fortf fredag

Jag är så lycklig så jag vet inte vad.. Jag har tillochmed städat hela lägenheten.. Jag tycker inte om att städa, men jag älskar känslan och doften av "nystädat"


Denna väskan köpte jag igår, underbar va? I LOVE IT!! Kanske inte jättebra att ha om man ska ut och festa iofs, slarvig som jag är kanske jag lägger den någonstans..

Nu känns det som att jag har fullt upp ett tag framöver..
Denna helgen:
Lördag: Jobb förmiddagen. Resten av dagen blir en milla-bra-o-ha-dag. Ska färga håret, göra ansiktsmask, sola, måla naglarna och annat sånt där "tjejigt" som jag inte brukar ha ork till att göra.
Söndag: ska jag till Åhus för att  sen följa med upp till farmor på måndag. Se hur hon har det nu, hoppas hon har blivit bättre iaf.

Nästa helg är det påsk.. Ska tillbringa hela påsken i Åhus, ska bli så mysigt så :)

Helgen efter det jobbar jag helhelg så då finns det inte tid för något annat..

Helgen efter det åker jag till LONDON!!! :D torsdag till måndag..

Och sen flyttar vi in i den nya lägenheten..

Åh, jag trivs just nu.. Jag gillar mitt liv.. Jag gillar sambolivet, det är skönt.. och även fast vi bott i en etta i över ett halvår nu har vi inte klättrat på varandra.. tycker inte jag iaf :) (Berra har säkert en annan åsikt om det) :P

Ska ner på stan och fika senare, med Frida, Isabelle och Elin, ska bli trevligt :)

Nej, nu får det kanske bli ännu ett avsnitt av OC idag.. Jag försökte ladda hem det senaste Greys Anatomy avsnittet, men jag hittade inte det?! någon som har tips?

fredag

LYCKA!!!

LÄGENHETEN ÄR VÅÅÅÅÅR!!


(snart iaf, kontraktet är inte påskrivet än, men det är petitesser) :)

onsdag

Åh, vilken härlig dag.. Me like the sun..
Har tvättat 6 maskiner idag, flitig som en myra.. Sen tog vi en runda ner på stan.. Köpte vår första gemensamma sak till vårt nya hem (förhoppningsvis).. Tre tavlor.. mkt stiliga..
Var på Åhlens och köpte ny ansiktstvätt, Loréal pure zone, typ den bästa i världen.. och på köpet fick jag senaste numret av cosmopolitan. en bra deal..
Var inne och bokade klipptid också, det känns behövligt.. Vill bli lite vårfräsch..

AG´s på söder har stängt igen, och i deras gamla lokaler har en ny matbutik öppnat så jag och Berra tänkte kolla in om det var något bra.. och jag säger bara: Vilken fruktavdelning!! åhh, vad mkt nyttigt vi köpte, sjukt billigt.. Sen gick vi hem och åt vindruvor..

Har käkat tacos ikväll, och nu är det fotboll.. Om två minuter börjar egentligen Greys Anatomy.. Den bästa serien i världen just nu.. Men men, är det fotboll så är det.. suck..
Har dock hittat en bra anledning till att kolla..




Hur kan man se het ut i y-front? Freddie lyckas iaf!

onsdag

pust, vilken dag igår.. Satt i kassan från öppning till stängning.. Var som när jag jobbar söndagar, men då har jag ju dubbelt betalt.. Man känner att det är för pengarna man står ut då..

Idag ska jag tvätta, hela lägenheten full med tvätt känns det som.. Berra är hemma med så jag hoppas han vill hitta på något med mig senare :) vill åka ut till Living och kolla soffa.. också behöver jag klippa mig, men jag kanske tar det imorgon..

Nu är det tre veckor kvar till London, wiihoo :D underbart!!

Och Berra ska träffa den nya hyresvärden imorgonkväll.. Jag jobbar så jag kan inte vara med :S Hoppas att han sätter sin charmiga sida till så att han inte kan säga nej till att vi ska flytta in :D

lördag fortfarande

En konstig dag idag. Jag och Berra åkte till Malmö för att träffa Anna-Karin och Johnny och gå på Ilva..
Resan dit som skulle ta ungefär 50 min tog istället över 2 timmar.. Utanför Gunnesbo (utanför Lund) hoppade en kille framför tåget.. Sjukt läskigt.. Vet inte om han klarade sig ens.
Där fick vi sitta tills först ambulansen kom, sen brandkåren, polisen och tillslut en ny tågchafför som fick ta en taxi ifrån malmö.
Känns som ett otroligt egoistiskt sätt att ta livet av sig.. Det är det iofs alltid.. Men att hoppa framför ett tåg drabbar mer än en själv och ens familj/vänner.. Vi som satt på tåget mådde dåligt (iaf jag, kände ett riktigt obehag), personalen på tåget som fick ringa runt till en massa, tågen kunde ju inte gå förbi där.. Brandmännen, ambulanspersonalen, poliserna och för att inte tala om tågchaffören, han måste mått jättedåligt.. Usch, det var riktigt obehagligt!!

Iallafall så hittade vi en del fina soffor och annat på ilva.. En massa fina kuddar, lampor och en del coola tavlor..
Blev lunch på jensens böfhaus, riktigt gott med hackebiff..

Imorgon blir det jobb, Rosita ringde och frågade om jag kunde jobba för henne imorgon. Självklart kan jag det :) Alltid bra med extra pengar!!

lördag

Inatt kom Berra hem, lite överförfriskad, och pratade, pratade och pratade.. Jag orkade inte laga mat när jag slutat jobba igårkväll så jag köpte med mig lite rostbiff och potatissallad. Detta resuterade i att det inte fanns någon mat till berra inatt vilket han tyckte var mkt frustrerande.. Efter ungefär 40 min gick jag upp och gjorde varma mackor.. Klockan var då halv 5 på morgonen.. Jag måste jävlari vara världens bästa flickvän :)

Idag har vi haft en riktigt mysig dag. Sov länge.. Åkte ut till väla för att gå på bolagret, ikea och mio.. Hittade faktiskt en del fina soffor och matbord.. Skönt att strosa runt i solskenet mellan affärerna..

Imorgon ska vi nog till malmö och träffa anna-karin och johnny. Tänkte kolla lite på lagerhaus och ilva..

nu håller jag på att göra hasselbackspotatis.. ska snart börja steka fläskfilén och göra såsen.. Underbart mysig dag med min älskling :)

fredag

Ja, då var det fredag igen.. Ska jobba ikväll dock, rätt så tråkigt.. Berra ska ut så jag får väl krypa upp i soffan med en kopp te för mig själv.. Men det kan vara mysigt ibland.
Var ute och firade Lina lite igår.. Tog bara en cider och satt och snackade, det var trevligt. Lina drack dock lite mer, som vanligt :) Så när dom fortsatte till cardinal gick jag hemåt.. 

Fint väder idag också, härligt.. Och det ska hålla i sig hela helgen, så det blir förhoppningsvis många Milla-Berra promenader :)

Om en stund ska jag gå hem till Elin och vattna igen. Dom kommer nog hem imorgon tror jag, eller möjligtvis söndag. Tänkte ringa Lina och fråga om vi ska laga lunch tillsammans idag.. Men hon sover säkert fortfarande..
 

torsdag



Noo, hon har gjort det igen.. Carolina gynning har satt in nya extensions.. Hon var ju så fin pagen..        
image14

Denna veckan har det blivit lite extra jobb, skönt.. Jobbade för Elin igår, det ska jag göra imorgon med.
Igår lagade jag fisk, supergott blev det.. :) jag som egentligen inte tycker om fisk.. Nu kan jag tänka mig att äta det lite oftare.. Man blir ju smart av det också.. (inte för att jag behöver bli smartare än vad jag är) :P

Idag fyller Lina 21, så man får väl gå ut och fira henne lite, ta en öl eller så..

Helgen blir lugn, ska bli skön skönt.. Ska bli fint väder, så jag ska tvinga med berra ut på promenader :) ska nog och kolla på den nya lägenheten igen på lördag, mäta lite och så.. Men det känns dumt att gå dit om det inte är klart med bytet.. Hennes hyresvärd har inte bestämt sig än.. Så får se om vi väntar lite till..

Puss och Kram

måndag

Har vilat ut idag efter en jobbig helg.. Jobbade 23 timmar på två dagar.. Men men, absolut värt det, nu dröjer det en månad innan jag jobbar helg igen..
Så idag har jag bara slappat, gick en runda hem till Elin och Petter med, för dom är i Åre så jag är blomvakt.. haha, vadå att det känns vuxet? Det blåste som bara satan så man fick kämpa en del, men ändå skönt att komma ut.

Nu sitter jag här, i tights och myströja.. Har kollat på eftermiddagens underhållning, will&grace och that 70´s show..

Jag vill ha en massa nya kläder nuuu.. Men jag måste gå från slösa till spara.. Sparar både till London (om exakt en månad) och till nya lägenheten..

fredag

Mysig dag idag, vaknade kl 7 och kunde inte somna om, det var mindre kul. Men eftersom jag börjar 8 imorgon var det ganska bra för då kommer jag vara trött ikväll, och därför somna tidigt och vara utvilad till imorgon, tadaa :)

Blev en runda ner till stan, mötte Elin där och vi köpte födelsedagspresenter till Lina, hon fyller egentligen inte år förrens på torsdag, men eftersom Elin åker till Åre imorgon ville vi ge henne presenten tillsammans!
Det blev en plånbok, fyra snapsglas, och tre ljuslyktor.. (plånboken var behövlig. Den hon hade innan ser ut som en sån som killarna hade när vi gick i typ 4:an i bakfickan fastlänkade med kedjor. SKITFUL!! :) Men nu beslutade jag och Elin att Lina skulle bli lite mer kvinnlig :)

Iaf så gick vi hem och överraskade henne efter vår lilla shoppingtur. Hon blev jätteglad.. Sen gick vi hem till Elin och lagade lunch..

Uppdatering på lägenhetsfronten: Hon vill byta lägenhet med oss :D Nu är det bara upp till hyresvärdarna att bestämma om dom går med på ett byta.. Känns så skönt..
Hon ville tillochmed byta i påsk.. Fattar ni? Det är om TRE veckor :D

Berra är inte hemma, jag har kalastråkigt.. Håller på att grilla en kyckling nu.. Ska göra en sorts "kycklinggryta" sen..
Man kokar ris, lägger det i en form.. Lägger över delar av en grillad kyckling.. sen häller man över café de paris sås, och in i ugnen i 15 min.. Supergott.. Det brukade alltid min farmor göra..

Ha en trevlig helg alla, jag ska jobba hela helgen lång, så min blir nog inte sådär supermysig :S

torsdag

Åh, vad mysigt det är med vår. Det var iofs inte så varmt igår, inte idag heller, men ändå skönt att solen tittar fram :) Igår hade jag såna vårkänslor att jag tjuvade ett par krokusar på vägen hem från jobbet. hade fullt med jord på händerna när jag kom hem :) Men dom står så fint på bordet nu så det var det värt :)

planer för dagen:
handla bröd för vi har inget.. jobbigt!!
jobba 16-20.15
kylskåpsrensning
dammsuga
mysa åt tanken att det verkar lösa sig med lägenheten, ahh, vad fint.. Den är redan möblerad och klar, (i mitt huvud) :D

onsdag

haha, vad bra att du tyckte min klänning var fin X3 angelina, min vän :)

Snart ska jag gå till jobbet, ska jobba för annika idag.. skönt att slippa kassan..
Igår hade vi utvecklingssamtal på jobbet, det gick jättebra.. hur skönt som helst.. My boss loves me :D
På tal om jobbet, vem stegade in igår om inte allas våran starraliza :D sjukt roligt.. Inte sett henne på säkert ett år!

Idag ska vi få besked på om vi får lägenheten eller inte.. JAG HOPPAS!! kunde inte sova igår morse.. jag låg och möblerade i mina tankar.. Ahhh, den kan bli så fin.. Nej, nu ska jag lägga av.. Får säkert inte den bara för det..

måndag

Oj, vilken givande morgon jag har haft på Youtube.. :)

Hittade bland annat den underbara videon som cirkulerade runt på allas datorer för ett par år sedan.. Let me introduce Gellieman med låten Aicha!!
http://www.youtube.com/watch?v=PMC2N7nmiRs&mode=related&search=
Hahaha, koreografin på slutet är bara to die for!!!

Nej, klockan är tio och jag är lat.. kanske borde ta tag i mig själv, styra upp lite Ted gärdestad i högtalarna och börja städa och få iordning på mitt hem.. och mig själv för den delen, tror ni det räknas som förargelseväckande beteende att luncha på stan i morgonrock?

fortf söndag

åh, jesus vad jag är trött i benen..
Berra har varit och kollat på fotboll så jag tänkte att jag skulle ta mig en liten promenad. och vilken promenad sen.. Hamnade visst lite vilse, haha så jävla typiskt mig..
Det blev en promenad på nästan två timmar, men solen sken så skönt och jag travade på med min creative i öronen.. Så nu behöver man inte träna på ett tag, det är positivt :)

När jag närmade mig hemmet kände jag doften av grillat utanför ett av dom andra husen. Då kändes det verkligen som vår.. mm, vad mysigt.. Nu är det kanske inte länge kvar tills man sitter nere på gröningen med filt och engångsgrill...

söndag

MELODIFESTIVALSKAOS!!
image13

Hur tänker svenska folket? visst, låten var väl rätt så okej, men är det dethär vi vill ska representera Sverige inför resten av världen? En fjäderfjolla överröst med paljetter?!?!?!

Jag blir galen!! Sarah Dawn-Finer var sjukt duktig tycker jag..


Denna veckan är jag uppbokad, känns konstigt.. brukar alltid ha en massa lediga dagar..

Måndag: ledig, men lunch med Frida

Tisdag: Jobb, hela dan

Onsdag: jobba extra för anks

Torsdag: jobb

Fredag: Ledig

Lördag: Jobb

Söndag: Jobb


Mkt mkt jobb, men också mkt mkt pengar :)


Puss och Kram


lördag

Dagen började med en massa Ted Gärdestad musik, jag gick runt här och skrålade :)
Sen gick jag och honey ner till stan för han skulle spela på hästarna.. Sen fortsatte vi promenaden ner till hamnen, hamnpromenaden, över gröningen och bort till stranden. Mys Pys!!

Sen gick vi hem och jag läste nästan halva Ego-girl av Carolina Gynning.. MIn nya idol.. Fan vad mkt skit hon varit med om, och ändå är hon så stark idag.. Visst, hon är väl inte direkt smartast i världen, men hon har ändå kämpat på och hon är en jätteduktig konstnär. I Like her!! :)

Sen blev det en promenad till med Elin i ungefär 1 ½ timme, bästa och skönaste motionsformen tycker jag :)

Skulle dunsa ner i sängen för en välförtjänt vila, men dunkade bakhuvudet rakt in i väggen.. FY FAAN, vad ont det gjorde.. Känner mig helt groggy nu :(

Ikväll, tacos och melodifestival!!!


fredag

jag

Dagens outfit.. det är en svart klänning jag har på mig, kanske lite svårt att se på bilden.. :) Men jag tycker iaf att det är perfekta kläder för en lunch på stan med mina vänninor Elin och Lina :)
Ikväll ska jag laga mysmiddag till mig och Berra..
Har bjudit hit mamma och pappa imorgon, får väl slå en pling sen och se om dom kommer..

onsdag

Igår var vi och kollade på en lägenhet, SHIIIT vad fin den var.. jag är lite kär.. TVÅ balkonger. och precis lagom stor. Men kyl och frys var lite för små och lägenheten ligger på fjärde våningen utan hiss.. Men men, får se om det dyker upp något annat eller om det blir denna.. Hon ska ju vilja ha vår också, men hon verkade intresserad :)

När vi kom hem var jag så hungrig, men orkade inte laga mat så jag sprang ner och köpte pizza :)
En La Maffia, kan nog vara den godaste pizzan jag ätit på länge.. VÄldigt maffig ;) (den var dålig, jag vet)

söndag

Nu sitter jag i Åhus, efter en trevlig helg här. I lördes bowlade vi, det var riktigt roligt.. Jag får nog tyvärr säga att jag inte var så bra som jag trodde.. :) Men det gick ändå helt okej..
Igår skulle vi ut och ätit med mormor för hon fyllde år i fredes men hon mådde inte bra så vi slappade hela dan, jag, mamma och pappa. Åkte hem till mormor en liten stund bara och lämnade hennes present.

Igårkväll tänkte jag och mamma gå på bio, MEN inte en enda film man ville se.. Och dom man kunde tänka sig att se gick vid 4 på eftermiddagen.. Vad är det för utbud Kristianstad har egentligen?

Idag blir det mellanstopp i Kristianstad som bjuder på en lunch med Angelina :) Sen bär det vidare av mot Helsingborg och storstädning av lägenheten.. Kommer en tjej imorgon och kollar på den. Om hon gillar den, och vi gillar hennes så kanske vi byter :) Rätt så stor process för vi måste fråga hyresvärden också, men men, det ordnar sig!!

Puss och Kram

fredag


Igår blev det lite utgång iaf, en runda på utposten, en kebab på kebabking och sen stack jag och Elin till båstad för att hämta Petter.. Han var full och glad, haha :)
Idag har jag inte gjort mkt alls, bara legat och läst skvaller.. städar lite också..
Blir tråkigt ikväll, för berra är på väg till åhus, och jag börjar jobba 8 imorgon så jag måste ju gå och lägga mig rätt så tidigt.. Får väl bli en film och lite popcorn :)
Ska göra fiskgratäng med sparris sen, det låter väldigt gott så det hoppas jag att det är också..
Imorgon efter jobbet blir det en snabblunch med Lina, sen går tåget till Åhus. Ska bowla imorgonkväll. Jag måste förvarna för att jag faktiskt äger på det :D

torsdag

Oj, vad alla människor har skaffat bloggar, hur många som helst nu. Men det tackar vi för, vi deltidsarbetslösa, så man har något att sysselsätta sig med :D
Den första blogg jag började läsa var Maries, så känn dig hedrad, du är bloggardrottningen liksom :) Och en fika snart, MÅSTE bokas in!!

Idag har jag letat ny lägenhet, har ringt och ringt och ringt hela förmiddagen. pust, var helt svettig tillslut.. Vi har iofs ingen brådska med en ny lägenhet, men det är kul att kolla vad som finns.. Vi kan ju inte trängas i denna lilla lyan hela livet..

Jag har redan planerat så mkt till den nya lägenheten så jag hoppas verkligen det blir av snart :) Sovrummet ska vara brunt och turkost, underbart snyggt kommer det bli. ska bara övertala berra att dom färgerna är snygga, han är tveksam :S

Om två timmar ska jag gå och jobba, sen ikväll vill Elin och Lina att jag ska följa med ut, vet inte riktigt om jag pallar det, är inte så sugen.. Men det blir kanske en runda ner till Utposten, vårt vanliga ställe :)