onsdag

Jag gav mig ut på mellandagsrean idag.. shit vad mkt folk, och rätt så utplockat redan.. titta på världens sötaste vattenkanna som jag köpte idag. den är rosa.. supersöt :)

vattenkanna

Gjorde av med 500 spänn ungefär.. och då fick jag: en tjocktröja, en stickad klänning till nyår, ett skärp, också till nyår, ett par vantar, body shower och inpackning till håret.. I Looove rea :)

Älskling, kan du komma hem nu eller? Jag har tråkigt här ensam!!!

måndag

Juldagen idag.. blev en blixtvisit i Åhus under julen, lite tråkigt men så är det när man jobbar.. Tillbaka till vardagen imorgon. Men det tål att tilläggas att det är en vardag med 100 % ob så det kommer klirra gött :D
Alla andra är ute och festar idag. Jag har suttit och frusit på ett tåg i 1 ½ timme.. och släpat med mig typ den tungaste av alla kassar i världen.. men nu är jag iaf hemma och ska börja packa upp mina fina julklappar :) Orkar inte skriva vad jag fått.. det får bli ett projekt för morgondagen!!
Tog en sväng ner och bokade tvättid i tights och linne innan, tur att ingen såg mig.. Tror dock att reine på våning ett hann skymta mig när jag skyndade in genom dörren.. haha.

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!

PUSS OCH KRAM


lördag


JOSEFIN, JAG SAKNAR DIG!!

bästa vänner


Imorgon är det julafton, hjälp.. svårt att fatta..
Hoppas jag hinner med halv 9 tåget ikväll.. annars blir det drygt..
Puss puss puss

onsdag

20 december idag.. 4 dagar kvar till julafton.. Har haft en jobbig dag idag.. åkte till varberg kl 10 imorse med pappa för att hälsa på farmor. Det var roligt att träffa henne, men just nu har hon inte koll på något, helt förvirrad och arg.. jättejobbigt..

Det blev ju inte bättre av att jag är sjukt bakfull idag.. Vi hade julfest med jobbet igår, det var skittrevligt.. underbara människor jag jobbar med, det kan jag säga..
Vi var hemma hos Kenneth (chefen) och käkade julbord och drack alldeles för många snapsar.
Sen gick jag, lina, annika, maria, henke och sandra ut.. mötte upp emma på utposten och stannade där tills dom stängde kl 1.. sen gick vi vidare. men då var det bara jag, lina och annika som fortfarande var på :) efter en stunds letande efter öppna ställen (utan resultat) och kissande i några buskar gick vi till sist hem till Lina och fortsatte dricka där.. Det var riktigt illa och vi var ruskigt alkoholpåverkade.. men kul var det :) Tog till sist en taxi hem, var helt säker på att jag var hemma vid halv 3.. men berra hävdade att kl var halv 4.. haha, illa illa.. får väl skylla mig själv att jag har betongkepsen på mig idag..

Nej, nu får det bli ännu ett avsnitt av OC, bara fjärde idag då :)

lördag

bloggen har legat nere ett par dagar.. fick publicera ett gammalt inlägg nu..
sitter i åhus, har precis lärt pappa hur man lägger in musik på sin nya mp3, han fick den av mig igår så nu är han frälst :) gamla godingar som queen och Alica cooper blev det.. och självklart en drös med jullåtar..
nu ska vi snart åka och handla julgran, ska bli kul.. kan ju hoppas att man får lite julkänsla i kroppen då.. På tisdag är det julmiddag/fest med jobbet, ska bli väldigt trevligt..

Puss och Hej

onsdag

onsdag eftermiddag, och jag har varit otroligt duktig idag.. tvättat 4 maskiner, som nu hänger på tork, städat lägenheten, skrubbat på alla fläckar.. julstädat helt enkelt :)

Inatt kom mamma och pappa hem, kul att prata med dom idag, det var över tre veckor sedan man hörde deras röster.. Och på lördag ska jag till åhus, så då får jag träffa dom också..

I måndes fick jag en ny mobil, jag, camilla mattsson har tecknat abbonemang :) det var kanske på tiden.. Är lite kluven, för jag gillar ju faktiskt min ferrarimobil.. men men, får väl växla lite..

tänkte lägga upp en bild, men det verkar inte funka.. aja, det kommer så småningom..

Puss och Hej, leverpastej!

lördag

15 dagar kvar till julafton.. jag känner mig såhär liten igen :)

142334-1

Igår festade vi lite med berras några ifrån berras team, dom skulle fira att sina rapporter var inlämnade, och jag var inte sen att hänga på :) det var trevligt!!
Ikväll blir det jobb, likaså imorgon.. sen blir det nog badminton imorgon kväll.
Idag är berra i tyskland och inhandlar nödvändiga saker :)

Jag ska titta på livvakterna, världens bästa film :)

tisdag

Jag hatar mina benhinnor, varför plågar ni mig varje vinter??
också hatar jag comhem.. både bredbandet och telefonen var heldöda när jag kom hem. fick ringa till kundtjänst ifrån min mobil, men pengarna tog slut innan jag ens fick prata med någon.. 30-40 spänn bara sådär.. Har iaf lyckats fixa det, fråga mig inte hur, men jag klickade runt lite.. Irriterad idag kan man lugnt säga!!

1:a advent

Idag är det första advent, julen är faktiskt nära nu, även om det inte känns så.. Är ju inte direkt decemberväder.. Lite snö hade suttit fint nu.

Tack alla för en rolig kväll i fredes, så kul att träffa alla människor igen :D

I går var det julpyssel.. mysigt mysigt.. jag bakade pepparkakor och dom ska jag snaska på till one tree hill om 10 min.. Hoppas nathan överlevde.. sjukt spännande, jag är helt nervös!!

Puss Hej

fredag

I LOVE IKEA!! mys pys. jag och elin var där en runda precis..
Nu har jag slagit in lite julklappar, väntar på att berra ska komma hem, han är på presskonferens.. HIF skulle avslöja ett nyförvärv idag, och han hoppade ur sängen när han fick höra det.. vadå fotbollstokig :)
Sen bär det av till Åhus, fan vad roligt det ska bli ikväll, jag längtar verkligen :D