onsdag

onsdag idag, och som vanligt tvättar jag, men bara lite lakan och så idag så det är snart klart. Sen ska jag ner och träna med Elin, ska bli superkul :)

Imorgon tar tobias över ica hamilton, det ska bli spännande att se hur det går, det blir nog jättebra tror jag. Så från och med imorgon har jag ny chef.. Ska inleda dagen med en gemensam frukost allihopa.. KL ÅTTA!!! jag som inte börjar förrens 2. men men, ska se om jag kommer iväg och träna däremellan. eller så går jag helt enkelt hem och lägger mig igen :)

Nu har jag precis ätit lunch, lasange.. som jag lagade igår.. mmm, supergott.. jag börjar komma in i det här med matlagning nu :)

Den 19 april åker jag till London, det ska bli skönt/kul att komma iväg, bort ifrån vardagen lite..

Puss puss puss

onsdag

oj, vad jag känner mig effektiv idag. Vaknade med en hemsk huvudvärk imorse och kände bara för att dra täcket över huvudet och ligga i sängen hela dan. Älsklingen kom in med alvedon innan han gick till skolan, för söt :) Jag tog iaf kraft till mig och gick upp.. Sen blev det fart på mig, har hunnit diska all disk, plocka undan alla kläder ifrån soffan, luncha med lina, skriva tack-kort till mormor och farmor och sådär efter min 20 års-fest och tvätta sex maskiner !SEX MASKINER! (helt sjukt). Nu hänger allt på tork, har en timme kvar.. Sen ska jag hör och häpna iväg och träna.. Hoppas jag inte fegar ur bara, men jag måste säga att sängen ser lockande ut.. NEJ, JAG SKA!! sen basta efteråt, mm, skönt.

Puss puss på er mina trogna fans! (?!)

fredag

Vilken otroligt mysig dag. Ohh, vad jag trivs :)
Vaknade upp bredvid min älskling, (som varje dag, men det blir inte mindre mysigt för det) :) Fick ett jättefint kort av josefin, herregud vad jag saknar dig vännen, helt otroligt!! När berra åkt iväg satte jag mig i köket med en bok och en kopp te.. hur mysigt som helst :) Om ett par timmar blir det lunch nere på stan med Elin och Lina..

Och i April ska jag nog till London, aahhh. vad kul :D

bengt


JAG OCH BENGT DAHLKVIST!!

bengt

champange

TACK ALLA SOM GJORDE MIN FÖDELSEDAG SÅ UNDERBAR!!

champange

Kvällen blev hur lyckad som helst, hade jättetrevligt här hemma med mat och tårta och diverse alkoholhaltiga drycker :) Sen bar det av till banken där det var lång kö, men eftersom man stod på gästlistan kunde vi traska före :)
Väl inne på banken såg jag en kille jag kände igen, "vafan, det var ju skilda världar-daniel"
Hahaha, en riktig B-kändis! Annie snackade med honom och det slutade med att han kallade upp mig på scenen för att sjunga "Ja må hon leva". Men när jag kom upp på scenen skulle jag tydligen sjunga själv först tyckte han, så jag och Bengt som han egentligen heter stod och sjöng "Alla Flickor" inför ett fullt banken. Haha, vilken kväll!!

TACK ALLA FÖR EN OFÖRGLÖMLIG KVÄLL, OCH ALLA FINA PRESENTER!! NI ÄR UNDERBARA!


FÖDELSEDAG!

IDAG FYLLER JAG 20!! :)

Dagen inleddes med att mamma, pappa och min syster kom och sjöng för mig.. fick en ny plattång som jag önskat mig, presentkort och ett pengabidrag till en resa :) mamma och pappa var smarta nog att ge mig euro och amerikanska dollar eftersom dom visste att annars skulle jag handla upp dom på annat :D

Om en och en halv timme kommer dom första gästerna, mormor, bengt, anna, oskar, berra och hans familj. Då blir det tårtkalas.. :)

Sen vid 7-8 kommer resten av gänget, alla vänner :) Blir ungefär 15 st då.
Sen bär det av till Banken där man kvällen till ära har VIP-treatment.. Får gå före i kön :)

Känner på mig att det blir en underbar födelsedag :)

onsdag

4 år tillsammans idag! fick en stor röd ros när berra kom hem idag :)
JAG ÄLSKAR DIG!!

Lyxade till det lite med ryggbiff och hasselbackspotatis.. underbart gott!!
Nu har vi precis varit nere och hyrt två filmer så nu blir det filmmys!

Grattis på födelsedagen Lina!! På lördag är det min tur att fylla 20!!


fredag

oj, nu var det ett tag sen man skrev här.. nyår är över, hade en mkt trevlig kväll. God mat och trevligt sällskap. Jobbade nyårsdan.  man var väl inte helt pigg, men det funkade :P
berra har varit ledig i veckan, mysigt.. inte för att vi gjort så mkt ändå, men men :P
Nu ska jag snart iväg till jobbet.. jobbar helgen med :S

Ja, marie vi får hitta på nått snart.. det låter som en bra idé :D