onsdag

Så sköönt med en ledig dag.. Har inte varit ledig sen förra onsdagen..
Har hunnit med rätt så mkt idag faktiskt.. Vi skulle till Eko och handla en julstjärna var det tänkt.. och jag var så säker på vart det låg.. men jag hade visst fel.. haha, glad Berra var :P Så vi åkte och handlade mat istället.. Blev en massa massa. På fredag kommer min familj hit, vi ska kolla på After Dark :D

Egentligen är jag emot att julpynta innan December.. Men jag ska faktiskt göra det på fredag förmiddag.. För jag vill ha fint när dom kommer :)
På lördag ska vi nog åka till Helsingör, mamma ville dit och kolla lite. Det är inte mycket att hänga i julgranen, men vad gör man inte för mammi :)

Sen åker jag med dom till Åhus för att gå på 20 års fest på lördagkväll.. Ska bli trevligt trevligt :D

Ikväll är det säsongsavslutning av Greys.. Det får INTE missas!! Veckans bästa program!


Och klockan 8 ska jag kolla roomservice för då ska dom hem till Alex och Katrin Schulman :D Sveriges coolaste par.. jag älskar dom!

knas

hmm. mitt inlägg ifrån går hade visst inte publicerats, så jag fick göra det nu..

utvecklingssamtal

Hade utvecklingssamtal med chefen idag och det gick mycket bra :)
Han hade en massa fina saker att säga om mig..

Imorgon ska jag vara ledig, det ska bli superskönt :)
På förmiddan ska jag och Berra hitta på något kul, vad vet jag inte..
Tänkte jag skulle hinna med att träna också.. har inte tränat på hela veckan, och inte förra heller :S
Tjockis!

måndag

Ahh, vilken pengaångest jag har!! och jag har inte ens fått min lön än :S
Har så sjukt mkt räkningar denna månaden.. :(
Plus att vi åker till Frankrike om mindre än två veckor..
Plus alla julklappar man ska köpa.. Ahhhh!!
Får väl plocka från sparkontot sålänge..

Köpte ett par nya skor idag (med tankte på min pengasituation borde jag kanske låtit bli, men dom var så snygga) :D



Dom ska få följa med till Frankrike!

helgen

Min helg har i stort sett bara innehållit jobb.. Jobb jobb jobb, 8-20, 9-20 så jag är lagom trött nu!
Men nu dröjer det ända till lillejulafton innan jag jobbar helg igen :)

I fredes hade Berra bjudit hit en massa människor.. Det var trevligt.. Men eftersom jag skulle gå upp klockan 7 dan efter var jag väl kanske inte jättesocial.. Jag satt mest och längtade efter att de skulle dra ut så jag kunde gå och lägga mig :)

Strax innan tolv gick dom iaf, så jag och Malin städade undan och bäddade till alla fyra som skulle sova här.. Varför är det alltid tjejerna som gör det? Kändes iaf skönt att ha det gjort så dom inte skulle hålla på med det på natten och väcka mig igen.. Sen gick vi och la oss, och jag somnade vid halv ett tiden..

Halv tre kom pojkarna hem, lagom lulliga och pratglada.. Jag har nog inte sett Berra så full innan.. Han var inne och väckte mig, rotade igenom köket efter något ätbart och snackade som bara den.. Sen däckade han iaf så jag kunde få sova vidare :)

Har ätit en god kvällsmat idag: en banan, en ask körsbärstomater och en ask physalis.. Lagom stora bitar, och himla gott :)

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng!!


Lön

Fan vad det suger att få lön den 27de.. Alla andra blir rika idag, men inte jag inte.. Jag får vänta tills tisdag :S (Eller, rik och rik)

Det blir till att spara en MASSA pengar nu dessa första veckorna, för snart bär det av till Frankrike.. Om två veckor sitter vi antagligen på tåget mellan Bordeaux och Paris :D
Åhh, härliga Frankrike!!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jobba ikväll.. Och tvätta klockan 12.. men ni som känner mig vet att jag måste ha saker att göra hela tiden.. :P Får väl pärla lite :) och städa, och laga mat.. pust!!

Ikväll kommer Jockemannen och hälsar på.. det ska bli trevligt.. Fast jag jobbar ju, och jag jobbar hela dan imorgon så jag ska gå och lägga mig tidigt.. Men lite skitsnack ska väl hinnas med :)

torsdag

Efter alla inlägg igår måste ni längtat efter ett nytt.. haha, tregånger så många sidvisningar som unika..

Men men, jag har jobbat idag iaf.. Sex dar i rad nu eftersom jag jobbar helgen med.. :(

Tog mig ett skönt bad efter jobbet.. Nu är Berra där inne och skrålar för fullt.. Jag som behöver komma in och göra mig iordning.. Gahh!!

Vi ska på bio och ska gå om tio minuter.. Så jag får nog gå och slå in dörren!!

pyssel

Det blev ingen köttfärslimpa för när jag undersökte saken närmare skulle det ta en timme i ugnen och jag var mucho hungrig så det fick bli spagetti och köttbullar istället..

Nu har jag suttit i två och en halv timme och pärlat.. Och allt jag lyckats åstakomma är ett halsband.. Jösses, vilket tålamod det krävs.. Fast jag får väl tillägga att det är ett sånt där långt halsband som man kan vira runt halsen.. Det blev väldigt fint iaf :) Så nu är det armband och örhängen kvar.. Men det får bli en annan dag..
Ska lägga in en bild också sen, så ni ser hur kreativ jag är :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok.. Hoppas jag somnar tidigt idag!

middag

Vi har hela frysen full av nötfärs så jag måste göra något med färs idag..
Spagetti och köttfärssås äter man så himla ofta och tacos är jag inte sugen på..
Köttbullar blir godast om man gör dom av fläskfärs..
Funderade ett tag på lasagne men det gör jag också rätt så ofta.. Då kom jag på det..
Köttfärslimpa!!
Riktig hederlig husmanskost.. Det ska jag laga till min man idag :) Måste sticka ner och köpa potatis och lite sånt.. (Potatis är alltid en bristvara här hemma, äter typ aldrig det)

Ikväll missar jag Greys Anatomy för Berra ska kolla på fotboll :S
Så jag får väl pyssla lite istället!!

Väla

Det blev ju ingen träning idag, men jag har fått lite motion iaf.. Gick upp till Olympia och hämtade bilen.. Hif spelar idag så Berra körde direkt ifrån jobbet.. Körde ut till Väla, köpte årets första julklapp.. Så mysigt :) Men det var bara nått litet som jag köpte till Berra.. Vi funderar på att köpa Nintendo Wii i julklapp till oss själva :)

Köpte en vit tröja.. lägger kanske in en bild sen.. Också köpte jag pärlor till mammas julklapp.. Tänkte göra ett halsband, ett armband och ett par örhängen till henne.. I samma stil naturligtvis :)

Vad ska man äta för mat ikväll då? Har ingen fantasi längre..


jävelpappa

Min pappa bara älskar att jävlas.. Detta mailet skickade han precis:

"Idag läste jag något intressant i någon bilaga till Bladet. Det gällde bilar och KIA. Vet du att den är vald till årets familjebil. (va det inte nån som inte ville ha en kombi, för det var ju familjevarning på sådana)."

kompis



Det här är mitt nya påslakan kompis :)
Ett sammarbete mellan ICA och Röda Korset.. Så för varje påslakan (99kr) skänker man 12 kronor till Röda Korset.. Det tycker jag är bra! Och dom är ju fräcka också :)

Jag är på väldigt pysselhumör idag!! Funderar på att åka ut till Panduro sen när Berra kommer hem med bilen..
Alla har ju blivit så husliga och gör egna smycken.. Så jag tänkte att jag också skulle prova det.. Det är ju en superrolig julklapp.. Mamma och mormor och dom lite äldre (hihi) blir ju jätteglada för sånt man gjort själv.

Ära våran Gud i Höjden, detta har jag gjort i slöjden! (Eller hur gick den?)

onsdag

Åhhh, jag vill ner och träna!! Känner mig frisk idag, men det är ju kanske dumt att slänga sig in i ett träningspass. Det får bli att plocka och städa lite här hemma.. Jag är ledig hela dan så det är skönt :)

Jag vill börja handla julklappar nu!! Men Berra har bilen och det känns för jobbigt att ta bussen till väla.. (Se, så bortskämd man blivit redan) och jag bör väl tillägga att man inte har överdrivet mkt pengar såhär veckan innan löning!

Hoppas Elin har tid att leka med mig idag.. Det hade varit mysigt!

sjukling

Vad det är tråkigt att vara sjuk!! Har blivit två filmer redan idag.. Åkte med Berra och handlade för det var för segt att bara sitta här.. Så nu ska jag luta mig tillbaka här i soffan och läsa skvaller.. (som min älskling köpt till mig) :)

tisdag

Jag är sjuuk :S Kände på mig att det skulle komma.. Mamma har varit sjuk hela helgen så det var väl typiskt att man skulle bli smittad.. Skitjobbigt att sjukskriva sig ifrån jobbet, man får så dåligt samvete.. Och speciellt idag när vi är så ont om personal :S Hoppas någon kunde komma in..

Nu är jag så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Men jag orkar inte laga något.. Berra gjorde pannkakor till mig igår :) så jag åt upp dom som blev kvar till frukost!

Nu får jag ut och rota igenom kylskåpet!

måndag

Jaha, då sitter man här hemma hos mammi och pappi.. väntar på att Berra ska vakna så jag kan få äta lite frukost!
Har haft en himla mysig helg.. I Lördes körde jag och Berra ner underbaringen :) Lagade mat till Henke, Josefin, Victor och Philip på kvällen, dom verkade undernärda :P Sen blev det spontanbowling.. Jag förlorade, som vanligt!
Sen blev det en tripp in till Philips och Linas nya lägenhet.. Den var supermysig.. Inget man hade tackat nej till :)

Igår var jag hos Berras kusiner och hälsade på.. Erik fyllde sex år förra veckan så han skulle ha kalas igår.. Spök-kalas, och man blev genast indragen i förberedelserna.. Kul :)

På eftermiddan åkte vi till Hässleholm och kollade på hockey.. Philips lag vann med 12-0, så jag kan väl inte säga att det var överdrivet spännande :P Men jag har iaf lärt mig lite regler :P

Sen blev det Pizza hos Anna och Oskar.. Också dansade vi på dansemattan, (X-box spel) tills Oskar blev trött på oss och gick och la sig :P

ny hårfärg

Såhär ser jag förresten ut i min nya hårfärg..
Blir nog att jag blonderar allt snart.. Får sån grådaskig vinterpäls såhär års!

image213

fredag

Fy faan vad trött jag är!! Dessa dagarna har inte varit roliga! Jobb, mat, sömn.. så har mina senaste dagar sett ut..

Idag var Berra och hämtade vår underbart fina bil.. :) Eftersom jag jobbade så fick han köra ner och visa upp den på jobbet.. :) Han jobbar till 23 ikväll så jag har fortfarande inte kunnat köra :S Funderar lite på att ta en runda när han kommer hem sen :P Vi ska iaf äta pepparkakor och dricka julmust, för det har jag längtat efter :)

torsdag

Ahh, vad jag är trött idag!! Jobb jobb jobb hela dan. Och imorgon likaså..
Vi kör till Åhus på lördag så om det är någon som vill leka med mig så är det bara att ringa :)

Nu stupar jag i säng!!

friskis

Jag gillar halvsju passen på onsdagar. Ledaren är ett riktigt energiknippe med stort rött lockigt hår.. Hon hoppar rundor överallt.. Men tyvärr är inte medelpassen tillräckligt jobbiga tycker jag :S Jag vill ju vara helt slut efter ett pass..

Idag hade jag och Sofie sällskap på passet av en tant som som ut som en val.. I ett baddräktsaktigt tight fodral.. Med nätrygg. Och en man med på tok för korta shorts för sitt eget bästa.. Som svar på Henriks fråga,
"Visa han penis?"

JA, det gjorde han! Och det var inte upphetsande!!

onsdag

Emma och Frida, ge er!! Uggla suger dase :P

Igår skrev Tobias ett rekomendationsbrev till min utbildning.. Så många fina ord.. jag blev ju rörd :) Men han vill inte att jag ska komma in.. Taskmört..
Nu är ansökningen lagd på lådan iaf.. Så det är bara att vänta och hoppas!!!

Imorse ringde dom ifrån Bilfirman och vår bil har kommit :D Vi ska hämta den på fredag.. Såå fint!!
Så på lördag brummar vi till Åhus!!

I eftermiddag ska jag träffa Sofie, för en liten fika och sen ska vi träna..
Nu måste jag ha något att äta.

fotbollsgalan

Sitter här och kollar på Fotbollsgalan.. (såklart, man bor ju med världens mest fotbollsintresserade människa)
Magnus Uggla uppträde precis, med sin nya låt skild och vild, eller vad den nu hette.. Wohoo.. Lägg ner, fatta att du är slut!

Hade en väldigt mysig eftermiddag.. Jag och Elin tog en fika på waynes.. jättelängesedan jag var där..
Sen hade vi bokjakt ala student.. Det är ju nästintill slagsmål om böckerna.. Haha, men jag och Elin hade en fördel eftersom vi hade bilen och kunde ta oss upp till Husensjö.
Sen åkte vi hem till henne och umgicks med Petter, Micke och Ted innan jag fick skjuts av micke till jobbet.

Ett datum är satt för julfest med jobbet.. Kvällen efter jag kommer hem ifrån Frankrike.. Kommer vara lagom pigg då :S självklart ska jag upp och jobba dan efter också.. Så jag ska köra.. (det hade dom andra bestämt) och det har jag inget emot..

Nej, om man skulle gå och lägga sig så man orkar jobba imorgon!


måndag

Jaha, så var det måndag igen.. Jag sitter och väntar, och längtar efter ett samtal ifrån bilfirman.. Kan vår bil komma nu eller? Han sa att det kunde ta upp till tre veckor.. Nu har det gått en och en halv.. (jag vet att jag är världens mest otåliga människa) Hoppas den kommer innan helgen bara..

Har ni tänkt på hur fort tiden springer iväg? Man hinner liksom inte riktigt med..
Veckorna går ut på att vänta till helgen och sen när helgen kommer är den över på en blinkning?!
Livet rinner en ur händerna!

Nästa helg ska jag kanske till Karlskrona med Elin.. Det ska bli najs.. Om det blir av!! Annars blir det nog Åhus, eftersom Berra antagligen ska dit.. Drygt att sitta här själv.

Helgen efter det jobbar jag.. Fredan efter det ska vi se After Dark.. Och veckan efter det är jag i FRANKRIKE :) Sen är det ju nästan jul.. Helt obeskrivligt vad det rullar på.

Nej, nu ska jag äta frukost, städa och fixa lite, sen ska jag fika med Elin.. Det var allt för längesedan sist!

oj

oj, vad folk gick igång på det förra inlägget :P
jag har lugnat ner mig nu iaf.. tur är väl det för jag hatar att vara arg..

Berra är och jobbar och det är riktigt drygt att sitta hemma själv.. Har ont i huvudet och mina ögon är suddiga.. Hoppas det inte är migrän som är på gång. Får väl rota fram mina glasögon kanske.. Men dom hjälper inte som dom borde.. Tror jag ska göra en ny synundersökning..

kristianstad

Jag är så glad att jag kommit ifrån den jävla staden.. Bara en massa skitsnack och folk som lägger sig i saker de inte har med att göra..

Det är nog ingen som förstår vilken lättnad det är att slippa den skiten..

Ett som är säkert är att jag aldrig kommer flytta tillbaka..
Jag älskar mitt liv i Helsingborg!!

söndag

Jag har börjat en ny livsstil.. Jag ÄLSKAR att slappa!! Sitter här hemma och snörvlar i träningsbyxor, tjocktröja och mina underbara inneskor/strumpor som min kära syster köpt till mig :)

Igår åkte vi till Helsingör en liten runda, men nästan allting var stängt, en liten tabbe.. Men jag fick iaf liljor och tre flaskor vin med mig hem.. alltid bra att ha..
Samme och Rick var med under hela vår mysdag, det var trevligt :)
Vi åkte tillbaka till Helsingborg och gick och käkade libanesiskt.. gott gott..
Sen gick vi till Telegrafen och drack kaffe och kollade fotboll..

Sen blev det film.. Berra såg ungefär 25 minuter, sen började han snarka.. Men jag klarade faktiskt att se en thriller helt själv, utan att vara allt för rädd. Jag kanske börjar bli vuxen?

Om ett par timmar ska jag träna.. har inte varit där på skitlänge nu, så det känns som att det är dags!!


3

tredje inlägget för idag.. Har jag något liv?

Berra är ute och festar.. jag vill inte att mitt halsont ska bli värre så jag håller mig hemma..
Med mitt te..

Häromdan tvingade jag ut Berra på årets ångestuppdrag.. Att hjälpa mig välja mössa..
Det är inte det roligaste vill jag lova.. Lika jävla jobbigt varje år..
Jag passar inte i mössor?!!! Mitt huvud är liksom för kort, så alla mössor står upp mitt på huvudet.
Helt hopplöst.. Tillslut fick det bli en hatt iaf.. (Tobias sa att jag såg ut som ett mumintroll idag, så jag antar att jag inte passar så bra i den heller)

Imorgon skulle jag och Berra åka till Helsingör, men det ska bli storm så det är nog ingen bra idée. Vi skulle hitta på något annat mysigt istället.. Vad vet jag inte för Berra ska överraska mig :D

att se vuxna män kramas

Igår var jag nere på Telegrafen och kollade fotbollen.. Helt underbart sjuk match.. Det var spännande in i det sista!!
Till och med jag satt och stirrade på storbilden och käkade ömsom chips, ömsom på naglarna..

Till det avnjöts en perfekt tappad Guinness :D Det var som att komma tillbaka till Dublin. (Fast smaken var inte riktigt samma, det var ju en annan känsla att dricka den där)

Det var iaf en upplevelse att sitta och kolla med grabbarna.. Dom var helt galna.. Apor i bur har jag hört dom beskrivas som, och jag tror att jag håller med.

Bordeax here we come :D

fredag

Åhh, vad jag gillar när ni kommenterar.. det lyser upp :)
Har väntat länge på att min förskylning ska bryta ut.. och mkt riktigt, imorse vaknade jag med O.N.T i halsen!! Buhuu.. hatar att vara sjuk!

Fast det är mysigt att få en anledning till att krypa tillbaka upp i sängen med en kopp te.. (jag behöver anledningar, annars får jag så dåligt samvete)
Gosade ner mig under täcket och tittade på Save the last dance.. Jag älskar den filmen! Tänk om man kunde dansa så?

Nu ska jag dricka upp min andra kopp te för dagen och masla mig ner i tvättstugan.. som tur är har vi inte så mkt tvätt denna veckan.. skönt!

torsdag

Jag har ett dilemma.. Ska jag träna ikväll? Eller jag ska ner och kolla på fotbollen? Kanske ska jag bara sitta här och dega hela kvällen?

Håller på att färga håret igen.. Ännu mörkare denna gången.. Hoppas jag kan hejda mig denna gången så det inte blir som för en sisådär 5 år sen.. då var jag nästan svarthårig.. det var fult!

Nej, det får nog bli fotboll ikväll.. måste ju komma i stämning inför resan :)

viva la france

Om en månad är jag i Frankrike :D

image212

Vi åker till Bordeaux den 6e december.. Kollar Hifs match, dricker ett par öl :P
Sen på fredagen åker vi vidare till Paris och stannar i två nätter.. blir kanske ett par öl där också :D

Jag och Malin ska iaf ha vars en basker, randiga tröjor och skrika bonjour hysteriskt till alla vi möter, med munnarna fulla av baguette.. Så ser planerna ut för tillfället :D

Nu kommer Berra snart hem.. ÄNTLIGEN!!


onsdag

När berra gick upp imorse (inatt, vid halv 4) så sa han: sov nu länge idag, och om du vaknar tidigt så gå inte upp, ligg och vila.. Han är så söt :) Jag vaknar alltid tidigt, och jag har aldrig någon ro till att bara ligga och vila.. Känner alltid att jag har så mkt som ska göras..
Men idag gick jag upp och gjorde apelsinjuice.. Precis när jag pressat alla apelsiner så välte jag pressen, ahhh. så det fick bli clementinjuice istället.. Det var också gott :)
Kröp tillbaka ner i sängen och kollade på film.. såå skönt :)

Nu har jag varit och storhandlat.. Förhoppningsvis sista gången utan bil.. pust och stön vad tugnt det blev..
Och inte hade jag min starka man med mig heller..

Nu ska jag ta ett bad.. sen kommer berra hem så vi ska hitta på något mysigt :) jag vill gå på stan, behöver en ny mössa!


blir man tjock av avokado?

Jag hoppas inte det, för jag äter minst en om dagen.. Det är bra för hyn.. också är det så obeskrivligt jävla gott!! :)
Har precis tryckt i mig en avokado, rökt skinka och keso.. mumma :)

Ska nog gå och ta mig ett varmt bad nu.. Börjar känna mig lite krasslig!
Berra jobbar kväll :( det är så tråkigt att sitta hemma själv!

fredag

Jaha, fredag idag.. Sista jobbkvällen av dessa sex i rad. såå skönt :)
Efter jobbet igår mötte jag upp Elin och gänget.. Satt hemma hos Pontus (petters bror) och drack vin och sjöng singstar :D Trevligt trevligt.. Sen traskade jag hemåt och höll Berra vaken med mitt traggande hur länge som helst.. haha, stackarn!

Imorse vaknade vi av att dom började borra i längenheten ovanför oss.. Dom får renoverat där nu.. :S men men, snart är det förhoppningsvis vår tur, då klagar man inte längre :)
Sen låg vi och slappade, kollade ett par avsnitt one tree hill..

Imorgon ska vi till Åhus. Mamma fyllde år igår så det blir familjemiddag! Hon kommer bli överlycklig för sin present.. En biljett till After Dark :) Hon har pratat länge om att hon ville se dom.. Så hon ska få komma hit till Helsingborg och käka och gå på show :) (Pappa, Anna och Oskar också)

Efter middagen imorgon ska jag hem till Emelie på halloweenfest :)
Satt och funderade en massa på vad jag skulle klä ut mig till.. Det fick bli "The angel of death" :)

 Peyton Sawyer i One tree hill.


Nej, nu ska jag kila till jobbet..

bilägare

Nu finns den i vår ägo! Vår dina Kia cee´d :D

image210


En sån här silvrig som på bilden.. Om senast tre veckor ska vi få den, förhoppningsvis innan :)