torsdag

Jag kan nog vara världens klantigaste människa.. Igår hade jag världens olycksdag..

Det började med att jag inte kunde somna om efter berra hade gått upp, så jag gick gick upp klockan 8 på min lediga dag. det tog emot.

Sen upptäckte jag att jag hade betydligt mkt mindre pengar på kontot än vad jag trodde, det sög.

Sen körde jag och fixade en julklapp till pappa och köpte ett par skor, då blev jag på lite bättre humör, förutom att jag glömde min mobil hemma, och jag är i stort sätt handikappad utan den.

Sen blev det ikea, och det var myspys för det kändes juligt.. jag köpte en gardinstång, gardiner och ljuslycktor. Fick en snilleblixt att jag skulle fixa någon sorts upphängninganordning till spegeln, för den står fortfarande på golvet. Men det hade dom inga?!?! på IKEA!!

Sen åkte jag hem och skulle försöka sätta upp mina underbart snygga gardiner.. jag sätter upp hållaren på ena sidan och det gick hur bra som helst.. "Ha, precis som inte jag skulle vara händig" tänkte jag. Sen kom vi till andra sidan.. skruven snurrade och snurrade.. Det var tydligen tomrum bakom.. idiotiskt, så det blev ett hål där :S Elin fick komma och hjälpa mig när hon slutat.. men det får nog bli lite spackel där.

Som pricken över i hällde jag skållhett vatten på min hand när jag kokade te..

Vilken underbar dag!

Sen blev det iaf Helsingör med berra och en ifrån hans klass. det var iaf trevligt.. Laddade upp litegrann inför nyår som ska firas här i min lilla lägenhet, men.. finns det hjärterum så finns det stjärterum som man brukar säga.

Nu är det snart jobbdags..

Puss och Hej!

tisdag kväll

Idag är det tisdag och jag har jobbat hela dan. Igår gick jag upp tidigt för att möta upp Hänrik nere på knutpunkten. Han skulle träffa sin syster så vi hann med varsin caffelatte på waynes, sitter alltid lika fint :)
Sen gick jag och klippte mig, så nu är barret borta :)

nyklippt



När jag kom hem från frisören åkte jag och berra till malmö.. Vi körde, och körde och körde.

slutsatsen är: Jävlar vad det är svårt att hitta i malmö!!

Tanken var att vi skulle handla julklappar men det blev inte så många.. Köpte en tröja, två skärp och ett linne till mig själv iaf :)

Nu ska jag gå och ta mig en dusch, sen ska jag baka pizza!!

söndag

puhh, nu var denna helgen avklarad, tråkigt att jobba helg, men men, bra pengar.. Jobbade med maria denna helgen, hon var trevligt. ganska knäppt att jag jobbat där i tre månader och aldrig träffat henne förr :P
Nu är jag duktigt trött, sitter här och väntar på att berra ska komma hem, han var ute och svängde de lurviga i kristianstad igår.

Jag vill åka och kolla på julmarknaden på sofiero, tror jag ska tjata lite :)

lördag

Jag ska klippa mig på måndag. jag måste måste, shit mitt hår ser ut som ett skatbo.. tror jag ska klippa page, typ som nicoles? eller som jessica simpson, hon är assnygg i håret. Lönen på måndag är otroligt efterlängtad, ligger just nu på minus på kontot.. inte bra :P


page


Nu sitter jag och äter tonfiskröra.. faktiskt ganska gott, Lina lärde mig det enda recept hon kan igår.. stackarn har precis lärt sig koka ris :D
Ikväll ska jag jobba, tråkigt tråkigt, och imorgon förmiddag :( Längtar till nästa fredag, då jävlar blir det fest när jag besöker mina hemtrakter :D

fredag kväll/natt

Jag är ledig julafton och juldagen!!!
Thank you Kentha, You saved my day :D

fredag morgon

Häromnatten vaknade jag med ett ryck av att det var någon som öpnade vårt brevinkast. Klockan var då kvart i 4.. Efter ett tag var jag så nyfiken att jag var tvungen att gå ut och titta, men såg ingenting.. Antagligen hade jag bara inbillat mig.. Men när berra gick upp på morgonen satt det en tidning fast i brevinkastet, "Folkets Hus 100 år-det ska vi fira".. Allvarligt, var det så viktigt att man delar ut det kl 4 på morgonen? Töntig som jag är trodde jag ju lätt att det var en bomb eller nått :P

Nu ska jag snart ner till tipsbutiken och hämta mina paket :) har varit fiffig och köpt en massa julklappar på nätet i år.. smidigt och bra.. Hittade två otroligt bra sidor!! Men dom flesta var till min syster, det är bara hon som har samma förmåga som mig att uppskatta "Fjoms" :)

Sen blir det lunch med Lina nere på Waynes... mys pys!


Hej alla glada!

oj oj, vad har jag gett mig in på? se med spänning fram emot resultatet av denna bloggen. Bara Gud vet hur detta slutar :)