fredag

Jaha, då bär det snart av mot Åhus igen. Hann inte skriva igår, hade fullt upp med att komma ifatt i min bloggläsning och fixa och trixa med Timmys present :)

Nu har jag satt igång Mario till min man i sovrummet så jag kan få gå och duscha och göra mig iordning i lugn och ro. Jag bor med ett barn. Han sitter där inne och tjoar och stimmar.. Och svär och har sig när "yxjävlarna" träffar, haha!

Nej, får ta och sätta fart nu, blommorna måste vattnas och soporna slängas innan vi åker.

onsdag

måste sova...
Varit igång sen halv 7 imorse. Jobb 8.30-20.30 imorgon, sen ska jag uppdatera, det lovar jag :)
Och visa mina fina naglar, blev supernöjd!

nintendo-me love

Idag har vi lyckats koppla in mitt älskade nintendo 8-bitars!!

image254

Vi fick dock bara igång den ena kontrollen, men vi bestämde oss för att spela vartannat liv. Berra började och dog på första banan.
Hur gick det för mig då? Jotack, jag kom till TREDJE VÄRLDEN innan jag dog.. Hahah, fan vad han skrattade åt mig, känns som jag spelat för mkt mario i mina dar? :)

Nu ska jag ner till njuta för att få massage och fotbad, ska bli superskönt!
Om ni känner er uttråkade under tiden kan ni ju alltid gå in och läsa
Emmas blogg. Hennes fina ord om mig gjorde mig rörd, en liten tår i ögonvrån tror jag till och med letade sig fram!
(Ni kan ju bortse ifrån den översta bilden, not my best om man säger så) Haha!

Adele-Best For Last

Lyssna och njut Tjejen är bara 19 bast, my gosh!


måndag

Fan vad jag hatar att få lön den 27de. Var nere en runda på stan med Berra idag. Alla shoppade som galningar, men jag kunde bara gå och titta.. sjukt trist :(
 Älsklingen bjöd iaf på kinamat till lunch på vår favoritkina resturang. Tack puppe!

Denna veckan blir en riktigt rolig vecka. Ikväll blir det jobb, inte överdrivet kul iofs. Men imorgon är jag ledig, kan spendera hela förmiddagen med Berra, sen ska jag på stenmassage, också tänkte jag bjuda hem Lina på middag på kvällen. Onsdag- jobb till 14 sen ska jag åka till Hässlehåla och fixa klorna. Torsdag jobb. Fredag åhus, och 20 årsfest :) Ska vara i Åhus till måndag. Ska passa Berras föräldrars hund för dom åker till Madrid hela familjen. Sån lyx!!
Så jag har ett helt hus för mig själv i helgen.. skönt :) Fast känner jag mig själv rätt kommer jag bli uttråkad och våldgästa mamma och pappa! :) Ska iaf träffa Emma på lördagkväll, tror jag vi bestämde? :)

Nej, nu ska jag rota i skafferiet, sjukt sugen på något sött!
(Ett mysterium att jag går ner i vikt och inte tvärtom med tanke på vad jag stoppar i mig)

naglar

På onsdag ska Malin fixa mina naglar.. Jag längtar så in i bomben, ska bli superkul.

image252 





Ska köra på neutrala naglar, kanske något sånt här?


Haha, nästan så man blir rädd när man ser dessa!


Frida

Haha, hittade den här heta bilden! Ingen kan shaka ass som Frida Ohlin!! :)
Jag saknar dig så gumman!

image251

(Jag ser galet glad ut, och jag vet inte riktigt varför Berra håller på och klär av sig? :))

Har haft en mysig dag med Sofie. Käkade lunch här hemma. Sen gick vi och köpte lite fika och gick hem till henne. Hon har äntligen flyttat in i sin lägenhet efter en massa renovering. Superfin var den. Och nästan sundsutsikt, om man hänger sig över balkongräcket kan man nog skymta sundet tror vi :)

Nu ska jag gå och sortera tvätt, har hunnit tvätta 6 maskiner idag med, ohh, I´m on fire!

lördag

Det var trevligt igår.. Mucho.. Satt i Lisas lägenhet med dom tre största storrökarna i världen. Dom skulle "lyxa till det lite" som Lisa kallade det och röka inne. Jag satt närmast fönstret och frös ihjäl för det skulle ju vara öppet såklart. Mina ögon tårades av all rök efter ett par timmar och min klänning luktar pyton nu!
Men det var trevligt ändå :)
Vi drack vin och öl, och spelade "med andra ord", jag kan nog vara bäst i världen på det.. :)
Vi hade även lite gymnastik och skulle visa våra skills. Det var bryggor, tåspetsgång och skräddargång. Haha, var nog tur att ingen såg oss iaf! Jag kom faktiskt upp imponerande högt i brygga, med tanke på att jag är vig som ett kylskåp och det var många, många år sedan jag gjorde det sist!

Vaknade kl 8, hatar att jag inte kan sova länge! Gick ner och solade, för efter en titt på bildena från igår insåg jag att jag ser ut som en levande död!

Nu ska jag duscha och börja fixa iordning lite här. Sofie kommer och äter lunch med mig vid halv 1, ska bli mys pys!

utgång

Jaha, det fick väl bli lite utgång idag då.. :) Ska ta mig ut i stormen snart och möta Lisa och Lina. Najs!
Ha en trevlig kväll allihopa!

tråååk

Hur kan man lyckas slå ihjäl så många timmar med att slösurfa? Jag har skittråkigt idag!! Men honey slutade iaf för fem minuter sen, så han kommer snart hem :)

Nu ska jag gå och dra av alla sängkläder och bädda nytt.. Såå skönt att lägga sig i en nybäddad säng. Imorgon blir det tvätt och lunch med Sofie. Fin fint!!

Jobb 16-19 idag, känns lönt?

fredag

Jag börjar inte jobba förrens fyra, och har inte ett skit att göra idag :(
Sitter här och drömmer mig bort med min kära Tracy, Tracy Chapman. Vilken röst, helt gudomlig!
Funderar på om jag kanske ska ta mig en långpromenad till maxi. Vi har ingen mjölk, och Berra var lite ledsen igår för att vi bara hade vaniljyoughurt hemma, stackars liten! :)

Nej, en promenad får det bli.

mat

Blev tyvärr inget pizzabak idag, för Lina fick feber igen :( Vi hann med en promenad.. Var nere och mös i hamnen och gick in på Mästerlivs.. En supermysig mataffär. Som en riktig liten saluhall med allt möjligt man kan tänkas (och inte tänkas) behöva.

Sen gick jag hem, la mig i soffan och fortsatte umgås med mina näsdukar.. Usch, har helt ont i näsan nu så mkt som jag har snytit mig!

Ska börja med maten nu så den är klar tills honey kommer hem, lovade att den skulle stå på bordet eftersom han varit så gullig och lagat mat nästan varje dag den senaste veckan.
Får bli kyckling med curry idag.. Gott gott!

Har funderat en massa idag på min framtid.. Velat fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Kanske skriver av mig sen.. Mycket som snurrar.

onsdag

Jag är ledig, så jävla härligt :) Men jag vaknade såklart kl 9 och kunde inte somna om.. så typiskt mig!
Gick upp och gjorde ett ordentligt ryck, städade köket, diskade och bar ut alla sopor, och det var inte lite kan jag meddela. Jag sitter här och snörvlar, min bästa vän för dagen är Lambi näsdukar!
Jag och Lina tänkte gå och träna idag, men det får vi hoppa, känns inte så intelligent att träna när man är så förkyld. Och Lina hade haft feber inatt, så det får bli en promenad istället! Sen ska vi baka pizza ikväll, jag, honey och Lina :) Hennes syster har flyttat till England nu så jag gör mitt bästa för att muntra upp henne :)

Berra ringde för en stund sen och frågade vilka veckor jag skulle lägga in som semester. Oj, det känns avlägset, men sommaren är faktiskt på väg.. Underbart tycker jag!

 Här är en fin sommarbild på min älskling.. Turkiet (05?!) Nöjd ser han ut iaf :)

tisdag

Hallå gott folk! Ja, Emma jag lever :)
Jobbar jobbar jobbar... Vaknade upp med 38 graders feber i lördagsmorse, så det var bara att stanna hemma. Rolig karensdag :( 8-20 och 100 % ob halva dan :( Men men, kände mig bättre i söndags så jag jobbade ifrån 12 iaf. Igår 7.30-20.15. När jag kom hem stod det en tallrik med folie om i köket. Lax, räkor, pasta och ångskokt broccoli.. Han är för söt min man :)
Sitter på jobbet nu, jobbar för basen idag. 10-20.30.. Hårda bud, men jag väntar mig en fet inbetalning på kontot sen :)
Har varit tufft idag, mkt att göra och framförallt tunga saker.. Aj aj aj, min rygg. Sitter och försöker ringa till "Njuta", vill få tag på en massagetid imorgon, men dom svarar inte :(

Haha, nu kom Lisa in här. Hon var arg för hon hade haft två surkärringar i kassan.. Också var hon röksugen.. Dom har det inte lätt dom där rökarna :P

Nej, nu får jag jobba vidare. Imorgon ska jag vara ledig och det ska bli så jävla skönt! :)

fredag

2 av 6 killerdagar avklarade på jobbet. Kom dit, jobbade för två pers.. slet som ett djur alltså.. Sen blev Tobias dålig och fick gå hem. Okej, jag jobbade helt plötsligt för TRE personer. Var av en är världens mest energiska människa.. Ingen kan jobba så snabbt som han! Ahh, så trött jag är nu!!

Tänkte egentligen bara skriva att jag är så jävla lycklig.. Så jävla lycklig är jag, för Bröderna Schulman är tillbaka i
bloggvärlden!!

nej, film och chips nu!


Alla Hjärtans Dag!

Detta fina halsbandet väntade på mig när jag kom hem ifrån jobbet idag :)
Berra skickade ett sms imorse och skrev att han gömt undan min present innan han åkte till Holland. Sötnosen :)

image249

Erbjöd mig att jobba stängning idag så chefen kunde umgås med sin fru och sina barn.. Employe of the month :)
Tydligen går det någon kräksjuka för alla är sjuka just nu. Är alltid så på jobbet. En olycka kommer sällan ensam. Så jag får börja jobba kl 12 imorgon istället. Men men, får ju en mysig morgon med min älskling iaf :)

Räknade ut nu att jag jobbar 65 timmar på sex dagar.. pust.. kommer vara slut på onsdag när jag är ledig nästa gång. men men, bra med pengar blir det.. Kanske ska unna sig något extra fint när den lönen kommer?

Nu ska jag gå och ta mig en dusch.. Välbehövligt efter denna dagen. Sen ska jag köra och hämta honey :) Vi ska äta jordgubbar och choklad ikväll!

onsdag

Här sitter jag på morgonkvisten med min drickyoghurt.. Ville ha en smoothie men jag antar att grannarna inte blir så glada om jag drar igång blendern så tidigt.
Kom precis på att detta är min sista lediga dag på en vecka! Ska jobba hela helgen, och långpass på måndag-tisdag. Nedrans chefen som ska ha semester så jag får ta hans tider :S men men, blir ju lite pengar av det.. Bra, med tanke på att jag var sjuk i måndags, och fick ta ut semester när mormor blev dålig.

Jag och Malin sitter och snackar framtid. Barn? Hus? Jag vet, det känns lite väl tidigt. Men jag fick faktiskt en kommentar för ett par veckor sen: "När ska ni ha barn egentligen?"
Det hade varit supermysigt, verkligen.. Men jag är 21 år. Jag har iofs fast jobb, men det är inte där jag tänker jobba resten av mitt liv. Jag trivs i Helsingborg, älskar verkligen denna staden. Men när det är dags för barn och hus vill jag leta mig tillbaka till Åhus. Kanske mormors hus rentav?
Nej, nu ska jag lägga ner dom här tankarna för ett tag. Läser Berra detta kommer han få spel.. Haha!

Nej, om man skulle ta tag i och göra något idag? Har iofs redan städat sovrummet. Kändes lite oförskämt att gå och lägga sig igen efter man släppt in kylskåpsnissen. Så jag började städa :)


ny header

Se, vad jag lyckats med alldeles själv.. haha, inte världens bästa.. men jag ska fortsätta pilla någon annan dag.
Nu har jag vinkat av Berra och Johan. Dom ska åka till Holland inatt så jag har gjort matsäck till dom :) Jag packade ner varsit äpple, ciabatta med sallad och skinka, och varsin drickyoghurt. Malin har packat ner minibaguetter.. Vad hade dom gjort utan oss?

Imorgon ska jag och bilen ut på äventyr med Elin och Pitta. Vi ska till malmö och hämta deras soffbord som dom beställt. Blir att strosa lite i malmö kanske? Mitt konto är väldigt tomt för tillfället.. Vet inte riktigt vart pengarna tog vägen denna månaden? Så jag får hålla i cashen imorgon.

7.30 imorgonbitti kommer dom och ska kolla på vårt kylskåp. Termostaten har antagligen gått sönder för allting fryser där i. Jag som hade tänkt mig en sovmorgon :(

Godnatt gott folk!

måndag

Jag är sjuk :S
Har legat och kollat på OC hela dan. Nu har jag bara ett avsnitt kvar på säsong 2 :S Men det ska jag vänta med tills Berra kommer hem så vi kan se det tillsammans.

Börjar piggna till nu efter lite mat.. men fan vad halsen värker..

Aja, helgen då.. Kan ju sammanfatta med att det blev ett par glas vin för mkt.. (eller nån flaska)

Har fixat lite här hemma idag.. Blir mer på onsdag- torsdag för då är inte min man hemma.. Kul att fira alla hjärtans dag själv!! :S han ska till Holland och kolla fotboll den grisen.

Pratade med Malin innan idag och hon ska fixa mina naglar någondag.. så roligt :) Jag har alltid haft långa, fina naglar men dom har blivit så sköra på sistonde. Får se hur länge det håller med gelé iom mitt jobb.. Det är ju lite slitsamt :S

Nej, lite bloggsurfande nu!

lördag

Jaha, då bär det snart av till Åhus igen.. Ska bara plocka undan och göra fint här, så Berra inte helt går ner sig i helgen :)
Igår var jag och Lina och spelade badminton.. Jag vann med 3-1 i matcher. host host!! :)
Men nästa gång ska vi försöka vara fler, blir roligare då!
Sen tog vi en lunch på stan och köpte ett superfint halsband till annika och en blomma, för igår var hennes sista dag. Det blev en tårfylld kväll på Ica Hamilton..

Vi fick även nya skor på jobbet igår, som chefen så snällt beställt. Jag känner mig som en klumpfot i mina, har inte riktigt bestämt vad jag tycker än. (jag är van vid mina slip-in sandaler som väger 0) Men med tanke på att Tobias mamma försöker slänga dom varje vecka när hon städar så sjunger dom nog på sista versen :)
Vi ska också få nya jobbkläder vilket är efterlängtat.. ALLA ser ut som vandrande lik i dom vi har nu. Beige? Vad tänkte dom där?
Har fått lite nya tider med, vilket känns skönt.. Och om ca en månad kommer det nya schemat.. Jag längtar så!
Verkligen ut med det gamla in med det nya nu!

Solen skiner idag och jag ska dra på mig stora solbrillor och ta mig ner till tåget nu! So long!

onsdag

Nu har jag varit alldeles för dålig på att skriva.. Har haft fullt upp med jobb dom senaste dagarna.. Fick hoppa in och jobba extra idag till halv 7.. så jag kommer jobba kväll måndag-fredag denna veckan.. sjukt drygt :S
Helgen spenderades i Åhus, som vanligt just nu!

Åker antagligen till Åhus på lördag igen. Känner mig så dum mot älsklingen som får vara själv hemma alltid :S Men jag mår så dåligt över allt med mormor och jag vet hur dåligt mamma och pappa mår.. Vill kunna vara hos dom så mycket som möjligt! Mormor mår mycket bättre nu, men jag kan inte sluta tänka på hur hon har det hela tiden. Snart orkar jag inte mer, det är fruktansvärt påfrestande!

Nu ska jag gå och ta tag i disken och sen krypa ner med ett par avsnitt OC, berra är 6 avsnitt före mig.. Riktig OC-tönt, min älskling :D

försäljare

Detringdeenförsäljarehitprecisochhanpratadeochpratadeochpratadesåsnabbtsåjaghannintehöraettordavvadhansa..
Puhh..

Tack och hej sa jag sen la jag på!

fredag

Det blev ingen träning imorse. Oväntat? :P Vi låg och kollade på OC till klockan halv 2 inatt så jag fick knappt upp ögonen imorse. Gick och la mig i solariet, härligt sätt att starta morgonen på :) Nu har jag ätit frukost och klätt mig i mina träningskläder.. Det får bli 12 passet istället. Hoppas det är det grymma fredagspasset. Varannan fredag är det bra, varannan dåligt. Jag ska ta ut mig riktigt ordentligt idag.. Det är världens bästa känsla.
Sen blir det mysfika/lunch med Lina och Emma. Längesen vi käkade fredagslunch nu.

Kl 4 blir det jobb och sen kör jag antagligen till Åhus.. beror på vad honey ska göra, för jag vill ju inte lämna honom själv hemma! Stackarn :P

Nu ska jag snart bege mig ut i stormen..
So long suckers!!