjar känna mig lite krasslig :S känner att jag har lite ont i halsen.. Nu kommer snart Emma.. ska springa ner och hjälpa henne leta parkering, det är ju inte det lättaste här direkt :S
Sen ska vi tragga lite och laga mat tills dom andra kommer.. (Elin, Lina och Sofie) Ska bli myspys :)

Nu kommer hon!!

Puss och Hej

lördag

Jag HATAR när jag inte kan sova på mornarna!! Jag satt vaken till klockan 12 inatt bara för att jag skulle sova lite längre imorse.. När Berra gick upp vid fyra kunde jag lyckligtvis somna om, och kände mig hur lycklig som helst..
Halv 8 vaknade jag.. och kunde absolut inte sova mer.. Gaaah!! Så jag drog igång ett par avsnitt av Greys, tog mig ett varmt bad och nu sitter jag här.

Tänkte att jag skulle ta och baka lite cupcakes nu.. tyckte först att jag hade jättemkt att ordna inför ikväll.. Men det är ju egentligen mest maten, och den kan jag ju inte börja på nu.. Måste dra ett tag med dammsugaren med.. Första gången jag gör det i denna lägenheten enligt Berra.. Åja, tredje är det nog iaf :)
Jag har städmani och måste ha rent och snyggt omkring mig.. Men just dammsuga är det värsta jag vet.. Plocka, diska, bädda, tvätta kan jag göra hur ofta som helst.. men just dammsugningen lämnar jag över till min man :)

5 år

Igår firade jag och min älskling 5 år tillsammans.. Vi hade inte riktigt ork eller lust till att fira igår för jag var så sur över allt med skolan.. Så nu håller jag på att laga en god middag tills han kommer hem :)
Hel kyckling i ugnen med en massa citron och koriander, ris och kokta morötter, ärtor och blomkål.. Mumma!! :)

Idag har jag värnat om mina nära och kära.. Skrivit kort till mormors pojkvän (?!) och tackat för pengarna jag fick i julklapp, också har jag ringt mormor för att kolla hur hon mår.. Hon blev så glad att jag blev rörd :)

image228


saknad

Idag känner jag en sån enorm saknad efter ett par personer..
Speciellt dom här två filurerna:

image226


image227

ÄKTA VÄNSKAP!!
Det är tur att det inte är jättemånga månader kvar tills ni kommer hem, båda två!!

(Observera att jag är brunare på bilden som är tagen mitt i vintern än vad jag är på den från i sommras. Tacka solpuder för det) :D

haha

Hahaha, jag kollade precis statistiken för gårdagen.. tre gånger så många sidvisningar som unika.. Nyfikna på intervjun kanske? :D

Förresten så är min kamera färdig idag, så snart blir det lite roligare inlägg med bilder :)

fredag

Om en liten stund när jag tagit ork och mod till mig ska jag kontakta skolan.

Ni vill säkert veta hur intervjun gick?
Den gick superbra och både kursledarna var eniga.. Dom vill att jag ska börja skolan den 28 januari.. Det kändes skitkul när jag han ringde och sa det.. MEN (Lägg märke till att det är ett stort men)
Tyvärr är det så att kursledarna inte har sista ordet. Det är styrelsen som ska fatta beslutet i slutändan. Kursledaren som ringde sa att han absolut tror att dom antar mig, och att han står bakom mig, men han kunde inte lova att styrelsen gick på hans linje.. Fine, det köper jag..
Vad jag inte köper är att styrelsen har möte och alltså beslutar detta först den 23de.

Vad tror dom egentligen?? Jag kan ju inte säga upp mig ifrån jobbet förrens det är hundra procent säkert.
Och jag har egentligen en månads uppsägningstid.. Tobias har varit schysst och tummat lite på det.. Skulle jag få besked om att jag är antagen denna veckan så släpper han mig till den 28de.. MEN det är ju en omöjlighet för honom att ta in och lära upp en ny på två dagar.. Det funkar bara inte..

Så jag får tacka nej! Det känns jävligt tråkigt..

Det är en jävla röra på jobbet just nu.. Jag som kanske skulle sluta, en tjej som blir gravledig om en månad och en tjej som sa upp sig häromdan och därför slutar om cirka en månad.

Tobias blev så lycklig när jag sa att jag stannar att han sprang fram och kramade mig och sa att jag var en superfin människa :) Men sa jag! Jag kräver bättre tider, jag vägrar jobba varenda jävla kväll som jag gör nu..
Och det gick han med på, för han måste ändå lägga om schemat så att det passar alla nu..
Så so long kvällar!! :)
(Lär ju inte bli av med alla, men som det är nu jobbar jag 4 kvällar i veckan)
han vill även ha mig som kvällschef var tredje helg. Vilket innebär att jag slipper mina kassahelger.. :) Man jobbar lika många timmar som kvällschef på helgen, men det är så mycket skönare. Tiden går så snabbt!!
Och det blir mer pengar av det.. Var tredje eller var fjärde spelar inte så stor roll känns det som.. Då är man ändå ledig mer än hälften av helgerna.

Så det blir jobb ett tag till iaf.. Jag sa att jag inte kan lova att jag stannar länge, men ett tag till iaf.. Så får vi hoppas att det löser sig med tider och så..


onsdag

Jag undrar om jag är sanndrömmare? Jag drömde inatt att min mormor dog.. att allting som hände med farmor i höstas upprepade sig.. Imorse ringde mamma och berättade att mormor är inlagd för hjärtat igen..
Hur sjukt är inte det?
Usch usch usch.. Stackars lilla mormor.. Hon som skulle få komma hit på söndag och var superglad för det. Även om hon kanske kommer hem ifrån sjukhuset innan söndag kan hon ju inte åka hela vägen hit. Jag som hade planerat tårta och kakor efter henne.. Min mormor är ett riktigt chokladmonster :)
Det blir iaf aftereight tårta och choklad cupcakes :) (Håller fast vid mina planer eftersom jag och mamma inte ligger långt efter på monsterskalan) :)

Om en halvtimme kommer Berra hem. Då ska vi göra en utflykt :) Vi ska köra till Landskrona och leta upp skolan så jag vet vart jag ska imorgon. Lika bra att han följer med. För mitt lokalsinne suger apa.
Sen ska vi köra till centersyd.. Men jag får INTE köpa några kläder.. Jag måste spara pengar nu.. Ska se om jag hittar en duk bara.. för det måste jag faktiskt ha en! :)

Imorgon firar jag och Berra 5 år tillsammans.. Det är sjukt länge.. vi blev nästan lite rädda för oss själva när vi disskuterade det häromdan :)

Nej, nu får man väl börja göra sig iordning så man är redo för LA ;) Eller vad säger du Frida? :)

måndag

Jaha, vart tog den här dagen vägen?
Jag sov jävlari till halv 11, det är inte likt mig.. Jag får alltid sån ångest av att sova länge för då hinner jag inte få ut så mycket av dan. Det var väl tröttheten efter helgens 24 timmarsjobb som tog över. Men eftersom jag jobbade Elins helg nu är jag ledig fem helger i rad, och det är så jävla underbart :D

Jag är sugen på att baka idag.. Ska ha kalas nästa helg när jag fyller år!! :) Men eftersom vår frys är totalfull får jag nog vänta tills närmare helgen.. Vem vill äta kakor som legat ute i en hel vecka? Etta inte!

Nej, usch vad jag är trött idag.. Tror inte att det är nyttigt att sova 12 timmar i sträck.. Då blir man bara ännu segare..

Nu ska jag göra lite nytta här hemma..

julen är över

Nu har jag varit duktig och städat ut julen, dvs ta ner julgranen.. Den kom tyvärr inte längre än till hallen, tänkte att min man skulle få vara duktig och gå ner med den i källaren :)

Var nere på stan innan för jag skulle till apoteket.. fy jäävlar vad kallt det var.. det var inte mänskligt.. Det blir till att bylsa på sig en massa kläder när jag ska gå till jobbet om en stund..
Tog mig iaf en runda i lite butiker med i jakt på en svart pennkjol.. "Hur svårt kan det va?" tänkte jag.
Inte någonstans fanns det jag sökte.. så lite butter traskade jag iaf hemåt ett par shorts och ett halsband rikare.

Nu ska jag äta lite lunch innan jobbet. En supergod fiskgratäng som jag gjorde igår, med sweet-chili!! mumma

fredag

Nästa torsdag ska jag på ett möte som kommer avgöra min framtid för dom närmaste åren..
Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det går vägen.. (sa jag att jag hoppas?)

Jag längtar verkligen efter att börja plugga igen.. Komma in i dom rutinerna.. Jag trivs egentligen på mitt jobb.. Eller nej, kanske inte. Jag trivs med alla jag jobbar med, vi har skitroligt.. Man har kommit nära många kunder och kan utan problem snacka bort tio minuter med mina goa tanter som kommer in varje dag för att dom inte har något bättre för sig..

Men för det första utvecklas jag inte mer. Jag kan redan allt som finns att kunna där.. För det andra hatar jag att jobba nästan varje kväll.. Visst, det är skönt med sovmorgon, men jag går faktiskt hellre upp tidigt och får vara hemma på eftermiddagen/kvällen..

Utbildningen i Landskrona kommer antagligen innebära långa dagar.. Upp tidigt för att hinna med tåg och sådär. Men 20 minuter känns helt okej. Sen ska man passa tågen hem också.. Men klarade man tre år på gymnasiet på en skruttig 551-buss ska jag nog klara av öresundstågen som är betydligt fräschare.

Så ni får hålla tummarna för mig allihopa!!

Jobb hela helgen nu, men förhoppningsvis är det min sista helg innan jag börjar plugga :D

(Usch, jag vill egentligen inte hoppas på för mkt, då kommer det säkert gå åt helvete)


fjärde

Fjärde för idag.. shit, I´m on fire! ;)
Jag tycker det är kul att skriva när jag har tid, oftast har jag inte det.. Men idag så :)
Blev en riktig storhandling med Elin.. Petter är inte hemma så jag bjöd hem henne på middag så hon skulle slippa vara själv :) Vi lagade lasagne.. Sen kom Rick hit för Berra skulle hjälpa honom att flytta. Så då fick han sig också en matbit :) Nu har dom åkt iväg så jag är själv.. hade gärna umgåtts med älsklingen lite ikväll.. men men, han kommer väl om ett par timmar..

Funderar på att ta mig ett skönt bad.. göra ansiktsmask och ha ett eget spa :)
Fick spagrejor av Berra i julklapp..
Lovade ju att jag skulle berätta vad jag fått..
Fick mest pengar i år, till möbler och så.. Men även en parfym, raggsockar med söta rosetter på, en bok, presentkort, halsband och ett spel.
Av Berra fick jag: Spagrejor, en kudde till badkaret, en ny morgonrock, en tröja, säsong 1 och 2 av Greys anatomy och en Raclettegrill.. Han är så söt :) Lastade upp grejor, kändes som att jag fyllde år!

Såg precis reklam för två nya program som jag ska se på tv.. Nya avsnitt av Jamie Oliver.. han är gryym.. och "I huvudet på Gynning" Hon är bara så jävla klockren..
I början tyckte jag att hon var som vilken blåst bimbo som helst, men efter att läst hennes bok insåg jag hur skön hon är..

Nej, lite bloggläsning nu!

hmm.

min kamera är på lagning efter en liten olycka som inträffade för ett tag sen..
Idag ringde jag för att fråga när den är klar.. fyra veckor ska det tydligen ta :S
Så jag hinner inte få tillbaka den innan min födelsedag.. det suger faktiskt!! och jag har inga bilder ifrån vårt nyårsfirande.. när jag var så uppklädd och allt :(
Nu sitter jag och väntar på att Berra ska komma hem med bilen så jag kan åka och handla..

Jag kan inte beskyllas för att ha gjort mkt idag :) Har iaf diskat, det är duktigt tycker jag.. Hunnit en bra bit på min bok med.. Faller fritt som i en dröm av Leif GW Persson. En bok om Palmemordet.. har inte riktigt fastnat i den än, men det kommer nog..

Ska se om jag kanske kan övertala Berra att åka och handla möbler med mig sen.. Vill köpa vårt soffbord och vår tv-bänk.. Vill ju inte att dom ska ta slut...

Jag längtar så tills dom kommer och tapetserar om.. dom kommer dan efter min födelsedag så jag får lägga kvällen på att flytta saker.. :(

(tre inlägg idag, det är inte dåligt) :)

SNÖÖ

DET SNÖAR!! Fy fan vad lovely!! Hoppas det lägger sig, och hoppas det ligger kvar till min födelsedag.. Det är inte lång tid kvar nu.. tills jag blir gammal.. 21 känns jättemkt äldre än 20, eller hur?

onsdag

Som utlovat kommer här ett inlägg.. (bara för att du tjatar henke) Häromdan tänkte jag faktiskt skriva men då kom jag inte in på sidan..

Vad har då hänt sen sist? På juldagskvällen var jag bara hemma med familjen. Mormor, min morbror och min kusin var också där.. Käkade och öppnade lite mer julklappar.. Jag och Berra fick ett spel av min syster som jag, syrran och kusinen ägnade ett par timmar åt sen..

På annandan tog jag och mamma en strandpromenad och sen tog jag tåget hem till hbg. Packade upp och städade iordning lite, sen var det jobb som gällde.

Torsdags, jobb hela dan.

Fredags, gick jag och Berra först på stan.. Lämnade tillbaka en tröja som jag köpt till honom.. Jag lyckas aldrig köpa saker som passar.. Nu har han köpt en snygg Lacosteskjorta istället. Sen träffade jag Sofie för lite mat.. Det blev Tandoorikyckling på Papadam.. gott gott. Sen gick jag och jobbade..

I Lördags körde vi till Åhus. Umgicks med mamma en massa. Det var tänkt att vi skulle rensa ur deras kök, för dom ska riva ut och bygga nytt.. (kommer bli supersnyggt) Men efter att vi kalasat på tonfisksallad blev vi så pästa att vi gick och la oss och läste.. (jag läste, mamma somnade efter två sidor) Sen åkte vi hem till mormor för att få med henne på en promenad, hon var hur pigg som helst.. Skönt..
Pappa ville ha pizza till kvällsmat.. Så vi begav oss ner till Manhattan och käkade.. Jag körde så pappa drack öl och mamma vin.. Dom var lyckliga.. Sen åkte vi till familjen Wiktorsson och drack kaffe, åt kakor och snackade skit.. Det var supermysigt.. Fick träffa den nya hunden stella också.. Sjukt busig liten krabat..

I Söndags var jag överaktiv.. Jag började med att gå upp klockan 9 och baka scones.. Efter många om och men fick jag upp ett par muttrande föräldrar som inte alls tyckte det var okej att gå upp så tidigt. Men när dom kom ner til köket blev dom glada iaf. Sen drog familjen Mattsson igång, till tonerna av Elena Paparizou rensade mamma och pappa köket.. Jag tog mig an tvättstugan. Inte för att jag behöver göra något där hemma längre, men dom har så himla mycket att göra alltid så jag ville vara en bra dotter :) (Jag fyller år snart och försökte få lite extra poäng, Berras pappa kom på mig) ;) Sen sorterade jag kläder i mina garderober.. Har en del saker kvar där, lite basplagg och sådär som kan vara bra att ha.. Så jag sorterade, la i lådor och till och med märkte dom.

Berra kom och åt middag och sen åkte vi hem till vårt hem :)


Nyårsafton då:
Jobb på förmiddagen till strax efter ett.. en massa massa folk..
Sen hämtade jag upp Berra, Vicke och Annika och körde vidare upp till maxi för att inhandla nyårsmiddagen..
Hem till ett nystädat hem. (Han är så duktig, min man) :) På med festblåsan. Min fina guldklänning :)
Sen kom Annika och Vicke hit och vi lagade maten tillsammans..

TIll förätt: Tunnbrödsrullar med skinka, purjolök, creme fraiche, kryddor och vindruvor.
Huvudrätt: Grillad fläskfilé, potatisgratäng, sallad, hemagjord Bearnaise och sallad.. Till detta skulle vi ha färsk sparris, men den hittade jag när vi redan ätit upp. det var ju typiskt.
Efterrätt: Kladdkaka med grädde och physalis

Vädligt gott, och mätt var jag.. som bara den..
Det blev en mysig nyårsafton, bara vi fyra.. Kändes rätt så lagom.. Antingen det, eller så ska man vara på någon jättefest.. Detta kändes toppen iår.
Gick ner till stan iaf vid 12 slaget.. Drack skumpa, pussades och tittade på raketerna. Gick inom PL13 och tog varsin öl/cider och sen hem till oss igen..


Igår lyckades jag sova till 12, det har jag nog inte gjort på ett par år.. Får direkt sån ångest.. För då är halva dan över.. Men vi låg kvar i sängen till 2, halv 3.. Låg och kollade på film.. Så slappt :) Sen tog vi oss varsin dusch och en promenad ner till stan.. Gick och käkade kinesiskt. Jag tog kinesiska jätteräkor och Berra tog oxfilé.. Gud så gott det var!! För en gångs skull så åt jag upp all mat.. och det är inte ofta det händer :)
Sen hyrde vi en film och gick hem och la oss igen.. haha, det var inte mkt action igår.. Jag somnade vid halv 8, så sammanlagt var jag vaken i 7 och en halv timme igår.. :)

Idag har jag hunnit med ett par avsnitt Greys och ett par kapitel i min bok.
Senare idag ska jag leka med Elin.. Jag har lovat att ställa upp som chafför för hon behövde handla.. Något roligt ska vi väl också hitta på :)


(En lagom uppdatering det här Henrik?)