söndag

Vi har haft en mysig helg! I går var jag och Berra nere på stan och kollade affärer.. Blev lite shopping med hem :) En plånbok, ett skärp, en skjorta och en klänning :) Vi käkade en jättemysig brunch nere i Norra hamnen. Sen kom Malin och Johan hit och vi lagade god mat, drack alldeles för mkt vin och sen gick vi ut. Skoj kväll :)

Idag har jag mått apa rent ut sagt.. Kunde knappt röra mig ifrån sängen. Usch.
Men jag drog mig upp och gick ner på stan och mötte Emelie. Sen gick vi en lååång rundvandring och jag visade henne stan :) Letade även upp huset hon ska bo i och det verkar superbra :)

Nu ska jag gå och packa min skolväska.. Imorgon är det dags :)

fredag

Jaha, då har man jobbat sista dagen som heltidsanställd. Nu räknas jag som student :)
Idag hade jag och Lisa en supermysig dag. Vi möttes upp på stan, gick och funderade på vad vi skulle äta till lunch. Till slut gick vi och köpte varsin pizza, fick dem slicade och gick och satte oss nere vid bryggorna på gröningen. Där satt vi hur länge som helst och åt vår pizza, tittade på dom stora vågorna och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi står båda inför nystarter just nu. Jag ska börja läsa och Lisa ska flytta till Norge. Kommer bli tomt här utan henne, men som vi kommit fram till, det är nu hon ska göra såna här saker :)

Sen jobbade jag mina sista fem timmar och det gick väldigt snabbt, förutom de sista minuterna innan jag fick låsa dörrarna. Fick ett jättegulligt sms av chefen där han tackade för två trevliga år och att han tycker jag är duktig :)
(Jag har ju inte slutat på riktigt eftersom jag kommer jobba helger så därför har jag min hjärna inte ställt in sig på att jag inte kommer vara där och busa och skoja varje dag)

Tobias fick en jättefin mugg av mig som han ska dricka sitt kaffe ur på frukostarna.. Så dom inte glömmer mig :P
Jag hade beställt en mugg med det här läckra motivet:



Haha, sjukt snygg!

Sen jag kom hem har jag lagat lite kvällsmat. Köpte med mig färska svenska kantareller och champinjoner hem som vi gjorde stuvning på. Öste på en massa stuvning på toastmackorna och sen in i ugnen. Supergott!
Sitter med ett glas rött nu, det tycker jag att jag är värd :)
Imorgon kommer Malin och dricker vin med mig!! :D

världens bästa syster

Idag har jag varit ute och powerwalkat/sprungit i 45 minuter, gud så skönt det var. Pålsjöskog är helt underbar. Det känns som en trollskog när man springer runt där bland lövträden. Idag var det extra mysigt eftersom solen bröt sig igenom lövtäcket :)

När jag kom hem låg ett paket på dörrmattan. Ett sånt där stort grönt vadderat kuvert. (jag kände igen stilen så jag visste att det var ifrån systra min, men jag undrade vad hon hade hittat på)

 

Ett perfekt pennskrin, lagom diskret, lagom stort. Hon prickade rätt så att säga :)
Jag som hade tänkt ge mig ut och leta pennskrin idag, tur att paketet hann komma innan!
Har haft lite ångest just för pennskrinet för jag har inte vetat vad jag velat ha för något, men detta var perfekt :D
TACK SYSTER!

Nu ska jag gå och klä på mig, får bli mina nya chinos som jag köpte i onsdags. Har lite ärenden att fixa på stan, sen ska jag träffa Lisa Fisa :)

torsdag kväll

Ni som läst min blogg ett tag vet att vi har utlottning på jobbet på torsdagarna, då lottar vi ut alla saker vi fått ifrån leveranskillar och försäljare och sådär. Idag vann jag ett storpack Nutrilett :) Jag och Berra ska dela den och se vad som händer med oss. Ska bli spännande :)



Nu sitter jag med mitt kvällste och mina kvällsmackor. Berra ligger i soffan och kollar sporten.
Imorgon ska jag fika med Lisa innan jobbet :)

torsdag

Nu påbörjar jag snart min näst sista arbetsdag på Ica Hamilton.. (som heltidsanställd, kommer jobba lite på helgerna framöver) Förstår ni hur underbart det känns? :)
Nu har jag betalat alla räkningar vilket aldrig känns roligt. Förra månaden var hyffsat skral i och med resa och sådär, så jag hade lite skulder att betala tillbaka med denna lönen, aldrig roligt :( Nu jävlar ska jag lära mig att leva ekonomiskt och spara pengar.. Har en heltidslön kvar att få ut i september så jag kommer nog klara mig :)

Idag är det busväder ute så jag får nog dra fram en stor och skön kofta!

falukorvslåda

När jag har dålig fantasi och inte vet vad jag ska äta för mat brukar jag kolla olika recept på internet och sen ändra på dom efter eget tycke, smak och vad som finns hemma. Idag blev det en god pasta/falukorvlåda.




Pasta för 4 personer
en halv ring falukorv
ca 2-3 dl turkiskt yoghurt
tacokrydda
tacosås (medium)
Hot Chili sås
riven ost


1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Koka pastan.

3. Lägg pastan i en ugnssäker form

4. Dela falukorven i små bitar och lägg över pastan.

5. Blanda turkisk yoghurt med tacokryddan, tacosåsen och chilisåsen. Använd mest chilisås så det inte bara smakar tacos. Häll över blandningen.

6. Häll över riven ost och gratinera i ugnen ca 15 min.

7. Servera med sallad.

                                
                                                                                             Smaklig måltid! :)

onsdag

Tack för en mysig fika tjejer.. Espresso House på kullagatan börjar bli lite av en ny favorit. Nära till Gina också, som fick ett litet besök ;) Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta idag. Varför är det alltid lika svårt? Det måste bli något som vi har hemma för jag orkar inte gå till affären.
Får väl rota igenom frys och skafferi!
Två dagar kvar att jobba nu.. Lovely!!
Jag längtar så till måndag, ska bli så skoj!

välbehövligt

Efter att ha legat inne i stort sett hela dan drog jag ut mig själv på en promenad. Gick min runda om strandpromenaden och pålsjöskog. En och en halv timme :) Solen strålade och det var superskönt. Nu känner jag mig jättemkt piggare!

Imorgon blir det jobb till ett, sen fika med Frida och Sofie :)
Måste leta present till Berra med, någon som har förslag på vad jag kan köpa?
Han önskar sig en jacka som bara kostar ca 4000 på rean.. Ja, tjena!

Nej, nu börjar Ugly Betty.. tillbaka till soffan :)

tisdag

Tack alla för en mysig kväll igår :)
Det blev mängder av mat över och hur mkt vin som helst. Vin i helgen någon?

Imorse kollade jag och Berra på Angel med Helena Bergström. Sen han gick till jobbet har jag suttit och slappat vid datorn, kollar på När mörkret faller (gråter alltid lika mkt till den filmen, så jävla gripande) också har jag varit ute på en liten promenad.
Emelie ringde imorse och var helt grötig i halsen, hon lät inte alls bra :S Så hon får vara hemma och vila idag. Snart kommer vi ju kunna umgås mkt så :)

Nu ska jag lägga mig i soffan igen, kolla one tree hill och äta kexchoklad :D

måndag

Jag stressade hem, stack ifrån jobbet klockan 6 och alla kommer vid 8.. Men när jag kom hem hade min älsklingspåg nästan fixat allt.. Han är så go :) Så jag hinner till och med slänga in en kvällens outfit :)


 

Jag älskar sidendetaljerna på denna annars ganska enkla tröjan.

Imorgon kommer Emelie hit, det ska bli superkul :) Hon ska flytta hit den 10 september så vi ska ha en liten rundtur :)
Denna hösten kommer bli toppen, det känner jag!


hahaha

Jag gjorde en sjukt rolig sak precis. När jag kom hem ifrån jobbet låg Berra och sov på soffan (han är bra på det). Jag satte mig bredvid honom med ansiktet nära. Sen strök jag honom över armen så att han skulle vakna..

Hahaha, jävlar vad rädd han blev när han vaknade upp och såg mitt ansikte ett par centimeter ifrån sitt!!

Nu ska jag få i mig lite mat, sen ska jag sova för jag har en lång dag framför mig imorgon.
Först jobb från 7.30 sen direkt hem och fixa iordning innan mina gäster kommer :)


marängtårta

Tänkte lägga upp receptet på tårtorna som jag gjort idag. Den absolut lättaste tårtan att göra, det går snabbt och du kan ha den i frysen i ett par veckor innan den ska ätas.

2 marängbottnar
3 dl vispgrädde
1 dl florsocker
3 äggulor
saften och rivet skal ifrån en halv citron

Garnering: Kolasås

Vispa grädden hårt. Rör ner resten av ingredienserna.
Bre på blandningen emellan bottnarna.
Lägg på "locket", svep in i aluminiumfolie och lägg in i frysen i minst 4 timmar.
Ta upp den ca 10 minuter innan den ska ätas.
Bre på resten av blandningen uppe på tårtan och garnera med kolasås.

söndag

Jag fortsätter att vara effektiv :) Idag har jag städat badrummet, dammsugat hela lägenheten, pust, hängt in lite tvätt och bakad två tårtor. Imorgon blir det ju galaj, men eftersom jag jobbar hela dan och bara har någon timme på mig att göra iordning mig och maten innan alla kommer så får jag förbereda mkt idag. När kycklingen har tinat ska jag strimla den och lägga i marinad, sen får Berra trä på spetten imorgon innan han börjar jobba.
I eftermiddag ska jag jobba i ett par timmar. 16-21.15. Fina pengar en söndag, men just nu ångrar jag att jag tackade ja. Igår var vi och handlade inför imorgon, sen gick vi bort och hyrde tre filmer och reste oss inte på hela kvällen :)
Vi tittade på "In the valley of Elah" den var himla bra, se den!


lördag

Imorse när jag vaknade tänkte jag att jag skulle byta sängkläder, men eftersom lakan tar sån himla plats i tvättkorgen så sprang jag ner till tvättstugan och kollade tider. Och det var ledigt fram till fyra idag :) Så jag håller på att tvätta en lördagförmiddag, men men, skönt att få undan det.

Idag öser regnet ner, och jag måste vara tokig men gud vad jag älskar det.
Igår slökollade jag lite på Casanova som gick på tv och där sa dom något i stil med:
Kärlek är när det är fint väder alla dagar, för regn och blåst är bara en annan sorts fint väder.
Så jag måste vara bra lycklig :D

Nu sitter jag och äter frukost, leverpastejmackor och citronte. Har köpt en sån box med påste, med fyra olika smaker, två som är jättegoda och två mindre goda, men jag måste dricka upp dem innan jag får köpa ny :P
Tycker egentligen mycket bättre om löste, men det är oftast lite för stort projekt på morgonen.
Ska göra mig en smoothie om en stund, vågar inte dra igång blendern för tidigt, för den dånar vill jag lova!



sovrumsfönstret

Har köpt nya snygga krukor till sovrummet. Ett litet steg längre för att få det att matcha. Jag är aldrig nöjd.
Dom som bodde här innan oss tyckte det var lämpligt att måla sovrummet i lila/rosa. Jag håller inte med. Men nu är iaf gardiner, kuddar, ramar, lampa och krukor svarta. Får väl ta och kleta över väggarna sen, men det är inget projekt jag känner för att starta just nu.



Har fått mitt schema ifrån skolan med :D
Första veckan är det introduktion på måndagen, sen lektioner onsdag, torsdag.
Sen är jag bara schemalagd två dagar i veckan hela september. Måndagar och torsdagar 9-16.
Känns superskönt :) Men man måste ha bra självdisciplin och kunna läsa mycket hemma. När man har grupparbeten kommer det ju säkert bli en extra dag i skolan med.

Dom två första riktiga skoldagarna kommer jag läsa matematik, rätt in i det bara :P
Sen resten av månaden kommer att ägnas åt företagsekonomi. Det ska bli roligt :)

Skadat vad jag längtar nu :D

fredag

Att vakna med skallebank är inte skoj. Att drömma mardrömmar hela natten är inte heller skoj. Usch.
Låg och drog mig länge i sängen och läste ut min bok: Förlorad Barndom av Kathleen O´Malley. Jag fastnar verkligen i såna här böcker. Detta är en självbiografi och handlar om när Kathleen växte upp, hon uppfostrades hos nunnor som misshandlade henne svårt både psykiskt och fysiskt. Får snart ta en tripp till Hässlehåla och byta ut Malins tre böcker som jag läst ut mot några nya. Hon har en bra bokhylla hon :)

Idag börjar jag jobba klockan 4. Ska fortsätta med mitt städ och sorterar-ryck. Tänkte sortera lite i garderoberna för min mittengarderob där jag har klänningar och shortor är knökafull!! Det går liksom inte att dra galgarna i sidled, och det mår inte kläderna bra av..
Det är skoj att garderobsrensa tycker jag, för då hittar man en massa kläder som man glömt bort att man har. Och eftersom jag inte kommer ha råd med mitt shoppingberoende under de kommande två åren (Gaaah) så får jag leta upp lite gamla godbitar :)

torsdag

Jag har stängt in Berra i sovrummet, han ska upp tidigt imorgon. Så nu när han inte ser har jag krupit i ett par av hans mjukisar och en av hans tröjor, mys! Sitter här och går igenom den dagliga bloggskörden med en kopp te.

Idag kom en av mina absoluta favorittanter in på jobbet, Irene heter hon.
Och hon blev så glad när hon såg att jag inte hade slutat än, för hon hade suttit hemma och tänkt på hur sorgligt det skulle vara om hon inte hann säga "Lycka till med skolan" till mig. Hon är för go! :) Det är sådana saker som gör att man kan trivas så bra med ett sånt jobb. Vi har mååånga sura, gnälliga kunder, men i slutändan är det de mysiga gulliga man kommer ihåg. På måndagkväll ska jag ha avskedsmiddag för mina kollegor (som det så fint heter) och som det ser ut nu blir vi 10 pers. Väntar svar ifrån två bara. Det ska bli mysigt!

Nej, nu ska jag nog krypa till kojs och nana kudden. Det är ju en dag imorgon också!


underbar semester



Den här bilden visar hur underbart vi hade det på vår semester :)





(fick lägga upp bilden som miniatyr för den blev jättesuddig annars? fattar ingenting)

onsdag

Idag har jag varit effektiv ska ni tro. Jobbade till fyra sen gick jag upp på stan för en fika med Frida och Emma. Fick bli nya Espresso House som ligger på Kullagatan. Mys pys!
Sen gick jag hem till min man som noppade mina ögonbryn, haha manligt som fan :) Men jag hatar att göra det själv, tycker det gör så ont så jag drar mig för det och då klagar han på att dom är buskiga. Sen fick jag ett av mina städryck som jag får ibland. Jag har organiserat i linnegarderoben, dragit ut alla handdukar och vikt om dem, städat balkongen, slängt mängder av tidningar och reklamblad, plockat plockat plockat. Nu stökar Berra i köket, han gör te till mig :)

Nu har jag bara 7 dagar kvar att jobba innan jag börjar skolan och fyra av passen är korta 4-5 timmarspass. Det känns lovely! Har sorterat lite i min garderob också ikväll, kollat igenom vad jag har för skolkläder :)

post

Såhär såg det ut på vår dörrmatta när vi kom hem efter att ha varit borta i tre veckor!


avier


När vi kom hem i Söndags låg det två avier på dörrmattan och väntade på mig. Idag var jag nere och hämtade ut paketen. Alltid lika spännande för jag kommer aldrig ihåg vad jag beställt. I det ena paketet låg det lite skönhetsprodukter (det kan man aldrig få för mkt av) och i det andra låg det två böcker.
Båda två ska bli roliga att läsa. Martin Svenssons bok "Hej, mitt namn var Elton Persson" känns som en lättläst bok som man slipper tänka så mkt. Den andra är nog mer spännande och intressant. Perfekt med pocketböcker nu när jag ska pendla.


     


tisdag

Idag är det ruggigt väder och jag triiivs :) Så underbart att sitta inne och mysa. Igår var man tillbaka på jobbet efter tre veckors ledighet. Det var lite kämpigt att ta sig upp på morgonen men annars var det ok. Har ju inte så många dagar kvar att jobba nu så det är bara att stå ut.
När jag kom hem hade Berra lagat tacos, gottigt :D
Vi skrev varsin "attgöra"-lista igår och jag har redan bockat av 2 av 5 grejor, inte dåligt det!
Nu ska jag gå och göra lite frukost. Te passar perfekt för en sån här dag.
Ska krypa upp i soffan med en film kanske?

Senare idag ska jag försöka lägga in lite bilder ifrån turkiet.. Det togs måånga!

god mat

Idag kände jag att jag skulle göra det enkelt för mig.
Kokade farfalle pasta (fjärilspasta)
Brynte strimlat kalkonkött, kryddade med vitlök och paprikakrydda.
La kalkonen åt sidan och stekte bladspenat, sockerärtor, paprika, solrosfrön och ost. Sen blandade jag ihop det med kalkonen. (Findus har en frusen mix med alla de grönsakerna.)
Superenkelt och gott!
Nu väntar jag på att mannen min ska komma hem.


home sweet home

Äntligen hemma, gud så skönt! Jag har inte varit hemma på tre veckor!
Igår hade vi kräftskiva hos Berras föräldrar, familjen Persson + jag.. Kräftor, räkor, evas goda paj, lekar och mycket mer.

Idag har vi firat pappa, han fyller år imorgon. Mamma hade gjort smörgåstårta också hade jag handlat glasstårta. Han fick en tröja en shorta och en utflykt. Han ska få åka till Kolmården och vara inne hos vargarna i en timme. Hehe, han älskar vargar så det kändes som en självklar present :)

Sen jag kom hem har jag städat köket och tagit en promenad i det fina vädret vi har här idag :) Gick ner till jobbet och hälsade på Elin som jag lovat. Kylskåpet ekade tomt så jag fick fylla på lite.
Nu ska jag packa upp alla kläder efter resan, som tur är har jag redan tvättat allt. Skönt :) Vi har tvättid nu så jag ska nog springa ner och slänga in lite handdukar som vi hade här hemma.

fredag

Vi hade en mysig kväll igår. Åt en massa räkor och drack en massa vin :)
Var hemma vid två inatt. jag sitter fortfarande i pyamas idag, har tvättat en del också har jag städat tvättstugan, hängt in en massa av mammas och pappas kläder. Jag är en bra dotter ;)
Nu sitter jag här och äter lite mackor med keso och tomat, gott gott!
Undrar om mamma kommer hem snart? Jag tänkte åka och hälsa på mormor lite.
Snackade med Adam precis, han var i Åhus så ikväll får det styras upp något skoj. Har inte träffat honom på evigheter!

Nej, nu får jag nog ta en dusch!


slappedag

Idag har jag haft en skön semesterdag. Regnet har öst ner och jag tycker faktiskt det är rätt så mysigt!
Jag cyklade hem till Anna och Oskar och fikade lite. Dom fick sina presenter ifrån turkiet.
Sen har jag och mamma varit i stan. Först hos veterenären med boy, han skulle ta blodprov och sen tog vi en liten shoppingrunda. Jag fick en ny jeanskjol och en söt blommig tröja som jag ska ha när jag går i skolan :)
Det är liksom tradition att man tar en shoppingtur med mamma och handlar inför skolstarten :) Tack Mammi!
Om en stund ska vi hem till Anna och Oskar och äta räkor. Berra, Oskar och pappa ska dricka öl och jag och anna vin! (Mamma får köra bil) Var på systemet och köpte ett flak till Oskar, kände mig som en riktig karl! :D
Nu ska jag gå och göra mig iordning. Tänkte ta min nya blommiga tröja :) Har tyvärr lite ont om kläder med mig. Iallafall sånt som går att använda i den här kylan..

torsdag

Okej, det här kommer bli ett långt inlägg som jag både tycker ska bli jätteskoj att skriva samtidigt som jag drar mig för det. För det är helt omöjligt att beskriva allt vi gjort under de här två veckorna. Alla skratt och roliga diskusioner vi haft!
Men jag ska försöka. Förutom det vanliga semestrandet med shopping och poolhäng har vi även hunnit med:

- Hamam
Första dagen spenderade vi mer än tre timmar på ett turkiskt bad. Vi bastade, peelades, fick skummassage, ansiktsmask och tillslut oljemassage. Det var riktigt skönt! Allt det här för 250 kronor.

- Kleopatra Beach
Kleopatra Beach låg i andra änden av Alanya. Vi bodde på Östra sidan. Så för att orka ta sig dit tog vi taxi. (Det blev väldigt många taxiresor under resans gång) Här tillbringade vi två dagar. Stora vågor, VARM sand och vacker natur.

- Fästingen
Vi tog en taxi upp till fästingen som ligger högt upp på berget. Smala smala ringlande bergsvägar med en taxichafför som körde som en idiot. Gråten satt i halsen på mig och jag fasade för hur jag skulle komma ner igen! Väl där uppe betalade man för mycket i inträde för vad man fick se. Men men, det var en häftig utsikt och killarna blev som barn på nytt när de fick leka "krigare" som de sa. De sprang runt och "snipade" i alla små gluggar. (Finns bilder på det här) Berra skulle göra någon snygg vändning eller vad det var, halkade och slog sig så det började blöööda :( (Finns bild på det här med) :P Sen tog vi en taxi ner igen men han körde betydligt lugnare så jag kände mig mycket tryggare när jag åkte ner.

- Måndagsklubben
Båda måndagarna som vi spenderade där nere var det HIF matcher hemma i Sverige. Så medans killarna flängde runder för att hitta någonstans att se matchen fick jag och Malin lite tid för oss själva. Vi shoppade en del, drack öl på balkongen och spelade en väldans massa kort.

- Jet Ski
En dag gav vi oss ut och körde Jetski. Fan vad skoj det var. Jag och Berra körde en och Malin och Johan en. Jag kände mig otrygg för jag tyckte inte Berra hade någon kontroll när han körde. Malin kände sig otrygg för Johan hade för mycket kontroll. Han körde som en idiot, så jag är glad att jag åkte med Berra ändå :) Sen byttes vi av och jag fick köra.. Wroooom sa det!! Johan och Malin såg en stor sköldpadda. Jag körde runt och letade efter den men då var den borta
:( Det finns 106 bilder som förevigar detta. Vi visste inte om att dom fotade förrens vi kom in och då fick vi kolla igenom alla bilderna. Häftigt. Så vi köpte en skiva med alla bilderna.

- Robin Hood
På Robin hood spenderade vi utekvällarna (som iofs inte blev så många) 4 eller 5 våningar högt med olika dansgolv på alla. En kväll när vi var där såg vi 6 poliser komma fram till ingången. Kallade ut ägaren som de snackade med ett tag, sen gick de in och hämtade ut en av killarna som jobbade där. Han var misstänkt för våldtäkt. Jävla svin! Jack som var med oss den kvällen (kommer mer om honom sen) berättade att de skulle ta in honom och misshandla honom rejält. Om tjejen anmälde fanns det en liten chans att han skulle åka i fängelse men annars skulle han vara tillbaka på jobbet dan efter. "Don´t think about it, It´s not a big deal" sa Jack till mig. Usch, vilket land! Precis som en väldtåkt inte skulle vara något stort.

- Crazy Horse
Best restaurant ever. Sjukt god mat hade dom. Vi åt där två kvällar. (Johan och Malin tre). Ska ni till Alanya är det ett ställe jag varmt kan rekomendera. Låg mitt inne i centrum, bra drag och riktig öl. (På alla andra ställen drack man deras inhemska Effes som var hyffsat vattnig)

-Båtturen
En dag åkte vi ut med en båt. Dom hade en massa såna "sjörövarskepp". Kara Korsan hette båten vi var ute med och bestättningen på den båten var grym. Riktigt coola killar som såg ut som Tarzan allihopa :)
Man åkte ut vid halv 11-11 och var tillbaka vid 4. Då hann man med ungefär 5 badstopp där man fick hoppa ifrån båten vilket var häftigt men läskigt. Vi hade även ett matstopp där det serverades kycklingfilé som de grillade ombord på båten. Det häftigaste badstoppet var det sista när vi var långt ut på havet för att titta efter delfiner. Vi fick inte se några men man kunde bada där ute. 500 meter djupt klarblått vatten. Fy fan vad härligt det var. Riktigt häftig känsla.
Men på båten var också kapetenens hund. Han hoppade i från båten och badade och badade, sen klättrade han upp för stegen.. Haha, riktigt cool hund. På den här båten träffade vi tre turkiska killar. Den ena kallade vi för Jack (han hette något annat konstigt) Han jobbade som guide och bodde i London ett par månader om året så han pratade rätt så bra engelska. Dom andra två killarna hette Mehmet och Hussein. De var ifrån Ankara och kunde inte ett ord engelska. Men man kom rätt så långt med teckenspråk också kunde Jack översätta till dom. Vi hade riktigt kul med de här killarna.

- Badlandet
Dagen efter vi varit ute med båten kom Jack, Hussein och Mehmet och hämtade oss med en liten buss. Vi åkte rätt så långt upp i bergen till ett badland där Jack brukade vara. Det var inte så stort, en pool med fyra rutchkanor?! och små hyddor där man satt på dynor och åt ifrån ett lågt bord. En lite annorlunda utflykt som inte så många turister får se. Där var nästan bara turkiska familjer där.
Sen gick vi en liten runda längre upp i bergen till ett ännu större ställe där man kunde bada i bergsvattnet. Har en del bilder på det här. Sista dan innan vi åkte hem var Berra och Johan med killarna på ett annat stort badland som hetter Waterplanet eller nått sånt.

Nu har jag berättat en del men långt ifrån allt som vi upplevde under våra två veckor.
Tack allihopa för en underbar semester!

tisdag

Hejsan hoppsan allihopa!
Tankte bara skriva att vi lever. Det har hant en massa spannande och roliga saker men jag orkar inte skriva allt just nu. Skitjobbıgt nar bokstaverna sitter pa fel stallen :P
Idag ar sista dagen och det kanns sorgligt!
Jag och Malin sitter och fordriver tiden lite. Ska snart ga och shoppa det sista. (Har blivit en del. det vill jag lova) :D
Sen ska vı kaka lite och mota upp killarna. Dom ar och leker av sig pa ett vattenland med Jack. Honom ska jag beratta mer om sen. Kul kille :)
Ar nog hemma i ahus vid 8 tiden imorgon kvall. Stannar dar tills sondag. Sen blir det tva veckors jobb och sen borjar SKOLAN!! :D

Puss och Hej Leverpastej

lordag

Hej alla glada! Har ni saknat mig? :)
Sitter har pa ett internetcafe och knapprar. Fan inte latt att hitta bokstaverna!
Vi har iaf det toppen. Forsta dan var vı pa turkıskt bad i tre timmar och gottade oss.
Igar lag vi vid poolen och jag och Berra tog en svang in tıll centrum.
İdag tog vı bussen till den andra stranden som ar lıte finare. Johan och Malin har akt tıllbaka till hotellet men jag ville kolla i lite affarer sa Berra ar sa illa tvungen att ga med mig!! :)
Det har tar en evighet sa det har far racka for nu!

So long!