marängtårta
Tänkte lägga upp receptet på tårtorna som jag gjort idag. Den absolut lättaste tårtan att göra, det går snabbt och du kan ha den i frysen i ett par veckor innan den ska ätas.
2 marängbottnar
3 dl vispgrädde
1 dl florsocker
3 äggulor
saften och rivet skal ifrån en halv citron
Garnering: Kolasås
Vispa grädden hårt. Rör ner resten av ingredienserna.
Bre på blandningen emellan bottnarna.
Lägg på "locket", svep in i aluminiumfolie och lägg in i frysen i minst 4 timmar.
Ta upp den ca 10 minuter innan den ska ätas.
Bre på resten av blandningen uppe på tårtan och garnera med kolasås.
2 marängbottnar
3 dl vispgrädde
1 dl florsocker
3 äggulor
saften och rivet skal ifrån en halv citron
Garnering: Kolasås
Vispa grädden hårt. Rör ner resten av ingredienserna.
Bre på blandningen emellan bottnarna.
Lägg på "locket", svep in i aluminiumfolie och lägg in i frysen i minst 4 timmar.
Ta upp den ca 10 minuter innan den ska ätas.
Bre på resten av blandningen uppe på tårtan och garnera med kolasås.
Kommentarer
Trackback