Sprid!!

Alla som har en blogg bör lägga in detta!
HJÄLP POLISEN HITTA LINDA!

308255-129

Lindas mamma är efterlyst av polisen och anhållen i sin frånvaro. Hon är av åklagaren misstänkt för grov egenmäktighet med barn.

Linda ska enligt domstolsbeslut i oktober 2007 bo hos sin pappa som har ensam vårdnad.

Det är sannolikt att Linda fortfarande är kvar i Sverige. För Linda kända platser sedan förut är; Hägersten och Segeltorp i södra Stockholm samt Rättvik i Dalarna. Men det är troligt att Linda är på någon helt annan plats för närvarande.

Om du ser Linda ute någonstans ring nödnumret 112 och begär att få prata med Polisen.
Om du vet var Linda befinner sig ring Polisens nationella telefonnummer 11414.

Man kan även lämna upplysningar om Linda på adressen
[email protected]


Info om Linda:
Ålder - 5.5 år
Hårfärg - Ljusblond
Ögon - Blå
Längd - 115 cm

Älsklingsfärg - Rosa (Betyder att hon säkerligen har rosa kläder på sig.)

Linda är mycket pratglad och öppen mot andra människor.

I påsk finns hon troligtvis i Rättvik eller Alvesta utanför Växjö. Hon kan även finnas i Umeå, finns nämligen vissa indikationer på att personer inom kvinnojouren i Umeå vet var hon finns.

Lindas mamma är efterlyst och anhållen i sin frånvaro. Brottet är Grov Egenmäktighet mot Barn, straffet om hon blir fälld är lägst 6 månaders och högst 4 års fängelse.

Vi uppskattar all hjälp vi kan få att hitta Linda så hon får komma tillbaka till sin familj

Detta meddelande får gärna spridas fritt, antingen genom direktlänk hit - eller genom att kopiera texten i sin helhet som den står.

Se även: http://www.familjeliv.se/Forum-5-52/m31018956.html


lördag

Jag har köpt en ny mysig kofta idag :)
Jag bestämde mig för ett tag sen att alla nya kläder jag köper ska ha någon rolig glad färg så man ser lite piggare ut. Vad blev det idag då? Jo, en ljusbrun/beige. Därav den otroligt sletna människan ni ser på bilden :P


image281

Nu har jag lämnat iväg mannen min på partaj i Höganäs så om en stund kommer Lina och hämtar upp mig. Vi ska åka och handla mat sen ska vi chilla i hennes föräldrars mysiga lyxiga lägenhet :) Äta gott, spela Buzz och Guitar Hero :D

ändrade planer

Kom hem och slängde mig i soffan.. Berra skulle sluta kvart i tio så jag tänkte göra fruktsallad tills han kom hem. Men han ringde precis och sa att han redan hade slutat och frågade om vi skulle gå ut och ta ett par öl. Det tackar man väl inte nej till? :)
Jag känner mig iofs lite sleten, så jag får gå och göra mig iordning nu!

fredag

Jag, Elin, Sara och Ulrika tog en tur till skopunkten imorse, och självklart fick tre par skor följa med hem :D



Ett par till vardags, ett par finskor och ett par mittemellan.. Så resonerade vi alla fyra :)

När jag kom hem var jag lite irriterad och började såklart städa, som jag alltid gör då :) Plockade plockade och plockade. Berra fick lite dåligt samvete tror jag så han plockade fram dammsugaren, så nu är här rent och fint hemma :)

Jag ville ner och käka lunch på stan, men det hann vi inte innan Berra skulle till jobbet, så det fick bli kassler och tortellini. Helt okej.
Jag vill ner till Gina Tricot och köpa en klänning men jag väntar nog tills imorgon så kan jag och Berra gå på stan tillsammans :) På kvällen ska han iväg på fest med killarna ifrån sin gamla klass. Jag vet inte alls vad jag ska göra :( Elin jobbar, Lisa ska till halmstad och Sofie till Göteborg. Kanske Lina har tid med mig :)
Annars får jag ha en spakväll för mig själv, det är inte heller helt fel!

Prisa Gud, Här kommer skatteåterbäringen

Tillåt mig småle.. Hahahaha :) Sjukt fina pengar!


torsdag

Oj, ni har kollat flitigt idag, bäst att uppdatera då :)
Har inte så mkt att berätta idag, har jobbat från 8.30 till 20.30. Slitit som ett djur, har varit massor att göra.
Imorgon ska jag träffa Elin och Sara för lite skoshoppning på förmiddagen :)
Sen hoppas jag att jag hinner göra något mysigt med baby innan han börjar jobba. Blir väl lunch på stan eller så.
Nu ska jag gå och göra kvällsfika. Solrosbullar med skinka och avokado och en kopp te :)

onsdag

Jobb till 2 idag. Sen tog jag min långpromenad, strandpromenaden mot Sofiero, landborgspromenaden hem. En timmes promenad, det satt fint :) Gick hem och käkade lite vindruvor, slog ihjäl lite tid med att kolla bloggar (som jag gör varje dag) :) Sen ringde Elin och frågade om jag ville äta middag där. Det tackade jag gärna ja till eftersom Berra jobbar kväll! Vi gjorde egen pizza och det var supergott :)
Tänkte egentligen stanna där och kolla på Greys, men jag är så trött.
Berra körde hem tidigare för att kunna kolla på fotbollen, (han är besatt) så han hämtade upp mig på vägen hem, det tackar vi för eftersom temperaturen var nere på nollan :(

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa i min grymma bok :)

träning och mat

Jaha, det var ju ett härligt pass, eller nått! Sålänge det var benövningar fungerade det bra, mina benmuskler är det inget fel på. Men resten? My God! Det var ju inte som på medelpassen där man får avancera övningarna för att bli svettig. Har inte varit på något pass på ungefär 2 månader så det får nog bli ett par medel till innan jag ger mig på ett intensiv igen.

När jag kom hem lagade jag lite mat. Blev en annan fiskrätt idag och det blev mkt gott. Hittade ett recept i senaste Buffé. Fräs lök och vitlök, häll på krossade tomater och låt det koka upp. Fräs undertiden fisken som du hackat i småbitar i en annan panna. Häll över fisken och låt det puttra. Krydda med fiskbuljong och massor av basilika. Servera med spagetti. Ska jag absolut göra igen :) Enkelt och gott med ingredienser som alltid finns hemma.

Nej, börjar tidigt imorgon så jag ska krypa ner i sängen med min bok och värmekudde. Bästa botemedlet den här tiden på månaden!

pyssel

Jag har suttit och gjort ett halsband till Therese i två timmar. Hon ska vara mammaledig nu så detta är hennes sista vecka. Hon får ju ha något så hon kommer ihåg mig :)

Sen har jag målat klart tavlan med :) Så förhoppningsvis har den torkat så jag kan rama in den ikväll..

Nu ska jag kila ner till gymmet. Antar att jag kommer dö av det här passet så, so long!

tisdag

6000 stegs promenad idag :) Andra dagen jag får med Berra ut, helt otroligt! :) Vi gick ner till hamnen, strosade på gröningen.. Var inom jobbet och snackade med Tobias om mina schemaändringar och det gick han med på, inga problem :) Känns superskönt!

Nu har vi ätit våfflor, det är ju våffeldagen idag :)

image277


Ikväll ska jag träna med Elin. Intensivpass, herregud, jag kommer vara helt död!!
Hon tyckte det var lika bra att komma igång ordentligt :P

gottesugen

Nu sitter jag här och väntar på att min man ska komma hem. Stackarn jobbar kväll denna veckan. Jag är så otroligt missnöjd med mitt nya schema, har suttit och skissat lite på det och ska snacka med basen imorgon. Jag orkar inte jobba 4 kvällar i veckan, det funkar inte.. tre av dagarna jobbar jag nästan öppning till stängning.. Visst det blir mkt pengar av det, och pengar kan man inte få för mkt av, men så pengakåt är jag inte! Jag vill ha ett liv med. Ska läsa upp lite ämnen nu också, och då funkar det inte att jobba så många timmar varje vecka. Kommer få betalt för 50 timmar i veckan nu. Så jag får se om han vill lyssna :)

Jag är gottesugen, funderar på att gå och vispa lite chokladpudding :)


måndag

På skoj tog jag på mig stegräknaren när jag gick till jobbet igår. Skulle jobba mellan 8-20 på golvet så tyckte det kunde vara spännande att se hur långt jag gick. 14000 steg kom jag upp till. Kändes bra :)
Imorse tog vi lite sovmorgon och sen fick jag med mig Berra ut på en timmes promenad i snön, det är inte illa :D
Glömde såklart ta på mig stegräknaren så jag vet inte hur långt vi gick.
Han tyckte det var så mysigt så han frågade om vi inte kunde göra det imorgon med, sötnöt :) (Får se om jag får ut honom då med)

Nu har jag kollat på reprisen av One tree hill. Känns som att det blir en spännande säsong.
Sitter och pysslar med en av mina tavlor, en massa tejpande som ska göras. Förhoppningsvis kan jag börja måla ikväll :)

Ska kila till jobbet snart, jobba fyra timmar, betalt för åtta, sånt gillar jag :)


eftermiddag

Jag åkte hem tidigt för att umgås med mannen min. Vad jag inte visste var att det var fotboll på tv i eftermiddag.. Baaah! Så han ligger nerbäddad i soffan och trivs. Jag ska putsa fönsterna för dom ser förjävliga ut. När solen knappt kan tränga igenom smutsen, då är det dags tror jag :P
Sen ska jag kanske börja måla på en av mina två tavlor :D

Fick förresten en ny stegräknare av mamma, hon hade tre. Har gått 6000 steg idag, känns bra när jag tänker på att jag inte tog på den förrens kl var 12, och att jag suttit på ett tåg i en och en halv timme. Ska få med Berra ut på en promenad sen!

lördag

Jag är helt fel i dagarna, känns verkligen som att det är söndag idag. Beror nog på att jag ska åka hem idag. Imorgon blir det jobb 8-20, får ställa upp för Lina eftersom hon fyller år idag! Känns ju trist att inte kunna fira sin födelsedag!

Hade en supermysig dag med mamma och pappa igår. Vi var i maglehem, degeberga och östra sönnarslöv och kollade på konst. Skitväder var det rent ut sagt, och jag upptäckte att mina skor läckte in. Inte alls kul :(

Har iaf fått lite inspiration till mina tavlor som jag ska måla till sovrummet, så nu längtar jag hem för att påbörja mitt projekt :) När vi kom tillbaka till Åhus körde vi inom en butik som heter Humlan. Det är en kompis till familjen som heter Susanne som har den. Hon gör underbart fina smycken, och jag skulle gärna köpa allt hon har :) Det är superbra priser på dem med. Hon har smyckesverkstad och säljer pärlor och kedjor och allt man behöver för att göra sina egna smycken, så jag och mamma shoppade loss. (Mest jag) :) Jag höll på ett tag och gjorde lite egna grejor, julklappar till mamma och lite saker till mig själv. Men sen tog inspirationen slut. Nu har jag en massa nya roliga idéer :) Gjorde två berlocker igår och ett armband till Lina som hon ska få på måndag när vi ses nästa gång :) Lägger in bilder senare!


Nu ska jag hjälpa mamma att städa lite, gå ut med boy, ner och handla påskpresent till systeryster och sen ska jag ta tåget hem till min underbara lägenhet, och min underbara honey :)




myseftermiddag

I onsdags åkte vi då på en mystur. Vi kände oss otroligt vuxna, men det var mysigt :)
Var i höganäs och kollade på keramik. Var på höganäs fabriksutsäljning där dom har en massa fina 2:a handssorteringsgrejor. Men det mesta förstår jag inte att det är andrahand för det är superfina saker utan några som helst fel (vad jag kan se iaf) :P Dom har höganäs, Boda Nova, Ittala och Rörstrands saker. Vi köpte fyra glas i serien Joy, Boda nova till oss själva (dom rosa/röda) och fyra till mamma och pappa i påskpresent (dom gul/orange) Mamma och Pappa har gjort om köket, grymt snyggt har det blivit. Så jag ville köpa något fint som dom kunde ha i glasskåpen. Och dom passade alldeles utmärkt!

image270


Sen åkte vi vidare till Mölle där jag blev bjuden på middag på hotellet. det blev pasta med oxfilé, svampsås och murklor. Supergott. Sen åkte vi och handlade lite och sen körde vi hem. Jag köpte en liten påsklilja, det var vad Berra kunde gå med på. han vill inte sköta fler blommor säger han :P



Och här är jag i Mölle. Berra blir rolig när han får en kamera i handen, man ska posa på alla möjliga sätt, haha!



Nu ska jag gå och äta frukost med pappa, få upp mamma och sen ska vi på konstrunda.
I regnet :(


onsdag

Får bli ett snabbt inlägg för Greys börjar om en minut!!
Jag och Berra har haft en jättemysig eftermiddag. Åkte till höganäs och köpte glas, viken och sen käkade vi middag i Mölle. Mys pys! Berättar mer imorgon!

promenix

Åhh, vad skönt det var med en promenad. Varför går jag inte oftare? Man blir så mkt piggare!
Gick strandpromenaden två tredjedelar av vägen ut till Sofiero. Med motvind hela vägen, det var kämpigt. Sen vände jag upp i skogen och gick Landborgspromenaden tillbaka. Lite mer än en timmes promenad. Synd att min stegräknare är sönder för det hade varit kul att se hur långt man gick.
Kände mig så himla tillfreds med livet när jag gick där. Jag älskar den här stan.
Jag har alltid sånt sug efter Åhus, att jag vill flytta tillbaka om ett par år och så. Men det är nog mest mamma och pappa jag saknar. Om dom flyttar hit kan jag tänka mig att stanna i Hbg hela livet :) Pappa har faktiskt börjat prata om det, att han verkligen gillar denna stan och så :)

Nu ska jag gå och göra tonfisksallad. Börjar jobba om en timme!

tisdag

Jaha, 7de arbetsdagen i rad i dag, men jag jobbar bara fyra timmar ikväll, så det funkar. Sista stängningen nu av 6 i rad, gud så skönt.
Det bästa är att när jag kommer hem ikväll efter jobbet är honey hemma :D Har inte träffat honom på hur många dagar som helst!

image268image269

Snön ligger kvar idag, men solen skiner så jag ska ta mig en långpromenad ut till Sofiero hade jag tänkt!

Ska bara rota fram Berras gamla mp3 (han har en ipod touch nu den grisen) för min ligger i bilen såklart.


Mössa och vantar på!


posten

När posten dimper ner på dörrmattan är jag inte den som stressar fram direkt.
REKLAM, RÄKNINGAR, REKLAM, RÄKNINGAR!
Men idag låg där ett litet vykort ifrån Malaysia. Avsändare var min underbara Angelina!
JAG SAKNAR DIG!


(okej denna bilden var hemsk, men det var vad jag kunde hitta just nu)

Mössa och Uggs på, nu ska jag trava till jobbet!

måndag

Jaha, då SNÖAR det visst ute igen.. typiskt.
Sitter här och ögonlocken håller på att falla ihop. Blev inte många timmars sömn inatt.
Igår vid niotiden fick jag besök av Victor och Henke :) Vi lagade mat, det blev klyftpotatis och feta-soltorkadetomater fyllda kycklingfiléer. Mycket gott! Till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås. Sen var vi spyfärdiga allihop!

Satt uppe och spelade spel till klockan var strax innan 3. Uppe vid halv 8 imorse för dom skulle köra tillbaka till Åhus. Fyra och en halv timmes sömn fick jag alltså.. Gääsp!
Men det var mycket trevligt med lite besök iaf! :)

För en stund sen ringde dom ifrån antagningsenheten. Jag ska läsa upp lite betyg nu.. Tur dom ringde för det hade blivit en massa fel. Jag skulle ha en lektion i veckan, sen läsa resten själv var det bestämt. Men nu trodde dom plötsligt att jag skulle läsa på heltid. Ja, för jag har inte ett jobb att sköta? Rörigt när det är så många inblandade. Men hon fixade det nu iaf. Så jag ska börja om två veckor.

Nu är det snöstorm här, riktigt jävla sjukt. Vart tog våren vägen?

Jag ska krypa tillbaka ner i soffan och kolla på Greys nu. Kanske en liten powernap innan jag tar tag i disken?

fredag

Gick upp kl 8, tvättade 6 maskiner. Umgicks lite med honey.

Nu har lite av ångestenklumpen i min mage släppt. Var nere på vägledningshuset i förmiddags och redde ut ett par saker.. så nu har jag bilden lite klarare för mig. Hoppas allt går vägen nu bara.

En massa att reda ut på jobbet med, stackars chefen, han mår inte bra. Så mkt strul med  nya schema och tjänster. Fick se mitt nya schema och jag är måttligt glad kan jag säga. Fortfarande på tok för mkt kvällar.. Gaah!
Men men, förhoppningsvis är det bara ett par månader till.

Ber om ursäkt redan nu för dåligt bloggande i helgen. Det är jobb som gäller, 12 timmar om dan.

Jag och Berra kom på att vi knappt kommer ses förrens på onsdag. Han är ute ikväll, imorgon åker han till åhus, stannar nog till tisdag. Jag jobbar tisdag kväll och onsdag förmiddag.. Så på onsdag eftermiddag ska vi umgås :)
Sen på torsdag åker jag till Åhus. Vi har det inte lätt vi :P

Vilket rörigt inlägg det blev. Jag ska gå och krypa ner med min bok och förhoppningsvis somna snart.
Tack för mig!


tjuvlyssnat.se

Från tjuvlyssnat.se:

Plats: Klädaffär i Helsingborg

Ett äldre par står och kollar på kalsonger till gubben.
Tanten: Nej, dom är ju alldeles för stora...
Gubben mumlar något ohörbart.
Tanten: Hängslen? På kalsonger? Fattar du nu varför du inte får gå och handla själv?!hit tracker


HAHAHAHAHA!!!

blå bandet

Som alla vet finns det ett rosa band som man bör köpa för att stödja bröstcancerforskningen!
Men blå bandet då? Vem tänker på alla män som drabbas av prostatacancer? Jag har hört att det till och med drabbar fler än bröstcancer. Men att bröstcancer oftare har dödlig utgång.
Vi vill väl ha ett jämställt samhälle? Gör lika mkt reklam för "blå bandet" som för rosa.
Och köp ett blått band! :) jag har båda!
(blå bandet finns bland annat på Apoteket och kostar ynka 20kr)

 

nytt i köket

Jag har förresten beställt nya tallrikar, hoppas dom kommer snart för dom är så himla snygga :D
8 stycken av varje. Har inte sagt något till Berra än så schhh ;)
(Det är alltså stora svarta och små vita, syns kanske inte så bra på bilden)

image264

onsdag

Idag har jag haft en mysig dag. Jobbade till strax efter tre, blev lite övertid idag. Sen gick jag upp på stan och mötte Elin. Blev en fika på Mezzo, mysigt. Sen fortsatte vi hem till dom där Petter låg och var slö på soffan. Så vi blev lika slöa :P Kollade lite tv och tittade på bilder på hotell i thailand. Dom åker på fredagmorgon, vilken lyx!!

Nu har jag precis ätit middag. Blev ugnsgratinerad falukorv med hemmagjort potatismos.. Gottis!
Sitter och tar igen lite bloggläsning nu och väntar på att Greys ska börja. Veckans bästa program :)

Detta var min första av 9 jobbdagar i rad, känns sådär :( Men men, blir ju lite pengar av det!

Har förresten inte berättat om mina presenter jag fick när Berra var i Madrid. Fick en jättefin vårjacka, en vit trench :) Kommer nog upp en bild vid senare tillfälle. Som tack för att jag passade djuren fick jag två parfymflaskor av Berras föräldrar. Gucci- Envy me. Har använt den i ett par år. Den och Burberry- weekend. Mina två favoriter :)

fisk

När jag var yngre var jag en stark motståndare till fisk. Det beror på att det inte direkt är mammas starka sida att tillaga. Men sen jag flyttade hemifrån och började exprimentera lite själv har jag kommit att tycka mycket bra om det! Idag blev det supergott, skulle kunna äta upp hela formen :)

Jag penslade torskfiléer med ett tunt lager tabasco, saltade pepprade och lindade bacon runt. In i mitten av ugnen 250 grader. Skalade och tärnade potatis som jag sen kokte. När det återstod ett par minuter slängde jag i fryst broccoli och lät dem koka lite ihop. Sen gjorde jag potatismos med mjölk och smör.
En klar favorit det här :)

Efter jag varit nere och solat innan gick jag hem, tog ett varmt bad. Fixade lite med naglarna.. Målade och smorde in nagelbanden och så. Har haft naglarna i två veckor nu och dom sitter hur bra som helst :) Väldigt förvånande med tanke på det jobbet jag har. Ska iofs jobba i helgen, mjölken på lördagförmiddag kanske blir döden för dem. Men jag ska ta det lugnt :)

Här ser man mina naglar ganska bra.. Och jag är full och glad, precis som det ska vara :)

image262

Nu ska jag unna mig lite glass till The Starter Wife som börjar nu. Sen blir det bums i säng för jag har tidig morgon imorgon. Börjar redan halv 8, gäsp :(

dagens matintag

Detta är vad dagen bjudit på i matväg:

image260


Keldas Karibiska kycklingsoppa till lunch. Väldigt avancerat, men det skulle gå snabbt och lätt för Berra skulle iväg till jobbet. Kokte broccoli och haricot verts till. Enkelt och gott!

image261

En stor smoothie när eftermiddagssuget drog igång. Blev med hallon idag.

Ska snart börja med kvällsmaten, fisk idag för det var så länge sen. Jag har väldigt hög ämnesomsättning och behöver mat ofta. Annars blir jag inte rolig att ha och göra med, det lovar jag ;) Tror på att äta ofta men lite mindre portioner. Och det verkar fungera för jag har gått ner i vikt. Helt ofattbart egentligen med tanke på hur mycket sött jag stoppar i mig. Det är ju lättare att ta ett choklad än att ställa sig och bre en macka tillexempel :) Köper alltid hem en massa frukt men sen ligger den och blir dålig. Blir väl bättring nu när våren och sommaren är på väg. Melon och vindruvor slinker ner lättare :) Något som jag alltid ska ha hemma i sommar!

Nu ska jag ner och sola en stund!

tisdag

Idag har jag haft ångestattack.. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Vet inte vad jag vill, och har inte tron på mig själv att jag klarar av något. Tur att jag har min man som tagit hand om mig och försökt reda ut mina känslor :)
Jag måste iaf ta tag i det snart för dom här attackerna återkommer oftare och oftare. Jag vill inte bli/vara vuxen!

Idag har vi fortsatt leta resa. Blir antagligen ett par dagar i Spanien nästa månad. Jag behöver lite värme och sol!

Nu ska jag gå och göra en god smoothie och lägga mig i soffan :)

måndag

Idag har det inte blivit mkt gjort. Låg kvar i sängen till halv 1.. Berra vägrade gå upp så han tvingade mig ligga kvar.. Men det var mysigt :) Spelade lite mario och snackade om livet! :)

Satte mig vid datorn och slösurfade.
Jobbade 4 timmar.. Sen tackade jag nej när Mathias erbjöd sig att köra mig hem. Kände att jag behövde röra på mig efter en sån slapp dag :)
Så jag gick hem, lagade Korvstroganoff (typ det bästa jag vet) och satte mig för att leta resor. Men nu har jag tröttnat, jag var riktigt dålig på det här upptäckte jag :P
Berra får ta över nu när han kommer hem.

söndag

Efter att ha legat utslagen på soffan i ett par timmar. Jag har faktiskt inte varit bakis, bara trött.. (antagligen pga alkoholen iofs) tog jag tag i mig själv och städade lägenheten.. Plockade iordning, dammade och dammsög. Funderar på att moppa golvet i köket med, men det får vänta.
Var hemma redan vid halv 12 igår?! Men jag hade supertrevligt iaf :)

Har precis tagit en skön dusch och försökte få bort rökdoften ur håret, men det luktar fortfarande :S Man stinker alltid när man varit hos Lisa.. ALLA rökte inne igår igen. Blä! Men men, eftersom alla var rökare utom jag blev jag utröstad :P

Nu kommer min man snart hem ifrån jobbet.. Så jag ska överraska honom med våfflor :)

Lägger kanske upp lite bilder sen!

Ådam

Adam ringde för en stund sedan. Han var full och glad! Så underbart att höra hans röst och snacka lite :)


Såhär kul har vi alltid tillsammans :)
GE MIG SOMMAR!

lördag

Solen skiner, det är helt underbart!!
Jag har varit vaken sen halv 8, sjukt tråkigt.. Det blir så när Berra jobbar morgonpass.. Då går vi och lägger oss tidigt, sen går han upp vid 4, så då vaknar jag till då. Blööö!
Har legat kvar i sängen och kollat film iaf, sen satte jag mig här för att få dagens dos av bloggläsning :)

Idag blir det nog en runda till Ikea med Lisa Fisa. Sen blir det party ikväll.. Vad fan ska man ha på sig då? Bäst jag går och letar upp något lämpligt!

fredag

Jaha, då skulle man bli krasslig igen :( Så jävla tråkigt.
Hade ont i halsen när jag vaknade igår men pallrade mig ändå till jobbet.. Satt och var allmänt slö hela dan och just när jag bestämt mig för att fråga Tobias om han ville ta stängningen för mig hade han gått hem :(
Men han kom tillbaka senare så jag fick gå hem en timme tidigare iaf!
Tog en varm dusch medans Berra lagade maten. Skönt att vara bortskämd :) Sen la jag mig på soffan och kollade vänner, du är var du äter och private practice. Inte på långa vägar samma klass som Greys, men det funkade!

Nu sitter jag här i tights, linne och mina "raggsocksmockasiner" (skönaste någonsin).. Har läst igenom alla bloggar så nu tänkte jag hämta Greys boxen och lägga mig på soffan!

Mår mycket bättre idag. Så det blir jobb ikväll. 16-20.30 jävligt onödigt tid kan tyckas.

Skulle behövt hinna bort till systemet för att inhandla en flaska vin till imorgon då det blir partaj med Lisa. Men jag tar nog det imorgon förmiddag.

Josefin

Igår pratade jag med min älskade Josefin. Det var underbart att få snacka av sig lite. Bara en månad tills du kommer hem nu gumman!! :)

image256

image257

onsdag

Jobb till 14, sen tog jag vägen genom norra hamnen upp på stan. Där är så fint!! Speciellt när solen lyser. Jag längtar tills Frida kommer hem så vi kan sitta på Espresso!
Mötte upp Elin på stan och lullade runder lite. Vi handlade presenter till hennes syster och jag handlade lim, nagelbandskräm och nagellack. Jag är så glad för mina nya naglar :)

Sen kom Petter och mötte upp oss och vi gick till världens dyraste fik.. fahlmans. Helt stört, men mysigt var det iaf! :)

Nu pysslar jag om min man som är krasslig.. Stackarn! Sitter och pysslar med mina naglar också lite, funderar på att ta tag i matlagningen snart.

I Söndags hade vi kalas för min älskade mormor som fyllde 83.

 syster, mormor och jag :)

tisdag

Jaha, då var det ett tag sen igen ja.. Skulle varit ledig idag och ha en skön dag med honey. Men Tobias ringde halv 8 imorse, så det var bara att dra på sig kläderna och knata till jobbet :( Men klart man ställer upp när någon är sjuk.

Nu har jag gjort kycklingsallad som vi ska äta ikväll när vi varit och handlat. Sitter och väntar på att Berra ska komma hem nu så vi kan köra.

Har lagt upp en massa bilder från i fredags på facebook så dom som vill se får kolla där.. sånt projekt att lägga upp många bilder här :P

Imorgon blir det jobb igen, till 2, sen ska jag gå en runda på stan med min kära Elin :)

Nej, jag har faktiskt inget roligt att skriva som ni märker.. Får återkomma en annan dag!

lördag

Jaha, så sitter man här med betongkepsen på! Fan, jag brukar aldrig ha så här ont i huvudet dagen efter en utekväll. Jobbigt!

Var supertrevligt igår iaf, underbart god mat som tim bjöd på. Sen tog jag och Annorz tag i disken, duktiga som vi är :)

Blev en runda till Hessle och sen gick vi vidare till Harrys. Vad vi skulle dit och göra har jag ingen aning om?! Men det var trevligt iaf :)

Sen buss hem och bums i säng!

Idag har jag umgåtts med mamma nästan hela dan. Varit på byn, fikat, gått på stan och varit hos mormor. Imorgon fyller hon år så då ska vi ha kalas :)

Ska ut en runda med lucky nu, sen ska jag hem till mamma och pappa och käka. Ikväll blir det film.